غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ ریزی ماهانه در استان مرکزی انجام می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی به صورت میانگین ماهانه در واحدهای پرورش طیور این استان انجام می‌شود. «حمیدرضا اخوان» افزود: بخشی از جوجه یک روزه مورد نیاز واحدهای پرورش طیور استان مرکزی از داخل و بخشی از آن از خارج از استان تامین می شود. وی ادامه داد: یک واحد جوجه کشی با ظرفیت تولید یک میلیون و ۸۰ هزار قطعه جوجه در هر دوره در استان مرکزی فعال است و مشکلی در زمینه تولید جوجه در این واحد وجود ندارد و معدم سازی جوجه نیز در استان انجام نمی‌شود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی یاد آور شد: ۷۰ هزار تن گوشت مرغ سال گذشته در این استان تولید شد و اکنون نیز ماهانه چهار هزار و ۷۰۰ تا پنج هزار تن گوشت طیور در این استان تولید می شود. استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است. 
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره‌بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند. ۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود