غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


اعتراض به بیانیه‌نویسی مجلس

همدلی|  انتشار بیانیه نمایندگان خطاب به رئیس قوه قضاییه درباره برخورد با معترضان، واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی و افکار عمومی‌ در پی داشت. بعد از این اعتراضات مجلس روزجمعه رسما اعلام کرد که آن چه که تحت عنوان بیانیه منتشر شده جعلی بوده است. اما حالا توضیح نمایندگان و اعلام نظر آنان موضوع را به شکل دیگری نشان می‌ دهد. 
احمد علیرضا‌بیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درخصوص بیانیه مجلس خطاب به قوه قضاییه در خصوص اعتراضات اخیر کشور، ضمن اعلام اینکه جزو امضاکنندگان بیانیه ۲۲۷ نماینده مجلس نیست، بیان کرد: «برای من این بیانیه را آوردند تا امضا کنم اما قضاوت‌هایی که در آن صورت گرفته بود را قبول نداشتم و امضا نکردم.»
به گزارش انتخاب، علیرضابیگی گفت: «اینکه کسانی که به عنوان اعتراض مطالبات خودشان را مطرح می‌‌کنند را به اسرائیل و سناریوی امریکا نسبت دهیم و دشمنان کشور را آن‌قدر قوی نشان دهیم که چنین قابلیتی داشته باشند که چنین جریانی در کشور ایجاد کنند را نمی‌‌پذیرفتم. ضمن اینکه معتقدم اگر کسی مرتکب خلافی شده باشد، دستگاه قضا باید خودش رسیدگی کند و ما نباید در این امر دخالت کنیم.»
وی افزود: «موضوع مخالفت یا عدم مخالفت با اعدام معترضان نیست؛ دادن چنین نقشی که امریکا و اسرائیل چنین قدرتی در کشور ما داشته باشند اساسا اشتباه است.»
در این باره نیز مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس اظهار نظر کرده است. او گفت: «درخصوص بیانیه منتسب به نمایندگان در مورد درخواست اعدام برای اغتشاشگران باید گفت که این بیانیه را نه دیده‌ام و نه امضا کرده‌ام.»
به گزارش انصاف نیوز، وی افزود: «باور دارم که برخی اظهارات و اقدامات نسنجیده، به جای آرام کردن فضا، منجر به تشدید تنش‌ها می‌‌شود.»
پزشکیان گفت: «وحدت، انسجام داخلی و سعه صدر را نیاز امروز مملکت می‌‌دانم و معتقدم تصمیمات منطقی، عقلانی و توام با فهم و درک خواست مردم، راه‌کار برون رفت از مشکلات است.»
دیروز مجلس در اطلاعیه خود درباره این نامه نوشته بود: « در اثبات جعلی بودن این نامه چند مصداق دروغ‌پردازی و جعلی بودن وجود دارد که تفاوت آن را با نامه‌های رسمی‌ مجلس شورای اسلامی‌ مشخص می‌‌کند. نخست آنکه تاریخ نامه قبل از قرائت بیانیه در صحن مجلس شورای اسلامی‌ است و اساساً متن نامه جعلی با متن بیانیه قرائت شده در مجلس فرق دارد. دومین مصداقی که نشان از جعلی بودن نامه دارد اسامی‌ آقایان امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی‌ و علیرضا زاکانی که به‌ عنوان ۲ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی‌ به عنوان امضا کننده نامه درج شده است در صورتی که در حال حاضر این ۲ نفر، جزو نمایندگان مجلس نیستند و مسئولیت معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهردار تهران را بر عهده دارند. از دیگر نشانه‌های جعلی بودن این نامه امضا کنندگان پایانی آن هستند، در انتهای نامه که به امضای اعضای هیئت رئیسه مجلس رسیده است غیر از آقایان «عبدالرضا مصری» و «احمد امیرآبادی فراهانی» هیچکدام از امضا کنندگان جزو اعضای فعلی هیئت رئیسه مجلس نیستند.»