غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس مطرح کرد:

اعلام آمادگی تعاونی‌ها و تشکلات بخش خصوصی در تنظیم بازار کالاهای اساسی مردم

شیراز- خبرنگار همدلی:این روزها با توجه به افزایش تقاضا برای کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم، تعاونی‌ها، اتحادیه‌های کارگری و کارفرمایی تشکلات بخش خصوصی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت در تامین، توزیع و تنطیم بازار اعلام آمادگی کردند. ‌‌ در نشست مشترک مهندس «حمیدرضا ایزدی» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس، دکتر سهراب مختاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «علی راستگو» ‌رئیس تشکیلات خانه کارگر استان و سایر تعاونی‌ها و اتحادیه‌های ذی‌ربط در خصوص استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت تعاونی‌ها و اتحادیه‌های تشکل‌های کارگری و کافرمایی بخش خصوصی در نظام تامین و توزیع کالاهای اساسی بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
 ‌رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در این نشست با تاکید بر استفاده هر چه بیشتر از امکانات موجود در فضای کسب و کار جهت افزایش تولید و توسعه فعالیت‌های اقتصادی گفت: از آنجاکه تعاونی‌ها، اتحادیه‌های تشکل‌های کارگری و کارفرمایی بخش خصوصی توانایی تولید و فروش کالاهای اساسی و مایحتاج مردم را دارند، بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این مجموعه در نظام تولید و توزیع بازار نقش بسزایی دارد.  مهندس ایزدی با اشاره به لزوم تامین مواد اولیه مورد نیاز تعاونی‌ها اظهار کرد: در حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان برنامه‌ریزی و استفاده از مکانیسم‌هایی چون پشتیبانی و جمع‌آوری محصولات و کالاهای تولیدی، ارائه تسهیلات مالی، شناسایی نیاز و تقاضای بازار، ایجاد مراکز فروش و اکتشاف و شناخت بازارهای جدید در جهت توسعه وضعیت اقتصادی چه در سطح استان و چه در سطح کشور موثر است.
وی سیستم توزیع را حلقه واسطه تولیدکننده و مصرف‌کننده دانست و عنوان کرد: در صورت وجود سیستم توزیع پویا و شفاف می‌توان اطلاعات واقعی بازار را جهت برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و پیشرفت در اختیار فعالان اقتصادی قرار داد.
رئیس سازمان صمت فارس افزود: برای نظارت و رسیدگی بیشتر در توزیع کالاها و اقلام ضروری مانند: برنج، روغن، گوشت و مرغ می‌توان یک محصول را از تولید تا زمان رسیدن به دست مصرف‌کننده واقعی رصد و پایش کرد.