مردم به‌مثابه ریشه‌ها
محمدعلی نویدی (استاددانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2467
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


تشدید سیاست‌های ضد ایرانی با تغییر قدرت در رژیم صهیونیستی

همدلی| تغییر قدرت در رژیم صهیونیستی، نه تنها باعث کاسته شدن از حجم سیاست‌های ضد ایرانی این رژیم نشده است، بلکه به نظر می‌رسد با رویکردی متفاوت بر دامنه این تنش افزوده است. این در حالی است که نفتالی بنت، نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی بخش عمده‌ای از سیاست اعلامی خود در صحنه بین‌المللی را به ایران اختصاص داده و تقریبا در هر گفت‌وگویی، بخشی از آن را اعلام می‌کند. بنت در این زمینه، حتی ابایی از اعلام نقش اسرائیل در حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران نداشته و همچنان بر ادامه تحرکاتی این‌چنینی، پافشاری دارد.
در همین زمینه نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی در اظهاراتی به صورت غیرمستقیم به حمله پهپادی این رژیم به یکی از سایت‌های هسته‌‌ای ایران اشاره کرد. به گزارش پایگاه خبری عربی ۲۱، نفتالی بنت، نخست‌وزیر جدید رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تلویحی به نقش این رژیم در حمله پهپادی ناکام به یکی از ساختمان‌های سازمان انرژی اتمی ایران که روز چهارشنبه رخ داد، اشاره کرد.
بنت طی سخنرانی در مراسم فارغ التحصیلی خلبانان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی مدعی شد: «دشمنانمان می‌دانند که ما به هنگام نیاز مصمم تر و باهوش‌تر عمل می‌کنیم و در اقدام کردن تردید نمی‌کنیم.» روزنامه تایمز آف اسرائیل درباره این سخنان بنت نوشت: «نخست‌وزیر بنت در این اظهارات خود در واقع به نقش اسرائیل در حمله پهپادی به سایت تولید سانتریفیوژ ایرانی اشاره کرده است.»
بر اساس این گزارش، نفتالی بنت در اولین سخنرانی خود بعد از روی کار آمدن به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به حمله ۴۰ سال پیش اسرائیل به نیروگاه هسته‌‌ای عراق پرداخته است؛ حمله‌‌ای که به عملیات اوپرا معروف است و اولین عملیاتی از این نوع بود که اجرایی شد و بعدها به نظریه بیگن، مشهور شد. نظریه بیگن برگرفته از نام مناخیم بیگن، نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی است. این نظریه بر اقدام پیش‌دستانه تاکید دارد و انجام عملیات نظامی یک طرفه بدون همکاری با آمریکا در صورت لزوم را توصیه می‌کند. بنت در سخنرانی مذکور گفته است: «نخست وزیران اسراییل همواره مسئولیت مقدسی را برعهده دارند و آن اجازه ندادن به تهدید موجودیت اسرائیل است؛ پیش از این عراق بود و اکنون ایران است.» نفتالی بنت همچنین گفته است که رژیم صهیونیستی از سیاست بنیامین نتانیاهو مبنی بر عدم ارتباط با آمریکا درخصوص بازگشت به برجام عدول کرده است. او گفت:«با این‌که اسرائیل در نهایت و در صورت لزوم از خود دفاع خواهد کرد اما در رابطه با این پرونده هسته‌‌ای ایران، با دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا همکاری خواهد کرد.»
نفتالی بنت پیش‌تر نیز مدعی شده بود که این رژیم با متحدانش در خصوص مقابله با برنامه هسته‌ای ایران همکاری نزدیکی خواهد داشت. او روز پنج‌شنبه گذشته با اشاره به تغییر سیاست نسبت به دولت قبلی مدعی شد: «ما به همکاری نزدیک با متحدان خواهیم پرداخت تا با احترام دوجانبه، به گفت‌وگو و به اشتراک‌گذاری اطلاعات بپردازیم اما در نهایت ما مسئولیت سرنوشت خود را به دست می‌گیریم و به دستان دیگران نمی‌سپاریم. ما به طرز جدی و مسئولانه رفتار خواهیم کرد تا این سپرده بزرگ که در دستان‌مان است را حفظ کنیم.» بنت مدعی شده بود که نمی‌توان با دولت ایران، هیچ‌گونه داد و ستدی برقرار کرد.
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت هم روز جمعه مدعی شد که اسرائیل، مظنون اصلی در هدف قرار دادن ساختمانی متعلق به سازمان انرژی اتمی ایران در نزدیکی شهر کرج در ایران در چهارشنبه گذشته است. این روزنامه گفت اسرائیل، مظنون مستقیم است، زیرا منافع زیاد و انگیزه لازم برای انجام چنین عملیات پیچیده‌‌ای را دارد. این در شرایطی است که روز چهارشنبه گذشته یک اقدام خرابکارانه علیه یکی از ساختمان‌های سازمان انرژی اتمی در اطراف کرج انجام شد که با شکست روبه‌رو شد و هیچ گونه خسارت مالی و جانی نیز به‌دنبال نداشت.