غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


آغاز به کار دبیرخانه شهر جهانی صنایع دستی شیراز

شیراز-خبرنگار همدلی: شهردار شیراز در آیین آغاز به کار دبیرخانه شهر جهانی صنایع دستی شیراز بیان کرد: با همکاری اعضای شورای شهر و‌‌ همکاران ما در مجموعه شهرداری و هماهنگی و هدایت استانداری توانستیم فرصت جدید برای شیراز ایجاد کنیم و برند شهر جهانی صنایع دستی را برای شیراز‌‌ به ثبت برسانیم.
مهندس حیدر اسکندرپور اظهار کرد: ممکن است تصور شود که توسعه شهرهایی همچون شیراز که تراز بین‌المللی دارند تنها با نگاه سخت افزاری امکان پذیر است اما این نکته حائز اهمیت است که‌‌ تعریف برند برای چنین شهرهایی منجر به تولید ثروت، اشتغال و اقتصاد شهری قدرتمند شود.
وی به کسب عنوان شهر جهانی صنایع دستی برای شیراز اشاره کرد و گفت: این عنوان نشان می‌دهد محصولات شیراز در حوزه صنایع دستی توانایی رائه در سطح جهانی را دارد. عناوینی همچون پایتختی کتاب و شهر ملی دوچرخه از دیگر مواردی بود که اسکندرپور با اشاره به آنها از اهمیت برندسازی برای شهرهای بزرگ سخن گفت. به اعتقاد شهردار شیراز پیشرفت در سایه همراهی و همدلی و همگامی اتفاق می‌افتد.
مهندس اسکندرپور با اشاره به اقدامات فراوانی که در بافت تاریخی شیراز انجام شده است، عنوان کرد: هم اکنون ۳۲پروژه در این منطقه در حال اجرا است و در ۶ ماه نخست سال نیز پروژه‌های دیگری آغاز خواهد شد.
وی هماهنگی و همکاری میان شورای شهر و شهرداری با مجموعه میراث فرهنگی و سیاستگذاران استان را از دلایل مهم موفقیت در این زمینه دانست.
شهردار شیراز به سخنان خود در دو سال گذشته اشاره کرد که گفته بود بافت تاریخی و املاک موجود در آن قابلیت ایجاد ثروت را دارد و در ادامه افزود: با قدرت اعلام میکنم به زودی متمولین شیراز برای اسکان به بافت تاریخی بازمی گردند چرا که این بافت از یک شهرسازی فوق العاده برخوردار است.
وی گفت: آنچه امروز در شهرسازی‌های جدید مغفول مانده توجه به محله‌ها است که همین موضوع سبب شده بافت تاریخی برای ساکنان و رهگذران آرامش و آسایش به همراه دارد.
شهردار شیراز با بیان این‌که سیاست‌گذاری شورا و شهرداری احیا و باز زنده سازی و جاری کردن زندگی در بافت‌‌ تاریخی است خاطرنشان کرد:‌‌ می‌توانیم در چند سال اینده این بافت را ثبت جهانی کنیم.
مهندس اسکندرپور تأکید کرد: اگر می‌خواهیم شیراز شیراز بماند باید به داشته‌های تاریخی و فرهنگی این شهر تکیه کنیم. با این اقدام زمینه‌ای برای فروش و بازاریابی محصولات صنایع دستی نیز ایجاد شود که این مهم با همدلی و هم‌افزایی همه محقق خواهد شد.