مردم به‌مثابه ریشه‌ها
محمدعلی نویدی (استاددانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2467
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


حوادث

قرائت کیفرخواست امیر تتلو در اولین جلسه دادگاه
نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.
صبح «دوشنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۲» نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» به ریاست قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی با حضور مستشار دادگاه، وکیل متهم و نماینده دادستان برگزار شد.در نخستین جلسه رسیدگی به این پرونده، نماینده دادستان کیفرخواست را قرائت و اقدامات مجرمانه متهم در فضای مجازی را تشریح کرد. به گفته نماینده دادستان، امیر حسین مقصودلو ملقب به امیر تتلو در سال‌های ۸۶، ۹۲ و ۹۵ در داخل کشور دستگیر شده است، در سال ۹۷ کشور را به مقصد گرجستان ترک و در سال ۹۸ به کشور ترکیه مهاجرت کرده است.وی در آذر ماه سال جاری توسط پلیس ترکیه به مرز ایران منتقل و با هماهنگی صورت گرفته و حکم قضایی دستگیر شد.پس از قرائت کیفرخواست از سوی نماینده دادستان، قاضی اعلام کرد به منظور کسب آمادگی متهم و وکیل، ختم جلسه دادگاه را اعلام می‌کنیم و زمان جلسه آینده متعاقبا اعلام می‌شود.در جلسه اول دادگاه مادر و خواهر متهم حاضر بوده و در حاشیه دادگاه با وی ملاقات کردند.

کاهش ۱/۵ درصدی ورودی پرونده‌ها به دیوان عدالت اداری
رییس دیوان عدالت اداری از کاهش ۱/۵ درصدی ورودی پرونده‌ها به این مرجع در ۱۱ ماه سال جاری خبر داد.حجت‌الاسلام مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در جلسه شورای عالی قوه قضائیه، از کاهش ۱/۵ درصدی میزان ورودی پرونده‌ها به دیوان عدالت اداری در ۱۱ ماه طی شده از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: این کاهش ورودی پرونده به دیوان عدالت اداری در شرایطی رخ داده که در سال ۱۴۰۱ نیز نسبت به سال ۱۴۰۰، شاهد کاهش حدود ۶/۲ درصدی ورودی پرونده‌ها به دیوان بودیم.

پیامک «واریز سود سهام عدالت» و خطر خالی شدن حساب
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای فراجا نسبت به کلاهبرداری در پوشش ارسال لینک‌های آلوده با موضوع واریز سود سهام عدالت هشدار داد.سرهنگ علی محمد رجبی، در این‌باره گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصت و بهانه‌ای برای تحقق اهداف مجرمانه خود استفاده می‌کنند. در این میان یکی از روش‌ها ارسال لینک‌های آلوده است که هر بار تحت عناوین و بهانه‌های مختلف برای کاربران ارسال می‌شود. این لینک‌ها در واقع یا حاوی بدافزار و ویروس بوده و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات گوشی تلفن همراه کاربران ایجاد می‌کند یا کاربران را به سمت صفحات فیشینگ و خالی کردن حساب بانکی آنان هدایت می‌کند.

پیشنهاد ناکام رشوه ۹۳۰ میلیونی به مامور پلیس
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از صحت عمل و رد رشوه ۹۳۰ میلیون ریالی ماموران وظیفه شناس پلیس آگاهی شهرستان قدس خبر داد. وی از مردم خواست هرگونه پیشنهاد، تقدیر، انتقاد یا درخواست از پلیس را با سامانه مردمی ۱۹۷در میان بگذارند.سرهنگ محمدحسن سوری با اشاره به ردرشوه در فرماندهی انتظامی غرب استان تهران اظهار داشت: در طی دستگیری فردی به اتهام جرم مشهود توسط ماموران پلیس آگاهی شهرستان قدس، بلافاصله بستگان مجرم دستگیر شده اقدام به پیشنهاد رشوه به مبلغ ۹۳۰ میلیون ریال به ۲ نفر از کارکنان انتظامی به جهت اعمال نفوذ در پرونده و رهایی متهم می‌کنند.وی افزود: مبلغ رشوه با عزت نفس و صحت عمل ماموران انتظامی رد و رشوه دهنده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و مبلغ رشوه نیز ضمیمه پرونده شد.رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: از مردم درخواست می‌شود هرگونه پیشنهاد، تقدیر، انتقاد یا درخواست از پلیس را با سامانه مردمی ۱۹۷در میان بگذارند.

موتورسیکلت‌‌های قربانیان ۴۷ درصد فوتی‌‌های تصادفات
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: موتورسیکلت‌سوارانی که در تصادفات فوت شده‌اند عموما تخلفاتی مانند عبور از چراغ قرمز، تردد در خطوط ویژه، تردد در پیاده‌روها و حرکت خلاف جهت داشته‌اند.سرهنگ احسان مؤمنی گفت: موتورسیکلت می‌تواند هم برای تفریح و هیجان و هم برای کار و درآمدزایی و نیز به منظور استفاده از یک وسیله حمل و نقلی و رفت و آمدی و رفتن به سر کار از آن استفاده کرد.سرهنگ مومنی اظهار داشت: روز به روز بر تعداد استفاده کنندگان و بر تعداد دستگاه‌های موتورسیکلت افزوده می‌شود. جالب است بدانید در کل کشور حدود ۱۲ میلیون موتورسیکلت وجود دارد که فقط در شهر تهران ۴ میلیون ۳۰۰ هزار موتورسیکلت تردد می‌کند. یعنی ۳۶ درصد از موتورسیکلت‌های کل کشور در پایتخت وجود دارد.معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: مقصر حدود ۴۷ درصد از فوتی‌های شهر تهران رانندگان موتورسیکلت هستند. یک زمانی بود که می‌گفتیم ۳۳ درصد از تصادفات فوتی مربوط به موتورسیکلت سواران است زیرا آن زمان در شهر تهران حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در شهر تهران وجود داشت.وی ادامه داد: اما الان حدود ۴ میلیون ۳۰۰ هزار موتورسیکلت در پایتخت تردد می‌کنند که به همین ترتیب در حال حاضر مقصر ۴۷ درصد از فوتی‌ها موتورسیکلت‌سواران هستند.سرهنگ مومنی گفت: جالب است بدانید در ۷۲ درصد از تصادفاتی که موتورسواران فوت شده‌اند، خود آنها مقصر در حادثه بوده‌اند که نشان‌دهنده تخلفات آنها بوده است.