غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


به ميزباني دانشگاه پيام نور شيراز

دومين كنفرانس ملي حقوق، فقه و فرهنگ برگزار شد

دومين كنفرانس ملي حقوق، فقه و فرهنگ به ميزباني دانشگاه پيام نور شيراز به صورت ويدئوكنفرانس برگزار شد.
سرپرست دانشگاه پيام نور استان فارس درابتداي اين مراسم با تقدير از عوامل برگزاري دومين كنفرانس ملي حقوق، فقه و فرهنگ ابراز اميدواري كرد با توسعه رابطه دانشگاه با عرصه هاي اجتماعي، مسير پيشرفت جامعه مبتني بر ارزشهاي اسلامي بيش از گذشته هموار شود.
محسن جاجرمي زاده با اشاره به تعاريف حقوق، فقه و فرهنگ و لزوم ارتباط مناسب بين آنها،اظهارداشت: تنظيم روابط اجتماعي و قواعد نظم دهي جامعه را نمي توان صرفاً براساس سكولاريزم و عقل بنيادين بشر و بدون بهره گيري از تعاليم انبيا و اوليا تدوين كرد چرا كه براساس جهان بيني و ايدئولوژي اسلام معتقديم خداوند بزرگترين مسير تعالي بشر را توسط انبيا خصوصاً پيامبر عظيم الشان اسلام شكل داده و اين تعاليم الهي است كه مي تواند قواعد و نظم بخشي اجتماعي ، فردي و خانوادگي را به شيوه مطلوب ترسيم نمايد.
وي از پژوهشگران و محققان خواست در تدوين مقالات و پژوهشها، به رويكرد فرهنگ اسلامي توجه لازم داشته باشند.
در ادامه اين كنفرانس ، سيد عيسي حسني معاون قضايي دادگستري استان كهگيلويه و بويراحمد نيز به عنوان يكي از سخنرانان، اظهارداشت: با توجه به بروز برخي جرايم نوظهور، رويكرد اصلي قضايي بايستي به سمت پيشگيري از وقوع جرم باشد.
در بخش ديگري از اين همايش، محمد مهدي صالحي ، رئيس سازمان بازرسي استان كهگيلويه و بويراحمد اظهارداشت: هدف از برگزاري اين كنفرانس ها كمك به دستگاه قضا و جامعه به منظور آسيب شناسي و ارائه راهكار است . بنابراين مي طلبد كه در اين كنفرانس ها به بررسي چالش ها و آسيب هاي حقوق بپردازيم و راهكار لازم ارائه دهيم. 
وي تصريح كرد: يكي از موارد بروز فساد ، قوانين و مقررات ناكارآمد هست. با توجه به تكنولوژي و پيشرفت جامعه نيازمند به روز رساني قوانين ناكارآمد هستيم..
محمد قربان زاده دبير اجرايي دومين كنفرانس ملي حقوق، فقه و فرهنگ نيزاظهارداشت: پس از اعلام فراخوان ، 945 مقاله از سوي اساتيد دانشگاه ها، قضات،وكلا و ساير محققان به دبيرخانه كنفرانس ارسال شد كه از اين تعداد ۶۹۱ مقاله مورد پذيرش داوران قرار گرفت و 12 مقاله نيز جهت ارائه به صورت شفاهي انتخاب گرديد.
وي همچنين از انتشار كتابچه مجموعه مقالات كنفرانس خبر داد و ابراز اميدواري نمود در سال آينده شاهد برگزاري سومين كنفرانس ملي حقوق، فقه و فرهنگ باشيم.
اين كنفرانس با همكاري و حمايت دادگستري استان فارس، كانون وكلاي دادگستري استان فارس، دادگستري استان كهگيلويه و بويراحمد و سازمان بازرسي استان كهگيلويه و بويراحمد، برگزار شد كه دبير علمي آن را دكتر ابراهيم تقي زاده رئيس دانشگاه پيام نور كشور برعهده داشت.