نایب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی:
قیمت رانگوسفندی به ۶۹۰هزار تومان رسید
نایب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی از افزایش قیمت گوشت گوسفند تولید داخل به حدود 700هزار تومان خبر داد و ادامه جریان افزایشی قیمت این کالا را سبب ضرردهی صنف قصابان دانست.
«مهدی میرزاامین» در گفتوگو با ایلنا گفت: در حال حاضر بازار گوشت گوسفند اوضاع بهسامانی ندارد و به نظر میرسد کاهش تولید این گونه دامی و مجاز نبودن کشتار بره ریز به افزایش مستمر قیمت آن انجامیده است.وی در تشریح قیمت انواع کنونی انواع گوشت قرمز اظهار کرد: قیمت گوشت گاو تفاوت چندانی پیدا نکرده و در دو هفته گذشته تنها 10 تا 15هزار تومان افزایش داشته است. در حال حاضر گوشت گاو 535 تا 545هزار در هر کیلو عرضه میشود اما شقه گوشت گوسفند با استخوان و چربی روز چهارم دی 550هزار تومان در هر کیلو قیمت دارد و قیمت ران گوسفند به 690هزار تومان هم رسیده و احتمال افزایش بیشتر قیمت هم وجود دارد.میرزاامین اضافه کرد: قیمت گوشت گوسفندی در حالی بیشتر از گوشت گاو است که تقاضا برای گوشت گوسفند بیشتر از گاو است.نایب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی ادامه داد: البته تلاش شده کمبود تولید و عرضه گوشت گوسفند با واردات گوشت گرم از کشورهای همسایه جبران و تعادل بازار برقرار شود اما گوشت وارداتی چربتر از گوشت تولید داخل بود و بو و طعم آن با ذائقه ایرانی هماهنگی ندارد. با این حال چون قیمت آن پایینتر بود به قدرت خرید مردم کمک میکرد و قیمت را متعادل نگه داشت. در صورتیکه گوشت گوسفند وارد نشده بود امروز قیمت گوشت در کشور سر به فلک میگذاشت.وی از متضرر شدن صنف قصابان در پی کاهش قدرت خرید مردم گفت و توضیح داد: اطلاعات اتحادیه از ارتباط با قصابان حاکی از کاهش قدرت خرید مردم با وجود عرضه مطلوب و فراوان انواع گوشت گاو و گوسفند است. کاهش قدرت خرید مردم برای صنف قصابان به ضرردهی کامل آنها میانجامد زیرا این صنف غیر از گوشت کالای دیگری عرضه نمیکند.میرزاامین خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر فروشگاههای زنجیرهای هم انواع گوشت را عرضه میکنند. با این حال آنها میتوانند در صورت کاهش فروش گوشت از محل فروش اقلام دیگر ضرر وارده را جبران کنند اما صنف قصاب این امکان را ندارد.