غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


در شب موسیقیایی شاهدان شیراز برگزار شد

نکوداشت استاد حسن صفری در شیراز

 پانزدهمین دورهمی صمیمانه یاران فرهنگ و هنر و ادب از سلسله برنامه های ماندگار شاهدان شیراز به تجلیل از استاد»حسن صفری» آهنگساز و نوازنده، خواننده و موسیقیدان مطرح معاصر اختصاص یافت.
این برنامه با حضور دهها نفر از اهالی هنر و دوستداران موسیقی شیرازی در عمارت تاریخی نصیر نظام و در محله قدیمی اسحاق بیگ واقع در بافت تاریخی شیراز برگزار و مورد استقبال نخبگان وادی فرهنگ و هنر قرار گرفت.
به گفته سيد محی الدین حسینی ارسنجانی دبير اجرایی برنامه شاهدان شیراز پس از اجرای چهارده دورهمی موفق با حضور پیشکسوتان و فعالان اقشار و اصناف مختلف، دور همی پانزدهم به تجلیل از استاد حسن صفری، اختصاص یافت.
وی با قدردانی از حضور مفاخر موسیقی و اهالی هنر و رسانه شیراز و فارس که در این رویداد فرهنگی حاضر شدند گفت: برنامه های دورهمی صمیمانه فرهنگوران معاصر تحت نام شاهدان شیراز به دنبال پاسداشت مقام فرهیختگانی است که عمری در راه اعتلای فرهنگ شیراز در تلاش بوده و میباشند.
ارسنجانی افزود:بنا داریم تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۵ دورهمی دیگر را با دعوت از پیشکسوتان فرهنگ و هنر شیراز اجرا و از موثرین هر صنف و قشری که در زمینه های مختلف صاحب نام و موثر بوده اند تقدیر و تجلیل گردد.
دبیر اجرایی برنامه شاهدان شیراز در ادامه بیان داشت:همه این اقدامات با حمایت فرهیخته ارجمند جناب آقای محمدرضا رفیعی راد مدیریت عمارت تاریخی نصیر نظام(هتل سنتی راد) و فرزندان وی انجام میشود و لازم است که همت والای وی را که از سرمایه گذاران فرهنگی و از مرمتگران بافت تاریخی شیراز است ستود.
 *زندگی ام با سازم و آهنگسازیها طی شد. در آیین تجلیل از استاد حسن صفری آقایان دکتر مسیح افقه سنتور نواز و از اساتید مسلم موسیقی کشور و استاد حمید رضا لطف اللهی مدیر مرکزشعر و موسیقی صدا و سیمای مرکز فارس با بیان گوشه ای از سجایای هنری و مشخصه های موسیقیایی استاد حسن صفری کار وی و تلاشهای او در زمینه موسیقی شیراز را منحصر به فرد و فاخر دانسته و خواستار تداوم اقدامات هنری استاد صفری توسط هنرجویان و شاگردان و علاقه مندان به موسیقی شیرازی شدند.
در ادامه استاد حسن صفری با تشکر از حضور موثر اهالی موسیقی حاضر در آیین تجلیل از وی و قدردانی از بانیان و برپاکنندگان برنامه های دورهمیهای شاهدان شیراز در زمینه نوع اقدامات و تلاشهای بیش از شش دهه فعالیت موسیقیایی خود توضیحاتی ارائه داده و گفت:کل زندگی ام باسازم و آهنگ سازیهایم طی شد.
سپس تعدادی از خوانندگان معاصر شیرازی آقایان هدایت رضایی، گشتاسب و اشکان شاه محمدی به افتخار استاد صفری و مدعوین دقایقی را خواندند و فرهاد پرند سنتور نوازی کرد.در ابتدای این مراسم تعدادی از هنرمندان و شاعران شیرازی از جمله غلامعلی خوشبخت شاعر شیرازی و سرکار خانم مریم ذاکری به قرائت شعرهای خود پرداخته و بانو شکیبا قطعه ای از مولوی خانی را اجرا نمود.
همچنین محمدرضا رفیعی راد که میزبان اصلی و مدیریت مجموعه گردشگری و اقامتی «راد» و فعال فرهنگی بافت تاریخی شیراز است در آغاز این برنامه، مقدم مدعوین را به پانزدهمین دورهمی شاهدان شیراز گرامی،داشت. وی با تبریک اعیاد اسلامی هفته وحدت و میلاد نبی مکرم اسلام و امام صادق علیهم السلام به مدعوین، اقدامات فرهنگی هتل سنتی راد و عمارت تاریخی نصیر نظام را در جهت اعتلای فرهنگ و کارهایی از جنس دل و علاقه مندی به بافت تاریخی شیراز دانست.
او بیان داشت:در برنامه تجلیل از استاد حسن صفری که بانو بهجت فقیهی همسر گرامی استاد صفری و تعدادی از دوستان و علاقه مندان به وی نیز حضور داشتند هدیه ای به رسم یادبود و تقدیر از عمری خدمات فرهنگی و هنری او توسط مدیریت هتل راد به استاد حسن صفری تقدیم شد.حضور اصحاب پیشکسوتان و فعالان رسانه از جمله آقایان حقگو، عاملی، جهانبخش، سلیمی، زحمتکشان، محسنی و خداوردی بهمراه صابری مجری توانمند شیراز بر غنای این برنامه افزود.گفتنی است استاد حسن صفری آهنگساز، نوازنده، موسیقیدان و خواننده محبوب شیرازی متولد ۱۳۲۲ در شیراز و از پیشکسوتان فرهنگی این شهر است.
صفری در طی شش دهه فعالیتهای مستمر هنری به همراه آموزش ردیفهای موسیقی به هنرجویان خود و ساخت و اجرای قطعاتی زیبا از اشعار شاعران نامدار شیرازی گوی،در محافل هنری و ادبی داخل و خارج به اجرای برنامه های موسیقیایی پرداخته و در کشورمان بارها در شیراز و تهران و ....از وی تجلیل و تقدیر بعمل آمده است.
 صفری همچنین همکاریهای ارزنده ای را با صدا و سیمای مرکز فارس و ارگانهای فرهنگی استان و خارج از استان داشته و از تار نواز ان چیره دست معاصر است.وی موسیقی را در واخر دهه چهل بصورت علمی در انستیتو عالی موسیقی تهران و نزد استادان مسلم موسیقی آموخت و سالها تدریس و آموزش موسیقی در شیراز را پیشه کار و علاقه خود نمود.