مردم به‌مثابه ریشه‌ها
محمدعلی نویدی (استاددانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2467
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


آموزش‌وپرورش: خشونت فیزیکی در مدارس را پیگیری می‌کنیم

ایلنا - مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش به تداوم خشونت فیزیکی معلمان علیه دانش‌آموزان واکنش نشان داد. سیدمجتبی هاشمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش در پاسخ به این سؤال که آیا وزارت آموزش‌وپرورش در رابطه با تداوم خشونت فیزیکی علیه دانش‌آموزان اقدامی خواهد کرد؟
 گفت: ما وظیفه پیگیری خودمان را در همه مصادیقی که اتفاق می‌افتد، ساری و جاری می‌دانیم و این‌طور نیست که حمایت قضایی ما فقط به‌صورت خاص از یک کارمند خودمان صورت بگیرد یا اگر حقوق دانش‌آموز به‌نوعی مختل شود، تنها در یک واقعه خاص حضورداشته باشیم. قاعدتاً در هر اتفاقی ازاین‌دست، ما هم حقوق دانش آموزان را مدنظر داریم هم اگر همکار ما آسیبی ببیند، از او حمایت قضایی خواهیم داشت.
او با تأکید به لزوم توجه به ابعاد روانی مسئله خاطرنشان کرد: دانش آموزان ما ازنظر مسائل اجتماعی لازم التوجه هستند و باید بیشتر روی اجرای شیوه‌نامه‌ها دقت نظر شود و به مسائل روانی و اجتماعی دانش آموزان توجه داشته باشیم تا امسال را دقیق‌تر پشت سر بگذاریم و بتوانیم سال آینده را با آمادگی بیشتری شروع کنیم.
هاشمی تأکید کرد: این حد از اتفاقات در بیش از ۱۰۵هزار مدرسه درصد کمی را به خود اختصاص می‌دهد، اما ما مراجعی را برای مردم در نظر گرفته‌ایم که هم در ادارات مناطق، هم در سطح استان‌ها و هم در وزارت آموزش‌وپرورش آمادگی پاسخگویی و بررسی دغدغه اولیا را دارند و برای اینکه این مسیر هموار شود، سایت shekayat.medu.ir را هم داریم و اولیای محترم می‌توانند آنجا دغدغه‌های خود را مطرح کنند و مطمئن باشند که حتماً پیگیری لازم از طریق مراجعی که داریم انجام می‌شود.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید به اینکه منشور دانش‌آموزی مربوط به حوزه‌های دیگر است، تصریح کرد: منشور حقوق دانش‌آموزی پیگیری می‌شود و هنوز هم جای کار دارد. تقویت حوزه پیشگیری بسیار مهم است. 
ما فقط نمی‌توانیم روی یک بخش کار کنیم یعنی فقط نمی‌توان حقوق را پررنگ کنیم و مسئولیت‌ها را نادیده بگیریم. 
تقویت حوزه پیشگیری کمک می‌کند این رفتاری‌هایی که حتی یک موردش هم در جامعه تعلیم و تربیت زیاد است، کاهش پیدا کند و می‌توان مدیریت بهتری روی کار انجام داد.