مردم به‌مثابه ریشه‌ها
محمدعلی نویدی (استاددانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2467
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


محسن رضایی همچنان وعده ‌می‌دهد

همدلی|محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهوری یک از چهره‌‌هایی بود که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته وعده‌‌های مختلفی را مطرح ‌می‌کرد. او مدعی بود که با برنامه‌‌هایی که دارد ‌می‌تواند ارزش پول ملی ایران را به مرحله‌‌ای برساند که قوی-ترین واحد پولی منطقه شود. اما از زمانی که دولت رئیسی روی کار آمده و رضایی سمت معاون اقتصادی رئیس جمهوری را پذیرفته تا کنون نه تنها ارزش پول ملی ایران تقویت نشده بلکه افت قابل ملاحظه‌‌ای داشته است. در همین حال شرایط اقتصادی سخت‌‌تر از سال گذشته شده و فشارها بر مردم بیشتر شده است. با این حال محسن رضایی به عنوان معاون اقتصادی ریاست جمهوری همچنان وعده ‌می‌دهد و از بایدهایی در اقتصاد ایران سخن ‌می‌گوید که مخاطب آن مشخص نیست. ادبیات او به گونه‌‌ای است که گویا دولت دیگری به غیر از دولت رئیسی روی کار است. او شامگاه پنجشنبه در نشست فعالان بانکی و اقتصادی، اظهار کرد: نظام بانکی حتما باید درست شود البته این کار مغایر با قیمت‌گذاری است.به گزارش ایرنا و به گفته وی، کلید اصلی اصلاحات در توجه به بخش‌ خصوصی و حضور مردم در صحنه است و باید تدابیر لازم برای مشارکت بخش خصوصی به صورت ویژه و گسترده اتخاذ شود چراکه این کار مکمل همه اصلاحات است.
رضایی اضافه کرد: «در حال حاضر با جنگ اقتصادی روبه‌رو هستیم و صنعتگران و کارآفرینان نقش بزرگی در پیروزی و موفقیت کشور در این جنگ دارند. وضعیت اقتصادی ایران از دو مشکل اساسی از جمله انحراف و عقب‌ماندگی رنج می‌برد؛ در واقع ریل‌گذاری که در اقتصاد ایران شده ریل‌گذاری غلطی بوده و محصولش هم این است که منابع نفت، گاز، آب، معدن و محیط زیست به دلیل استفاده غلط از منابع و بهره‌وری پایین درحال تمام شدن است.»
وی ادامه داد: «متأسفانه فرصت‌های طلایی بسیاری را از دست داده‌ایم و هیچ راهی ندارد مگر اینکه در دقیقه ۹۰که بسیاری از فرصت‌ها را از دست دادیم شجاعانه دست به تحولات و اصلاحات بزرگ و عمیقی در اقتصاد بزنیم.» 
رضایی با اعتقاد به اینکه برای اصلاحات نیاز به یک بسیج عمومی و یک فعالیت مانند دوران جنگ و انقلاب داریم، گفت: «دولتی‌ها، مجلسی‌ها و بخش خصوصی باید از وضعیت گارد گرفتن در مقابل هم خارج شوند و همه دست در دست هم دهند تا انقلاب اقتصادی در کشور صورت بگیرد و هم ریل را سرجای خود برگردانیم و هم عقب افتادگی را با جهش اقتصادی جبران کنیم.»
وی با بیان اینکه کشور نیاز به دو نوع تحول دارد گفت: «ما به دو نوع تحول از جمله تغییر ریل و جهش اقتصادی و دو نوع تغییر در اصلاح مسیر و جهش اقتصادی نیازمندیم. بنای ما این است که در دولت شجاعانه این کار را کنیم؛ البته ما اصلاحات را از تجارت آغاز کردیم و خوشبختانه در حال حاضر شاهد رشد آمار تجارت هستیم.»