غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


بازار

پیشنهاد ۲ماه صبر به مردم
قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: واردات روزانه گوشت گرم گوسفندی و گوساله به ۲۵۰ تن رسیده است.به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا پیمان‌پاک گفت: از این حجم واردات روزانه، ۷۰درصد مربوط به گوشت گوسفندی و ۳۰درصد گوشت گوساله است.
به گفته او، با افزایش واردات گوشت پیش‌بینی می‌شود که بازار طی یک تا ۲ ماه آینده به ثبات برسد.پیمان‌پاک با بیان اینکه واردات گوشت قرمز تا رسیدن بازار به تعادل ادامه دارد، افزود: طی ماه‌های اخیر روزانه ۱۸۰ تا ۲۱۰ تن گوشت گرم وارد شد که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته میزان واردات افزایش یافته است.قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت واردات گوشت گوساله طی یک تا ۲ هفته آینده افزایش می‌یابد. همچنین در نظر داریم میزان واردات را تا رسیدن قیمت گوشت به نرخ سال گذشته ادامه دهیم.او با بیان اینکه سالانه ۱۰۰هزار تن گوشت منجمد توسط بخش خصوصی وارد می‌شود، افزود: واردات گوشت منجمد برای مصارف صنف و صنعت است و هیچ ارتباطی به تنظیم بازار ندارد.پیمان‌پاک گفت: با افزایش عرضه گوشت در بازار قیمت لاشه گوشت گوسفندی به ۳۱۰ تا ۳۶۰هزار تومان کاهش می‌یابد. البته این کاهش قیمت به حدی خواهد بود که تولید همچنان برای تولیدکننده اقتصادی باشد و واردات نباید آسیبی به تولید وارد کند.

=====

ارزش عطریات قاچاق سالانه  به ۶هزار میلیارد تومان می‌رسد

عضو انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی و عطریات با ارائه آماری از قاچاق عطر در کشور گفت: بیشتر کالاهای قاچاق، تقلبی و غیراستاندارد هستند.حمیدرضا بنایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه واردات عطر به کشور ممنوع است، اظهار کرد: کالاهای عرضه شده در این بخش یا تولید داخل یا قاچاق هستند.به گفته، وی در عطرهای متوسط یعنی محدوده قیمت ۳۰۰ تا ۷۰۰هزار تومان نصف بازار در اختیار کالای قاچاق است. درباره عطرهای ارزان یعنی زیر ۳۰۰هزار تومان ۳۰درصد بازار در اختیار کالای قاچاق و در بخش عطرهای بالای یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان، ۴۰درصد بازار را کالای قاچاق تشکیل می‌دهد. بیشتر این کالاهای قاچاق، عطرهای اصل نیستند و واردکنندگان برای اینکه بتوانند ماندگاری را بالا ببرند از نظر بهداشتی کارهای غیراستاندارد انجام می‌دهند.بنایی با بیان اینکه ۲۰درصد حجم بازار آرایشی - بهداشتی را عطریات تشکیل می‌دهد، گفت: کل بازار مصرف لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات (به جز شوینده) در کشور ۷۰ همت است که ۲۰درصد آن یعنی ۱۴ همت را عطریات تشکیل می‌دهد. قسمت اعظم این بازار به ترتیب مربوط به پوست، مو و کالاهای آرایشی است.او همچنین از فعالیت ۳۰ تا ۳۵ تولیدکننده دارای کارخانه در حوزه تولید عطر خبر داد و گفت که ۱۳۰ تا ۱۵۰ تولیدکننده نیز غیرکارخانه‌ای فعالیت می‌کنند.

====

بازگشایی سامانه یکپارچه برای متقاضیان خودروهای وارداتی
سامانه عرضه خودروهای وارداتی، این هفته برای افرادی که در مرحله اول ثبت‌نام کرده و دارای اولویت هستند، جهت انتخاب ۸ مدل خودروی وارداتی بازگشایی می‌شود.به گزارش همدلی، در اطلاعیه جدید سامانه یکپارچه تخصیص خودروها آمده است: به دنبال طی مسیر و فرآیندهای قانونی اخذ مجوزهای لازم توسط شرکت‌های واردکننده برای خودروهای واردشده، سامانه عرضه خودروهای وارداتی برای آن دست از مشتریانی که در مرحله اول (اسفند ماه سال گذشته) ثبت‌نام کرده و دارای اولویت هستند، برای انتخاب خودروی مورد نظر فعال و بازگشایی می‌شود.در این اطلاعیه تاکید شده که انتخاب خودرو صرفاً برای متقاضیان دارای اولویت است و ثبت‌نام جدیدی در این مرحله انجام نخواهد شد و پیش از آغاز ثبت‌نام و عرضه، مشخصات فنی و تصاویر خودروهای جهت بررسی و انتخاب دقیق‌تر متقاضیان ارائه خواهد شد.

======

خاندوزی: به بدحسابان، وام نمی‌دهیم
وزیر اقتصاد از حذف جریمه دیرکرد اقساط بانکی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در ماه‌های آینده نظام اعتبارسنجی وام گیرندگان را جایگزین هرگونه جریمه دیرکرد می‌کنیم.به گزارش همدلی، احسان خاندوزی در دیدار با علمای اهل سنت در مرکز اسلامی گلستان با اشاره به مسأله جریمه دیرکرد بانکی به عنوان یکی از مسائلی که از طرف علمای شیعه و اهل سنت، محل شبهه است، اظهار کرد: تلاش کردیم در گام اول این اجازه را به تمام شبکه بانکی بدهیم و بلکه آنها را مکلف کنیم که بعد از پرداخت کامل دین وام‌گیرندگان، مبلغ دیرکرد آنها را ببخشند. گام دوم و اتفاقی که در ماه‌های آینده می‌افتد، این است که نظام اعتبارسنجی وام‌گیرندگان را جایگزین هر گونه جریمه دیرکرد کنیم.وی تصریح کرد: به این ترتیب، اگر روش اعتبار سنجی به درستی کار کند، دیگر نیازی نداریم به اینکه از روش‌ها و ابزاری مثل جریمه دیرکرد استفاده کنیم چرا که افراد پیش از آنکه بخواهند وارد یک عقد شرعی با بانک بشوند، مشخص می‌شود آیا درستکار و خوش‌حساب هستند یا خیر؟خاندوزی افزود: بنابراین مسیر ملتزم کردن وام‌گیرندگان به پرداخت به موقع تسهیلات دریافتی، مسیر متفاوتی از قبل خواهد بود.