مردم به‌مثابه ریشه‌ها
محمدعلی نویدی (استاددانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2467
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


آمار مبتلایان روزانه کرونا سه رقمی شد

بنابر اعلام وزارت بهداشت روز گذشته ۹۷۶ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و در عین حال متاسفانه ۳۷ بیمار جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۳ هزار و ۶۸۴ نفر رسید.
از روز جمعه تا شنبه ۵ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۹۶ نفر از آنها بستری شدند.مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۲۱ هزار و ۹۶۹ نفر رسید. تا کنون ۷ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۶۵۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
براساس گزارش دیروز وزارت بهداشت، ۱۱۷۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار گرفتند.تا کنون ۵۳ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۸۹۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۹۶۲ هزار و ۳۵۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۵۹۷ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۲۸۶ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.
مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۲۴۱ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۵۴ هزار و ۲۹۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۶۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
یک استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تصویر روشنی از گردش کرونا وجود ندارد، گفت: علی‌رغم کاهش در موارد مرگ، احتمال بازگشت اپیدمی وجود دارد.حمید سوری با اشاره به کاهش موارد کرونا اظهار کرد: این روند کاهشی عمدتا در موارد مرگ رخ داده است. درست است که موارد مرگ نیز خود تابع موارد ابتلا و بستری است اما با این حال تصویر روشنی از گردش ویروس در جامعه به ما ارائه نمی‌دهد. آنچه ما می‌دانیم شدت بیماری‌زایی ویروس در کشور کم شده و بر همین اساس موارد مرگ آن نیز کاهش داشته است.
سوری ادامه داد: در مراسم‌ها و رخدادهای پیش رو، بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اگر رعایت موارد پیشگیرانه صورت نگیرد ممکن است احتمال خیزش مجدد اپیدمی وجود داشته باشد، مگر اینکه شاخص‌های مربوط به ویروس تغییر اساسی پیدا کند به طور مثال جهش‌های مربوط به آن به گونه‌ای باشد که شدت بیماری‌زایی و قدرت انتقال آن را کاهش دهند.