غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


شرط کاهش سودهای بانکی

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بهره بین بانکی در روزهای اخیر، بیان کرد: کاهش این نرخ در صورتی منجر به کاهش سود بانکی می‌شود که کاهش نرخ در بازار بین بانکی پایدار باشد.
به گزارش ایسنا، علی صالح‌آبادی در نشست خبری مجازی به مناسبت سالگرد تاسیس بانک توسعه صادرات ایران اظهار کرد: کشور قابلیت این را دارد ظرفیت‌های صادراتی خود را تقویت کند و گسترش دهد که در این راستا، نقش بانک توسعه صادرات بسیار حیاتی است و توانسته موفقیت‌های بسیاری در تقویت ظرفیت‌های صادراتی فعلی و گسترش ظرفیت‌های جدید کسب کند.
وی افزود: در سال گذشته تسهیلات اعطایی بانک نسبت به سال ۱۳۹۸ معادل ۵۲ درصد رشد داشته و از ۸۵۰۰ میلیارد به ۱۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. همچنین، مانده تسهیلات بانک توسعه صادرات از ۳۶ هزار میلیارد به ۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده که رشد ۶۴ درصدی داشته است. دارایی‌های بانک نیز از رقم ۵۱ هزار میلیارد تومان به ۹۱ هزار میلیارد تومان در سال گذشته رسید که رشد ۸۰ درصدی داشته است‌.
مدیر عامل بانک توسعه صادرات با بیان این‌که سپرده‌های بانک در سال گذشته به ۳۷ هزار میلیارد تومان رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سیاست اعطای تسهیلات به شرکت‌های کوچک و متوسط صادراتی را مد نظر قرار دادیم که در آن زمان تسهیلات اعطایی بانک به آن‌ها به ۱۶۸۵ میلیارد تومان رسید.
وی درباره تسهیلات پرداختی به شرکت‌های دانش بنیان گفت: در سال گذشته معادل ۲۱۱ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد به این شرکت‌ها پرداخت شده که نسبت به سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۴ درصد رشد داشته است. ضمانت نامه‌های ریالی نیز با رشد ۱۶درصدی از ۲۸۵ میلیارد در سال ۱۳۹۸ به ۳۳۰ میلیارد تومان  در سال گذشته رسیده است.
صالح آبادی ضمن اعلام حجم دو میلیارد و ۷۸۹ میلیونی خدمات ارزی بانک توسعه صادرات، گفت: هم بانک و هم صرافی آن هیچ محدودیتی برای ارائه خدمات ارزی ندارند و ارز صادرکنندگان به هر نقطه‌ای از داخل و خارج کشور منتقل می‌شود. در زمینه اسکناس ارزی نیز، صادرکنندگانی که می‌خواهند صادرات خود را به صورت اسکناس وارد کنند، بدون محدودیتی از آن‌ها خریداری می‌شود  و رفع تعهدات ارزی آن‌ها صورت می‌گیرد و به نرخ روز اسکناس آن به حساب صادرکننده واریز می‌شود که این موضوع برای واردکنندگان نیز به همین صورت است.