غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

تکذیب درگیری لفظی
«جواد امام» سخنگوی جبهه اصلاحات، در گفت‌وگو با خبرآنلاین، درباره خبر درگیری لفظی میان رئیس دولت اصلاحات با «الیاس حضرتی» گفت: متاسفانه فکر می‌کنم این‌ ادعاها بیشتر، خبرسازی است و برخی از این فضای غبارآلود به دنبال ماهیگیری هستند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فضاسازی‌ها علیه آقای خاتمی می‌تواند به بیانیه ۱۱۰ نفری بازگردد؛ بیان کرد: باید دید پشت این خبرسازی‌ها چه کسانی هستند ولی موضوع این بیانیه ۱۱۰ نفر هیچ ارتباطی به مواضع آقای خاتمی و جبهه اصلاحات ندارد. این افراد دوستان اصلاح‌طلبی هستند که مستقل از جبهه اصلاحات، تصمیم به صدور یک بیانیه گرفتند. خودشان هم مدعی هستند که این بیانیه ربطی به انتخابات، معرفی کاندیداها یا ارائه لیست ندارد.
سخنگوی جبهه اصلاحات ادامه‌ داد: برخی سعی می‌کنند که فضاهایی ایجاد کنند که نشان بدهند بین آقای خاتمی و جبهه اصلاحات و این دوستان ۱۱۰ نفر تنش وجود دارد. جبهه اصلاحات به صراحت اعلام کرده است؛ این افراد، دوستان محترم ما هستند اما تصمیم‌شان مستقل از جبهه اصلاحات بوده و ارتباطی به ما ندارد. برخی با ایجاد فضاسازی می‌خواهند القا کنند که بین آقای خاتمی و آقای حضرتی تنش به وجود آمده است و جریان اصولگرا بخواهد از شرایط به وجود آمده بهره‌برداری سیاسی کنند.

اعلام موضع ائتلاف احزاب زنان اصلاح طلب
در یکصد و بیست و چهارمین جلسه ائتلاف احزاب زنان اصلاح‌طلب ضمن مرور و بررسی اخبار روز حوزه زنان و سیاست، بر ضرورت توجه به وضعیت اقتصادی و معیشت مردم تاکید و‌ نسبت به گرانی‌های لجام‌گسیخته و افزایش روزافزون قیمت ارزاق، به ویژه در آستانه سال نو و انجامِ خرید شب عید هشدار داده شد.   
جماران گزارش داد: در این جلسه همچنین مصوب شد، احزاب عضو این ائتلاف، متشکل از چهار حزبِ انجمن روزنامه‌نگاران زن ایران (رزا)، جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان، جمعیت زنان مسلمان نواندیش و مجمع زنان اصلاح‌طلب، با توجه به عضویت در جبهه اصلاحات ایران، ضمن تایید راهبرد انتخاباتی ارائه شده از سوی آن نهاد و با تاکید بر الزامات و اقتضائات برگزاری انتخاباتی عادلانه، آزاد، منصفانه و پرشور و با یادآوری اهمیت و ضرورت مردم‌سالاری و به رسمیت شناختن چندصدایی و تکثر آرا، در انتخابات پیش‌ِرو خود را تابع تصمیمات جبهه اصلاحات ایران می‌دانند.

سطح هشدار دهنده بی‌اعتمادی!
به گزارش جماران «مصطفی معین» در سیزدهمین همایش سلامت روان و رسانه با اشاره به برخی از نتایج طرح پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان (موج چهارم-آبان ۱۴۰۲) هشدار داد: بر پایه آن پیمایش، بی‌اعتمادی در سطح عمومی به ۸۱ درصد می‌رسد. بی‌اعتمادی نسبت به نهادهای حکومتی در حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد، به رسانه‌ها اعم از صداوسیما، روزنامه‌ها و سایت‌ها و شبکه‌های مجازی داخلی و خارجی و ماهواره‌ها بین ۶۰ تا ۷۰ درصد است. از نظر میزان اعتماد به اصناف و اقشار مختلف، پزشکان، استادان و معلمان در راس هستند و سیاستمداران در پائین‌ترین سطح اعتماد عمومی قرار دارند.

سختی‌های غیرضروری بر دوش مردم
یک فعال سیاسی گفت: مردم سختی‌های غیرضروری را تحمل می‌کنند که می‌تواند رفع شود و تحریم‌ها و تعلل ما در برخی از فرصت‌ها باعث شده است این مشکلات از جمله گرانی‌ها همچنان ادامه داشته باشد. اگر یک گروه معتدل و عاقلی وارد مجلس شوند به نظر من خیلی از رویه‌ها می‌تواند تغییر کند.
«علی مطهری» در گفت‌وگو با ایلنا، گفت: ملاک ما اعتدال، عقل‌گرا بودن، شعار زده نبودن است. اگر مردم خوب رأی دهند سعی می‌کنیم چنین افراد و گروه و فراکسیونی تشکیل شود و بتوانیم یک تغییری در اوضاع مجلس ایجاد کنیم و طبعا تغییری در وضع کشور و اصلاح امور بهتر انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: مردم از گرانی‌ها و دو انتخابات گذشته ناراحت هستند، بالاخره این انتخابات‌ها به نحو خوبی برگزار نشد و از حوادث سال گذشته ناراحت هستند و عده‌ای کشته شدند و این ناراحتی‌ها باعث شده برخی بگویند ما شرکت نمی‌کنیم ولی به نظر من شرکت نکردن میدان را به حریف واگذار کردن است و این به نفع کشور نیست.

رونمایی از جبهه «صبح ایران»
جبهه «صبح ایران» با حضور «سعید محمد» و ««علی اکبر رائفی‌پور» در حاشیه نمایشگاه رسانه‌های ایران اعلام موجودیت کرد.
به گزارش ایرنا، در این نشست، محمد و رائفی‌پور به تشریح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نقش احزاب و تشکل‌ها در انتخابات ۱۱ اسفند ماه و عملکرد مجلس یازدهم پرداختند.