غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


گلایه نماینده شاهرود از ناتوانی برخی مسئولان در جذب اعتبارات

باید به سراغ اعتبارات ملی و بخش خصوصی برویم

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، گفت: در سفر نمایندگان عضو کمیسیون عمران و معاونان وزرا یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان‌های شاهرود و میامی تعلق گرفت.
علی اصغر خانی در شورای اداری شاهرود با بیان اینکه ما برای تحول در شاهرود و میامی باید به سراغ اعتبارات ملی و بخش خصوصی به مثابه بهترین و قوی‌ترین و مطمئن‌ترین راه برویم، اضافه کرد: ما هر سال بودجه را رصد می‌کنیم و لذا می‌دانیم که اگر ۱۸۰ میلیارد تومان برای شاهرود در نظر گرفته شده اما ۹۰ میلیارد تومان آن بیشتر اختصاص پیدا نمی‌کند.
وی با بیان اینکه در سفر اعضای کمیسیون عمران و معاونان وزرا به شاهرود به یک باره یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شاهرود و میامی اختصاص می‌یابد و این اندازه چهار سال اعتبارات کل این شهرستان‌ها است، ابراز کرد: ما باید تلاش کنیم که این اعتبارات را جذب و بتوانیم هزینه کنیم.
نماینده مردم شریف شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۲۵ میلیارد تومان قیر رایگان آماده شده اما نمی‌توانند جذب کنند، گفت: امسال قانون موقتی مصوب شد که سال مالی از پایان خرداد به پایان شهریورماه بیاید در واقع این به آن معنی است که هر کس هر اعتباری را جذب نکرد، به خزانه باز می‌گردد لذا انتظار داریم که مسئولان در راستای جذب اعتبارات کوشا باشند اما هنوز هم مسئولانی داریم که در جذب اعتبارات مشکل دارند.
خانی با بیان اینکه بودجه باید اول فروردین بسته شود اما ما مدام آن را به عقب انداخته‌ایم تا مسئولان بتوانند آن را جذب کنند و این کار درستی نیست، بیان کرد: بودجه باید یک ساله باشد اما امروز شاهد هستیم که عملاً بودجه یک و نیم ساله یعنی از فروردین ۱۴۰۰ تا شهریورماه ۱۴۰۱ است.
وی با بیان اینکه مرکز استان باید موانع را از پیش پای شهرستان‌های خودش بردارد نه اینکه هووی آنان شود، گفت: ما کافی است با وزیری جلسه‌ای بگذاریم اما برخی به یکباره جیغ و داد راه می‌اندازند که مبادا خط تولید خودروی کوئیک به شاهرود بیاید در صورتی که باید خوشحال باشند که این استان متحول می‌شود ما در واقع کار مرکز را انجام می‌دهیم چرا که آنجا باید شهرها و روستاها را پشتیبانی کند، ما استانی نداریم که مرکز آن، هووی شهرستان‌هایش باشد.