از آرمان‌گرایی تا واقع‌گرایی
مجید صیادنورد (دکترای اندیشه سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2451
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


رویداد

خشم کاربران اثر کرد
پرچم فلسطین روی سینه گای پیرس بازگشت
همدلی| رسانه «ونیتی فر» فرانسه به خاطر برداشتن سنجاق سینه فلسطین از روی تصویر گای پیرس بازیگر استرالیایی، عذرخواهی کرد.
به نقل از نیوزویک، گای پیرس بازیگر استرالیایی برای نسخه فرانسوی مجله «ونیتی فر» به عنوان یکی از چهره‌های مهمان جشنواره فیلم کن عکس گرفت.پیرس در حالی که روی یک صندلی نشسته بود رو به دوربین لبخند زد. این در حالی بود که روی یقه چپ کت او سنجاق سینه پرچم فلسطین جای داشت و وی دستبندی بافته شده با رنگ‌های فلسطینی را روی مچ دست خود بسته بود.اما زمانی که این عکس در وب سایت «ونیتی فر» فرانسه و حساب رسمی اینستاگرام آن به اشتراک گذاشته شد، خبری از این عناصر که نشان‌دهنده حمایت این بازیگر از مردم فلسطین بود وجود نداشت.یک سایت فرانسوی در توییتر نوشت: مجله معروف آمریکایی «ونیتی فر» عکس بازیگر و موسیقیدان گای پیرس را که در جشنواره فیلم کن به نشانه همبستگی با فلسطین سنجاق سینه زده بود، فتوشاپ کرد، اما فراموش کردند دستبند را که به رنگ‌های فلسطینی هم بود فتوشاپ کنند. این پیام که به انگلیسی هم ترجمه شده بود به سرعت منتشر شد و خشم کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت. «ونیتی فر» بعداً وب سایت خود را به روز کرد تا عکس ویرایش شده را با عکس اصلی جایگزین کند. در زیر پرتره پیرس نوشته شده: پیشتر نسخه قبلی این تصویر در سایت قرار داده شده بود، اما نسخه اصلی این است و ما صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم.
چهره‌های مشهور از زمانی که رژیم صهیونیستی حدود ۸ ماه پیش حمله نظامی بی‌امان خود را در غزه آغاز کرد، در رویدادهای مهم همبستگی خود را با فلسطینی‌ها نشان داده‌اند. کیت بلانشت با پوشیدن لباسی که یادآور پرچم فلسطین بود و بلاحدید با پوشیدن لباسی با پارچه چفیه فلسطینی از جمله این چهره‌ها در جشنواره کن امسال بودند.
به گزارش آسوشیتدپرس، حمله بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به خاک فلسطین، نزدیک به ۳۶ هزار نفر را در غزه کشته و صدها هزار نفر را آواره کرده است.
دیوان بین‌المللی دادگستری سازمان ملل متحد روز جمعه به رژیم صهیونیستی دستور داد تا عملیات نظامی خود در رفح را متوقف کند.

به رهبری شهرام توکلی
ارکستر «پایتخت» در پایتخت کنسرت برگزار می‌کند
همدلی| ارکستر «پایتخت» به رهبری ارکستر شهرام توکلی بعد از مدت‌ها تازه ترین کنسرت خود را در تالار وحدت تهران پیش روی مخاطبان قرار خواهد داد.
ارکستر «پایتخت» به رهبری ارکستر شهرام توکلی و حضور علیرضا چهره قانی به عنوان سولیست (تک نواز) ویولن بعد از مدت‌ها تازه‌ترین کنسرت خود را روز بیست و هشتم خرداد ماه در تالار وحدت تهران پیش روی مخاطبان قرار خواهد داد.
در این کنسرت که ساعت ۲۱:۳۰ روز سه شنبه ۲۸ خرداد اجرا می‌شود آثاری از بتهوون، شوبرت، برامس، ماسنه و چایکوفسکی برای علاقه مندان موسیقی کلاسیک اجرا می‌شود.
ارکستر آکادمیک «پایتخت» دارای سه ارکستر شماره ۱ شامل نوازندگان ممتاز بالای ۱۵ سال، ارکستر شماره ۲ شامل نوازندگان متوسط بالای ۱۵ سال و ارکستر شماره ۳ شامل نوازندگان زیر ۱۵ سال است.
شهرام توکلی آهنگساز و مدرس دانشگاه پیش از این نیز درباره اهداف راه‌اندازی ارکستر آکادمی «پایتخت» گفته بود: این ارکستر جنبه آموزشی دارد و هدف از تشکیل آن ایجاد فرصت و امکانی برای نوآموزان موسیقی است تا بتوانند ضمن کسب تجربه گروه نوازی از توانایی‌ها و قابلیت‌هایی که نوازندگی در ارکستر به آنها می‌دهد، بهره‌مند شوند. این ارکستر علاوه‌بر رهبر، دارای ۲ مربی برای گروه سازهای زهی و بادی است که این مربیان در آغاز هر جلسه تمرین ابتدا موارد تکنیکی مربوط به قطعات را به طور جداگانه به نوازندگان آموزش داده و سپس کل ارکستر زیر نظر رهبر به تمرین روی قطعات می‌پردازند. تجربه کار گروهی، کنترل کردن استرس، لذت نوازندگی، افزایش اطلاعات عمومی موسیقی و ایجاد تمرکز از جلمه توانایی‌ها و قابلیت‌هایی است که اعضای این ارکستر به آن دست می‌آورند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به الگوی آموزشی «ال سیستما» بیان کرده بود: «ال سیستما» الگوی آموزشی موسیقی است که برای اولین بار در سال ۱۹۷۵ توسط Jose Antonio Abreu در کشور ونزوئلا بنیانگذاری شد. این سیستم آموزشی نشان می‌دهد که چگونه موسیقی با برنامه‌ریزی صحیح می‌تواند هم موزیسین‌های بزرگی به وجود بیاورد و هم به طرز چشمگیری مسیر زندگی صدها هزار نفر از نیازمندترین بچه‌های یک ملت را تغییر دهد. روش «ال سیستما» در آموزش موسیقی تأکید بسیار بر مشارکت‌های گروهی از ابتدایی‌ترین مراحل آن دارد و آموزش گروهی همسالان مبتنی‌بر ایجاد فضای آموزشی شاد و سرگرم کننده است. درون مایه شیوه آموزش «ال سیستما» آماده سازی هنرجویان برای شرکت در یک گروه ارکسترال است که روح یک جامعه و فرهنگ آن به حساب می‌آید.