غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


استاندار هشدار داد:

مواجه شدن کهگیلویه و بویراحمد با پیک کرونایی مرگبار

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، پیک کرونایی مرگباری را در استان خواهیم داشت.
حسین کلانتری روز گذشته- شنبه ۱۴ فروردین - در نشست ستاد مدیریت پیشگیری و مقابله با کرونای استان، با بیان این که روند بستری کرونا در استان نگران کننده است، افزود: از ۱۰۰ نمونه گرفته شده در یک شهرستان، ۸۰ نمونه مثبت شده و در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، وضعیت و پیک مرگباری را در استان خواهیم داشت.
وی اظهارکرد: باید کنترل مناسبی در بخش افراد مبتلا که در قرنطینه به سر می برند، شکل بگیرد و پس از حمایت و هشدار، با متخلفین و ناقضین قرنطینه به شکل قانونی برخورد شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: موج خطرناکی به وجود آمده که به شدت نگران آن هستیم و در جریان آن قرار گرفتیم، مشخص نیست با چه شرایطی در بیمارستان‌ها رو به رو شویم.پیک وسیع و گسترده، تلفات بسیار بالایی در پی خواهد داشت. کلانتری با بیان این که در سال ۱۴۰۰ به سمت واکسیناسیون عمومی حرکت می‌کنیم و حیف است در این برهه زمانی با پیک‌های سنگین رو به رو شویم و کنترل و رعایت پروتکل‌ها به شکل ویژه مورد تاکید است، تصریح کرد: فرمانداران در شهرستان‌ها باید مصوبات ستاد کرونا را به شکل کامل اجرایی کنند. وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در مقام مقایسه با سایر مناطق عملکرد مطلوبی داشته است، ادامه داد: تلاش‌هایی انجام شده و باید با توان و تلاش بهتری اجرایی شود. دست نیروی انتظامی در اعمال قانون باز بوده و شرایط خاص است و نباید عروسی ها به عزا تبدیل شود. استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نگران تبدیل شدن عروسی ها به عزا هستیم، عنوان کرد: ذره‌ای غفلت برابر با مرگ است و باید در برگزاری مراسمات عروسی و عزا تجدید نظر شود. تمام بانیان اصلی، مداحان و آوازخوانان مراسم عروسی و عزا در الین شرایط کرونایی تحت تعقیب قضایی قرار گیرند. کلانتری با بیان این که باید شرایط امروز را درک کنیم، با انتقاد از دو مراسم تشییع جنازه با جمعیت زیاد، گفت: در روستاها کمیته‌ای تشکیل و باید به چنین مواردی از قبل ورود کنند چراکه هر تجمعی با افزایش ابتلا، بستری و مرگ و میر کرونایی مساوی است. وی افزود: حداقل باید به مدت دو هفته تمام مجالس، مراسم عروسی و عزا و دورهمی‌ها در استان، مدیریت جدی شوند.
 ادارات و سازمان‌ها نیز دفت کنند که اقدامات‌شان منجر به تجمع نشود بلکه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام کنند. کلانتری همچنین از عملکرد ستاد تنظیم بازار و بخش‌های متولی آن تقدیر کرد و گفت: باید توزیع های آینده نیز طبق دستورالعمل‌ها محقق شود.