وفاق ملی؛ سیاستی برای رفاه یا بقا؟
روزبه کردونی( فعال سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2498
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


با کسب 15مدال در ماکائو محقق شد

ایران بر سکوی نایب قهرمان ووشوی آسیا

همدلی|  گروه ورزش: دهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی آسیا که به میزبانی ماکائو و با حضور ووشوکارانی از ۲۳ کشور جریان داشت، با قهرمانی چین و نایب قهرمانی تیم اعزامی کشورمان به پایان رسید.
 آخرین نماینده ایران در رقابت‌‌های ووشو قهرمانی آسیا با برتری مقابل رقیب قزاقستانی خود به نشان طلا دست یافت تا تیم ایران با کسب ۱۵ مدال طلا، نقره و برنز عنوان نایب قهرمانی را کسب کند. محمود نصیری بود که در وزن ۹۰+ کیلوگرم در مبارزه پایانی برای کسب مدال طلا به دیدار «بالتابایف» از قرقیزستان رفت و با کسب پیروزی در این مبارزه به نشان طلا دست یافت. در این وزن چهار نفر شرکت داشتند که نصیری با برتری مقابل «جیاهو کای» از هنگ کنگ راهی فینال شده بود.
ستاره تیم ایران در این دوره از رقابت‌ها زهرا کیانی بود که دو طلا کسب کرد. در روز پایانی زهرا کیانی نماینده شایسته تالو کشورمان در فرم چانگ‌چوان به مصاف حریفان خود رفت و با کسب امتیاز ۹.۷۰۳ به عنوان نخست این بخش دست یافت و صاحب گردن‌آویز طلا شد.در این فرم ۲۰ ورزشکار حضور داشتند که پس از نماینده شایسته کشورمان، ورزشکاران ماکائو با نمره ۹.۶۹۶ ، ژاپن با امتیاز ۹.۶۹۰ ، هنگ‌کنگ با نمره ۹.۶۸۶ ، مالزی با امتیاز ۹.۶۸۶ و تایپه با امتیاز ۹.۶۸۳ در رده‌های دوم تا ششم جای گرفتند.
پیش از این در روز دوم مسابقات نیز، زهرا کیانی دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی، در فرم “جین‌شو” با کسب نمره ۹.۶۸۶ به مدال طلا دست یافته بود. مدال‌‌های طلا زهرا کیانی نخستین مدال‌‌های طلای تاریخ بخش تالو “انفرادی” کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا است.
یکی دیگر از نمایندگان تیم ایران در روز پایانی علی خورشیدی بود که برای کسب مدال طلا وزن ۸۰- کیلوگرم به مصاف «وی جین لی» از هنگ کنگ رفت و با کسب پیروزی در این دیدار موفق به کسب مدال طلا شد خورشیدی با کسب پیروزی مقابل «جومامایرادو» از ترکمنستان و غیبت «ون لونگ لیو» از چین راهی دیدار نهایی شده بود.یاسمن باقرزاده  نیز در وزن ۷۰- کیلوگرم در مبارزه پایانی برابر «هایلان ژائو» از چین در دو راند متوالی صاحب برتری شد و به نشان طلا دست پیدا کرد. در این وزن که چهار ساندا کار حضور داشتند که نماینده کشورمان با پیروزی برابر «گوهر گوشودووا» از ترکمنستان راهی دیدار نهایی شده بود.
همچنین در مبارزه پایانی وزن ۶۰- کیلوگرم امیر حسین همتی به مصاف «پانشی لیانگ» از چین رفت و در دو راند نتیجه را به رقیب واگذار کرد و به نشان نقره دست پیدا کرد. وی بعد از یک دور استراحت، «کیم جین یونگ» از کره جنوبی و «آلپیو» از فیلیپین راهی مبارزه نهایی وزن ۶۰- کیلوگرم شده بود.
در مبارزه نهایی وزن ۷۵- کیلوگرم شهربانو منصوریان که با یک استراحت به فینال صعود کرده بود در پیکار با «پوجا کادیان» از هند صاحب برتری شد و به نشان طلا دست پیدا کرد. در این وزن سه ووشوکار حضور داشتند.این هندی به دلیل آسیب دیدگی حریف قزاقستانی به فینال رسیده بود.
سهیلا منصوریان نماینده ایران در وزن ۶۵- کیلوگرم در مبارزه پایانی به دیدار «گیسارو دای» از چین رفت و در حالی که راند نخست را با پیروزی پشت سر گذاشته بود، دو راند بعدی را باخت و نقره گرفت. وی در دور نخست «سارا عبدالجواد» نماینده عربستان و سپس «نیکیتا بانسل» از هند را شکسته داده و راهی مبارزه نهایی شده بود.
در مبارزه نهایی وزن ۶۰- کیلوگرم صدیقه دریایی به مصاف «ژانگ» از چین رفت و با متحمل شدن شکست ۲ به صفر صاحب مدال نقره شد.
در این وزن شش سانداکار حضور داشتند که دریایی با برتری مقابل «یولداشووا» از قزاقستان و «چو من سین» از ماکائو راهی مبارزه نهایی شده بود.
در پایان این دوره از مسابقات تیم‌ملی ایران با کسب ۷ مدال طلا، ۳ نقره و ۵ برنز عنوان نایب قهرمانی را به خود اختصاص داد. دوره قبلی این مسابقات سال ۱۳۹۵ به میزبانی چین تایپه برگزار شده بود که تیم کشورمان با همین تعداد مدال عنوان نایب قهرمانی را کسب کرده بود و بعد از هشت سال همان نتیجه تکرار شد.
چینی با ۱۵ طلا و یک نقره عنوان قهرمانی را کسب کرد. تیم‌های هنگ کنگ، مالزی و ماکائو نیز عناوین بعدی را به خود اختصاص دادند.
در مجموع برای تیم کشورمان در این دوره از مسابقات زهرا کیانی (دو مدال)، یاسمن باقرزاده، شهربانو منصوریان، علی خورشیدی، محمدرضا ریگی و محمود نصیری ۷ مدال طلا، امیر حسین همتی، صدیقه دریایی و سهیلا منصوریان سه مدال نقره، هلیا اسدیان، سوگند سینکایی، محمد فرهادی، رضا عبدالهی و تیم دو نفره نمایشی بانوان (کیانی- اسدیان) ۵ مدال برنز کسب کرده‌اند.