غرب گُزیده - غرب گَزیده
علی خورسندجلالی (فعال فرهنگی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2465
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


واکنش رئیس دیوان عدالت اداری به اعتراضات کارکنان قوه قضائیه؛

نباید غیرقانونی اعتراض کنید

همدلی| چند روزی است که اعتراض کارکنان دستگاه قضایی موردتوجه رسانه‌ها قرارگرفته است. کارکنان این قوه برای دو روز متوالی در شهرهای مختلف دست به اعتصاب زدند. جمعی از آنان در تهران با تجمع در مقابل مجلس خواستار رسیدگی به حقوق خود شدند. روز دوشنبه رئیس قوه قضاییه به‌عنوان بالاترین مسئول این قوه نسبت به این اعتراضات واکنش نشان داد و وعده داد که مطالبات معترضان را پیگیری می‌کند اما غلامحسین محسنی اژه‌ای درعین‌حال تأکید کرد که نباید اعتراضات زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم کند؛ اما دیروز رئیس دیوان عدالت اداری نیز نسبت به این اعتراضات واکنش نشان داد. واکنشی که به‌نوعی هشدار می‌داد و این اعتراض را غیرقانونی می‌خواند. به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در نطق پیش از دستور جلسه هیات عمومی، به طرح تعیین فوق‌العاده خاص قوه قضاییه که در هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی رد شد، اشاره کرد و گفت: «نماینده‌ها حق دارند که هر طور صلاح کشور هست قانون‌گذاری کنند و ما نباید به تصمیمات مجلس اعتراض غیرقانونی داشته باشیم.» رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به این‌که رئیس قوه قضائیه از ابتدای دوره حضور در منصب ریاست دستگاه قضایی، جلسات متعددی با نمایندگان مجلس و فراکسیون‌های مختلف داشته‌اند و به دلیل اهمیت موضوع، یکی از مواردی که به آن پرداخته‌شده ترمیم حقوق کارکنان بوده است، گفت: «علیرغم اعلام آمادگی نمایندگان محترم مبنی بر موافقت خود برای تصویب این طرح، متأسفانه این طرح توسط مجلس شورای اسلامی رای نیاورد.» مظفری با تأکید بر اینکه باب مطالبه از طرق قانونی و منطقی باز است و نباید انتظارات غیرمنطقی داشته باشیم، افزود: «با علم بر اینکه بر نامناسب بودن سیستم پرداخت در دستگاه قضایی واقف هستیم، اما درهرحال فعلاً مصوبه‌ای در این خصوص نداریم. شأن قضاوت باید حفظ شود و مسئولان محترم قوه قضاییه هم باید مطالبه‌گر این مهم باشند و در حفظ این جایگاه کوشا باشند. هنوز به بن‌بست نرسیده‌ایم و برای رسیدن به خواسته نباید از هر مسیری اقدام کرد، چراکه دشمن به دنبال فروپاشی نظام از درون است بلکه باید هوشیار باشیم و اجازه ندهیم دشمن از مطالبه به‌حق مان در مسیر ناامنی علیه نظام و انقلاب استفاده کند.» مظفری با اشاره به اینکه دستگاه تبلیغاتی دشمن برای دامن زدن به مشکل معیشتی مردم همیشه در حال سیاه نمایی است، گفت: «جای مطالبه‌گری در کف خیابان نیست و تردیدی نداریم که دشمن از این جریانات سوءاستفاده می‌کند و ادامه این‌گونه اعتراضات به صلاح دستگاه قضایی نیست.»
وی افزود: «بودجه دستگاه قضایی از همان ابتدای انقلاب نیز پایین بوده و نظام حقوق و دستمزد در قوه قضاییه نیازمند تغییرات جدی است و حقوق کارکنان باید ترمیم شود، اما این دلیل نمی‌شود که آب به آسیاب دشمن بریزیم و اسباب سوءاستفاده آن‌ها شویم و دشمنان از طریق ما به اهداف خود برسند. قاضی باید مناعت طبع داشته باشد و به‌اندازه‌ای تأمین شود که هیچ‌کس نتواند به او از این راه نفوذ کند.»
مظفری با تأکید بر اینکه ما سرباز فدایی انقلاب، نظام و امام زمان (عج) هستیم، گفت: «قطعاً مجموعه قوه قضاییه موردعنایت امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هست و همه مجموعه‌های حاکمیتی باید انقلابی باشند و قوه قضاییه هم از این قاعده مستثنی نیست و باید انقلابی باشد، انقلابی بماند و انقلابی عمل کند.»