غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


طلاهای کشتی در هانگژو به داد رسید

کُشتی جورکش کِشتی ورزش ایران

همدلی| رقابت های کشتی نوزدهمین دوره بازی های آسیایی آسیایی هانگژو با پیکار فرنگی کاران آغاز شد جایی که شش شاگرد حسن رنگرز علاوه بر کسب دو مدال نقره و یک برنز ، دو طلای ارزشمند نیز کسب کردند.
 تقویم رقابت های کشتی در بازی های آسیایی همواره در روزهای پایانی رقم می خورد، خوش شانسی باشد یا بدبیاری برای مجموعه ورزش در هر صورت همه امیدها برای کسب متعدد مدال طلا به کشتی است و با شنیدن خبر ناکامی دیگر ورزش ها و کسب محدود مدال طلا اولین سوال دوستداران ورزش همین است:»کشتی ها کی شروع می شود»؟ در هانگژو  هم در حالی در فاصله سه روز پایانی کاروان ورزش ایران با کسب ۶ مدال طلا در رده دوازدهم قرار داشت،پیکارهای کشتی آغاز شد...
البته نباید از حق گذشت که کشتی در قیاس با رشته هایی همچون پینگ پونگ و ژیمناستیک و... خوش شانس است که خبری از فدرت های برتر کشتی جهان در قاره کهن نیست، با این حال صرف نظر از شرایط موجود و به رغم انتقادهایی که از مدیریت کشتی کشور می رود باید گفت کشتی در هانگژو هم جورکش کشتی ورزش ایران شد و آغاز درخشش کشتی کسب دو طلای قابل پیش بینی فرنگی کاران در سنگین وزن بود.
در حالی که در روز نخست رقابت های کشتی مین‌کاویانی‌نژاد در ۷۷ و ناصر علیزاده در وزن ۸۷ کیلوگرم به مدال نقره رسیدند و دانیال سهرابی نیز در وزن ۶۷ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد، محمدهادی ساروی در ۹۷ و امین‌میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم صاحب مدال طلا شدند دو مدالی که صعود دو پله ای کاروان ورزش ایران در جدول توزیع مدال ها را به دنبال داشت.
امری که حسن رنگرز سرمربی تم ملی کشتی فرنگی درباره آن گفت:» خوشحالم که یکی از بهترین نتایج بازی‌های آسیایی را گرفتیم. اگر قرعه میثم دلخانی به شکل دیگری بود و داور مهربانانه‌تر عمل می‌کرد، هر ۶ دلاور ما می‌توانستند مدال‌آور باشند. امیدوارم مردم این مدال‌ها را از فرزندان خود بپذیرند؛ برگ سبزی است تحفه درویش. البته بضاعت کشتی فرنگی بیش از اینهاست.»
میرزازاده: طلای المپیک را می خواهم
امین میرزازاده درباره کسب مدال طلای سنگین‌وزن کشتی فرنگی بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: خدا را شکر که موفق شدم مدال طلای این مسابقات را هم به دست بیاورم. رسیدن به پیک آمادگی در این مدت کوتاه کار سختی بود که با کمک و برنامه‌ریزی خوب کادرفنی به دست آمد.
وی در خصوص رقابت نزدیک در دیدار فینال مقابل حریف چینی گفت: کشتی‌گیر چینی کشتی‌گیر خوبی است و امسال هم تا یک‌قدمی مدال جلو رفت و سهمیه المپیک گرفت. امسال ۲-۳ بار با یکدیگر کشتی گرفتیم. خدا را شکر می‌کنم که با یک برنامه‌ریزی خوب توانستم به طلای این مسابقات برسم.
قهرمان کشتی فرنگی بازی‌های آسیایی در پایان درباره برنامه‌اش برای آینده خاطرنشان کرد: فقط برای طلای المپیک برنامه‌ریزی کرده‌ایم. تمام تلاشم را می‌کنم که به خوش‌رنگ‌ترین مدال این مسابقات دست پیدا کنم. باید برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم و برای رسیدن به طلای پاریس حرکت کنیم.

=============

ساروی: طلا را به مردم کشورم تقدیم می کنم

حمدهادی ساروی ملی پوش دسته 97 کیلو بعد از کسب مدال طلا اظهار کرد: بعد از مسابقات جهانی که برنز گرفته بودم، در این بازی‌ها طلایی شدم و این مدال را به مردم کشورم تقدیم می‌کنم و امیدوارم برای لحظه‌ای دلشان را شاد کرده باشم. او تصریح کرد: از مربیان تیم ملی و حسین‌زاده که مانند پدری دلسوز کنار ما بود و همه کسانی که گردن من حق دارند، تشکر می‌کنم. حس خوبی دارم از اینکه پرچم ایران بالاتر از همه کشورها است و این برای من باعث افتخار است.
شکست ناباورانه کبدی زنان
تیم ملی کبدی زنان که در دوره گذشته بازی های آسیایی به مدال طلا دست یافته بود در هانگژو برابر تیم ملی چین تایپه35 بر 24 تن به شکست داد و به مدال برنز بسنده کرد با این حال تیم ملی کبدی مردان 25 بر 7 چین تایپه را شکست داد و به فینال این رقابت ها راه یافت.
سریال ناکامی وزنه برداران
مهدی کریم و رضا دهدار وزنه برداران دسته109 کیلوی ایران از کسب مدال در این رقابت ها بازماندند تا سریال ناکامی تیم ملی وزنه برداری ادامه یابد. میرمصطفی جوادی در یک وزن بالاتر یعنی در دسته 96 کیلو نیز نتوانست به مدال دست یابد کسی که در هفته های گذشته مدال طلای جهان را کسب کرده بود و حسین سلطانی در دسته 81 کیلو و ریحانه کریمی در 64 کیلوی بانوان به مدالی دست نیافتند.