غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


اصولگرایان رئیس پیشین مجلس را زیر نظر دارند

افزایش دلواپسی از فعالیت‌های لاریجانی

همدلی| اصولگرایان حالا رسماً دلواپسی خود را از لاریجانی علنی کرده‌اند. چند روز پیش که شایعه‌ای درباره او پخش شد برخی تحلیل گران و ازجمله اعضای دفتر لاریجانی تأکید کردند که این‌ها تنها یک بازی رسانه‌ای علیه لاریجانی است. اما حالا با صحبت درباره فعالیت‌های لاریجانی مشخص‌شده که اصولگرایان واقعاً نگران این هستند که لاریجانی و طیف اعتدالی خود را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی آماده کنند و وارد میدان شوند. 
مهدی عرب صادق معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی دراین‌باره با خبرگزاری فارس مصاحبه کرده است. در این مدت خبرگزاری فارس روی فعالیت‌های لاریجانی و جهانگیری تمرکز ویژه‌ای داشته است. به نظر می‌رسد که اصولگرایان نگران این هستند که این دو چهره بتوانند با جلب نظر افکار عمومی معادلات سیاسی آینده را تغییر دهند. این عضو حزب موتلفه در مصاحبه خود با فارس، با بیان اینکه من معتقدم علی لاریجانی با یک ری‌برندینگ قوی وارد انتخابات خواهد شد،‌گفت: آقای لاریجانی از مدت‌ها پیش جلسات ستادی و هم‌اندیشی و دیدارهای گسترده با چهره‌های سیاسی را کلید زده و درصدد است تا چهره اصلی مجلس آینده باشد.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی در خصوص امکان ائتلاف اصلاح‌طلبان با لاریجانی گفت: «اگرچه تنها راه احیای اصلاحات در ساحت سیاست ایران از طریق علی لاریجانی است اما مسلماً وی با بخش تندروی اصلاحات جمع نمی‌شود و ازاین‌جهت برخی از اطرافیان روحانی مثل جهانگیری و آذری‌جهرمی مأمور به این کار شده‌اند. قطعاً بخش‌هایی از اصلاح‌طلبان می‌توانند کنار آقای لاریجانی قرار بگیرند که به پیشرفت نظام و لازمه‌های حرکت نظام در گام دوم انقلاب اسلامی اعتقاد داشته باشند. اصلاح‌طلبان انقدر محو در قدرت‌طلبی بی‌رقیب بوده‌اند که تقریباً تمام مخاطب اجتماعی خود به‌جز عده‌ای در خارج از مرزها را ازدست‌داده‌اند.»
عرب صادق درباره ائتلاف‌های احتمالی لاریجانی در انتخابات آینده مجلس گفت: آقای آذری جهرمی از زمان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به علی لاریجانی نزدیک شده و در آن انتخابات بنا بود که کارهای مشترکی انجام دهند ولی به هر جهت بعدازآن نیز ارتباط این دو حفظ‌شده است. به‌عنوان یک احتمال امکان حضور آقای جهانگیری نیز در کنار آقای لاریجانی وجود دارد زیرا تعاملات سیاسی آقای لاریجانی در چارچوب تعامل فراگروهی تعریف می‌شود. بخشی از جریان اصولگرایان به ریاست علی لاریجانی در تقنین نقدهایی دارند، امروز نواصولگرایی از دل اصولگرایی اصیل و راستین احصاء می‌شود و این مسئله گفتمان سازی متناسب با گام دوم انقلاب می‌طلبد. برخی جریان‌های سیاسی می‌توانند پرچم‌دار اصولگرایی به‌عنوان لنگرگاه توسعه اصیل انقلابی باشند و به نظر می‌رسد در چیدمان لیست علی لاریجانی از چینش بین نسلی، در صحنه‌آرایی انتخابات استفاده خواهد شد.معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه آقای لاریجانی فعالیت‌های خود را برای انتخابات ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی آغاز کرده است، تصریح کرد: به هر جهت ایشان یکی از سرمایه‌های اصلی نظام است و حضور وی در انتخابات ۱۴۰۲ مجلس، باعث تقویت شور انتخاباتی در مردم می‌شود؛ ازاین‌جهت انتظارها بر این است که ایشان وارد صحنه انتخابات بشود.