از آرمان‌گرایی تا واقع‌گرایی
مجید صیادنورد (دکترای اندیشه سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2451
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

اعضای ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان
با صدور احکامی اعضای ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان یکی از ۶ داوطلب تأیید صلاحیت شده چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشخص شدند.
معاون امور استان‌ها: سید محمدعلی افشانی
معاون تبلیغات: علی شکوری راد
معاون جوانان و دانشجویان: حجت نظری
معاون بانوان: فاطمه راکعی
معاون مالی و اقتصادی: احمد صادق بناب
معاون روابط عمومی: ابراهیم شیخ
پزشکیان پیشتر علی عبدالعلی زاده را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی خود منصوب کرده بود.

اولین بیانیه عبدالناصر همتی
بعد از رد صلاحیت
عبدالناصر همتی نوشت: امیدوارم کسی رأی اعتماد مردم را کسب کند که برنامه مشخص و شفافی برای هدایت اقتصاد کشور داشته باشد.عبدالناصر همتی با بیان اینکه «امروز به دلایل مشخصی اولویت اول و مهم کشور تعیین راهبرد درست توسعه و اصلاحات گسترده و عمیق اقتصادی» است، تاکید کرد: «امروز فرصت بیشتری برای آزمون و خطا نداریم. امیدوارم کسی رأی اعتماد مردم را کسب کند که برنامه مشخص و شفافی برای هدایت اقتصاد کشور داشته باشد و راهبرد توسعه مورد نظر خود را دقیق و شفاف بر مبنای یافته‌های علم اقتصاد برای آگاهی مردم ارائه کند.»همتی در پایان افزود: «اینجانب شناختی نسبی از کاندیداهای ریاست جمهوری دارم لیکن آنچه که بیشتر از ویژگی‌های شخصیتی آن‌ها برای کشور مهم است، مواضع اقتصادی و جزئیات دیدگاه آن‌ها در مورد راهبرد توسعه اقتصادی است که تنها با شنیدن نظرات‌شان و مرور برنامه‌های اقتصادی مشخص خواهد شد.»

مانیفست انتخاباتی جلیلی
“سعید جلیلی” کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری، شعار ستاد انتخاباتی خود را «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه» اعلام کرد.
به گزارش تسنیم، روابط عمومی ستاد انتخاباتی “سعید‌جلیلی” کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتشار بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: ایران در میان انبوه فرصت‌ها و ظرفیت‌های داخلی و جهانی، ظرفیت پیشرفت در همه ابعاد دارد؛ اما همه این ظرفیت‌ها فعال نشده است. به ویژه در طول دهه نود، با فرصت‌سوزی، رشد ایران دچار توقف شد و بسیاری ظرفیت‌های کشور مورد بی‌توجهی قرار گرفت، که جبران آن جز با یک رشد فوق‌العاده ممکن نیست.
این بیانیه می‌افزاید: بدون یک پیشرفت فوق‌العاده و با روزمرگی و لکه‌گیری در اداره کشور، حتی اداره امور عادی امکان پذیر نیست، زیرا مشکلات ساختاری، سازوکار‌های معیوب، ذی‌نفعان و برنامه دشمن مانع به ثمر رسیدن تلاش‌های عادی است. در شرایطی که دنیا در حال تغییر است و کشور‌های دیگر در حال تلاش برای ارتقای جایگاه خود و شکل دادن به نظم جدید جهانی هستند، بدون جهش کشور در عرصه‌های کلیدی، نه‌تن‌ها نخواهیم توانست به جایگاه کشور در حد شایستگی‌های آن برسیم؛ بلکه در نقشه دیگران گرفتار خواهیم آمد و دچار عقب‌ماندگی مضاعف خواهیم شد و خطر این وجود دارد که کشور دهه‌ها به عقب رانده شود. جهش ایران، ضرورت عمومی نه تنها برای بقا که برای حفظ وضعیت حال و بالاتر ساختن آینده کشور است.در ادامه این بیانیه آمده است: در برابر این نگاه، نگاه‌هایی هستند که به دنبال اداره کشور در حد مقدورات عادی و روزمره‌اند؛ رهزن‌هایی که با دنبال کردن تبعیض، وابستگی به بیگانه، سیاسی‌کاری و پرداختن به مسائل بی‌اولویت و منافع اصحاب قدرت و ثروتند، هم‌چنین کسانی که اداره حال و ساختن آینده کشور را در برابر هم قرار می‌دهند، مانع این حرکت جهشی شده‌اند.

چرا لاریجانی رد صلاحیت شد؟!
خبرآنلاین نوشت: طبق شنیده‌ها لاریجانی یکی دو روز پیش از ردصلاحیتش در یک جلسه گفته بود مساله‌ای که شورای نگهبان در حال بررسی است «مدیر و مدبر» بودن اوست. به عبارت دیگر شورای نگهبان نسبت به مدیر و مدبر بودن لاریجانی شک و تردید داشته است؛ که البته الان او رد صلاحیت شده است و مشخص نیست دلیل رد این نکته بوده یا خیر. از سوی دیگر گفته شده بود که نهادهای نظارتی سپاه پاسداران و نهادهای امنیتی، موارد و دلایلی که با استناد به آن لاریجانی در سال ۱۴۰۰ رد صلاحیت شده بود، را مردود اعلام کرده‌اند، نکته ای که در بیانیه او خطاب به مردم نیز به آن اشاره شده بود.به زبانی ساده‌تر قاعدتا اگر مردود بودن دلایل سال ۱۴۰۰ از سوی یکی از نهادهای امنیتی برای شورای نگهبان محرز شده باشد، باید همانی که خود لاریجانی را گفته مدنظر قرار داد

مجری برنامه مناظره‌ انتخاباتی
 مشخص نیست
با آغاز پخش سه برنامه‌ تبلیغاتی نامزد‌ها در تلویزیون، دو مجری برنامه مناظره انتخاباتی شناخته شدند.ایسنا نوشت: روز دوشنبه ـ ۲۱ خرداد ماه ـ ویژه برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها با عناوین «با مردم»، «صف اول» و «گفت‌وگوی ویژه» در حالی روی آنتن رفت که دو مجری با نامزد‌ها به گفت‌وگو پرداختند و یک برنامه هم مجری نداشت.بر این اساس مهدی مهدی‌قلی با اجرای برنامه «صف اول» و سحر امامی با اجرای برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» با نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری به گفت‌وگو پرداختند.مهدی مهدی‌قلی که به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی اجرای برنامه مناظره‌ها مطرح بود، روز گذشته در حالی برنامه «صف اول» را اجرا کرد که حالا حضورش به عنوان مجری مناظره‌ها بیش از گذشته در هاله‌ای از ابهام قرار می‌گیرد.