غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


مدیرعامل مجتمع کشت‌وصنعت ماهیدشت:

تمرکز کارخانجات مدلل بر نوآوری،احترام و خلق‌ارزش است

کرمانشاه- فردین کبودی:  مدیر عامل مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت خصوصیات بارز این مجموعه را آمیختگی با چند فرهنگ و جغرافیای ایران عنوان کرد و گفت: بیش از ۶ دهه از فعالیت خانواده مدلل در بخش تولید می‌گذرد و در حال حاضر یازده شرکت در هشت حوزه صنعتی در کشور در حال فعالیت هستند.
خلیلی تصریح کرد: از سال ۱۹۵۳ میلادی خانواده مدلل کار خود را در کرمانشاه آغاز کردند و تا سال ۲۰۲۱ دائما در حال تاسیس کارخانه و واحد صنعتی بودا‌ند و در بیست سال اخیر هر دوسال یک مجموعه صنعتی را پایه‌ریزی یا خریداری کرده‌اند. وی افزود:هر مجموعه باورها و ارزشهایی دارد و موضوعی که در مجموعه کارخانجات مدلل بر آن تمرکز کرده‌ایم نوآوری، احترام و خلق‌ارزش مشترک بوده که هر کدام از این واژه‌ها بخش‌های مختلفی دارد.
این مسئول اضافه کرد: تمام تلاش ما در این مجموعه این است که در صنعت غذا با تکیه بر مشتری‌مداری و نوآوری تحول‌آفرین باشیم و در این زمینه در بخشهای مختلف تولید این موضوع را مد‌نظر قرا داده‌ایم.
 مدیرعامل کشت وصنعت ماهیدشت یادآور شد: با توجه به محدودیت‌های آبی و اراضی موجود در کشور سعی کرده‌ایم در تهیه ۲۰ درصد مواد اولیه  به کشاورزی کشور خودمان متکی باشیم که در این زمینه تولیدات ما در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل ۳۳ درصد افزایش داشت و ۶ محصول جدید نیز به بازار عرضه کردیم و برای تکمیل زنجیره ارزش‌ هم به تکامل خط تولید لستین (ماده اولیه در تولید بیسکوئیت) پرداختیم وحدود ۷۰ درصد نیاز کارخانجات کشور به لستین را برطرف نمودیم، همچنین خطوط تولید پروتئین سویا هم بررسی شده و تکنولوژی آن تجهیز شده و امیدواریم طی دو سال آینده این خط تولید نیز افتتاح شود. وی افزود: مسئولیت اجتماعی به عنوان موضوعات اساسی در مجموعه مدلل مدنظر قرار گرفت و در این زمینه کارهای خیرخواهانه‌ای انجام گرفته که از آن جمله می‌توان به خریداری ۱۰۰۰ گلیم از بانوان بی‌سرپرست و اهدا آن به مخاطبان در جهت مطرح کردن کرمانشاه و کمک به حلقه ذینفعان انجام گرفته است.
مدیر عامل کشت و صنعت ماهیدشت یادآور شد: بخش‌های روغن ‌کشی ما از برترین بخش‌ها در کشور هستند که در سه‌ کارخانه روزانه ۶ هزار تُن روغن‌کشی انجام می‌گیرد و نیاز ما برای تولید این مقدار روغن ۳ کشتی ۶۰ هزار تنی دانه روغنی بصورت ماهیانه است.
خلیلی در ادامه اضافه کرد: مجموعه مدلل رتبه دوم تولید روغن نباتی در کشور، رتبه اول تولید کنجاله و روغن خام، رتبه اول تولید روغن فله در مصارف صنعتی، رتبه دوم تولید روغن‌های تخصصی در صنعت شیرینی‌پزی، و رتبه اول تولید لستین (ماده اولیه تولید بیسکوئیت و کیک) را به خود اختصاص داده است. وی در گوشه دیگری از سخنانش با اشاره به بخش زراعت این مجتمع نیز گفت: در این بخش ۲ هزار کشاورز در پنج استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و مازندران که کارخانجات گروه مدلل در آن راه اندازی شده با ما همکاری می‌کنند. وی گفت: در زمینه تولید خوراک دام نیز بزرگترین کارخانه تولید خوراک دام در جنوب کشور مربوط به گروه مدلل است که روزانه ۱۵۰۰ تن تولید دارد‌.
خلیلی خاطر نشان کرد: سه خط روغن‌کشی کارخانجات مدلل در کرمانشاه، بندر امام‌خمینی‌ (ره) و سمنان در مجموع بیش از ۶ هزار تن دانه‌ روغنی را روزانه روغن‌کشی می‌کنند همچنین  روغن‌خوراکی ماهیدشت با ظرفیت ۵۰۰ تن تصفیه در روز و روغن کشت وصنعت شمال در ساری نیز با ظرفیت روزانه بیش از ۱۲۰۰ تن تصفیه روغن را با برند اصلی نازگل و غنچه و برندهای خزر، لتکا و غنچه پلاس بر عهده دارند.
مدیر عامل مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت افزود: در مجموعه صنایع غذایی مدلل، حدود ۱۵۰۰ نفر بصورت مستقیم در حال فعالیت هستند و با توجه به اینکه سالیانه حدود  ۳/۵ میلیون تن کالا وارد و خارج می‌شود نیز تعداد بیشماری بصورت غیر مستقیم با ما همکاری می‌کنند.