وفاق ملی؛ سیاستی برای رفاه یا بقا؟
روزبه کردونی( فعال سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2498
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


رویداد

در برج آزادی برگزار می‌شود
آغاز داوری‌های ششمین جشنواره ملی موسیقی «امیرجاهد»
همدلی| داوری ششمین جشنواره ملی موسیقی «امیرجاهد» از روز یکشنبه ۲۵ شهریور در مجموعه برج آزادی تهران آغاز و روز دوشنبه ۱۶ مهر به پایان می‌رسد.
به گفته مهدی مساح بیدگلی دبیر اجرایی جشنواره ملی موسیقی «امیرجاهد»، داوری بخش دونوازی کلاسیک ایرانی روز یکشنبه ۲۵ شهریور، بخش گروه‌نوازی کلاسیک ایرانی، دونوازی و گروه‌نوازی سازهای کوبه‌ای روز دوشنبه ۲۶ شهریور و همچنین دونوازی و گروه‌نوازی پاپ و کلاسیک نیز روزهای ۱۵ و ۱۶ مهر برگزار خواهد شد.
او افزود: پس از پایان داوری‌ها و جمع‌بندی امتیازات از سوی هیئت داوران، اسامی برگزیدگان نهایی تا ۲۰ مهر اعلام و مراسم اختتامیه جشنواره با حضور هنرمندان و بزرگان عرصه موسیقی روز ۲۶ مهر در برج آزادی تهران برگزار می شود.
مساح بیدگلی بیان کرد: امسال نیز همانند سال‌های گذشته، برنامه‌های ویژه‌ای برای برگزیدگان درنظر گرفته شده و حمایت از نفرات استعداد درخشان و نفرات اول جشنواره به صورت ویژه‌تر خواهد بود.

در پیام حمیدرضا اردلان مطرح شد
دستاوردهای جشنواره موسیقی جوان چه بود؟
همدلی|  دبیر هفدهمین جشنواره موسیقی جوان در آستانه فرا رسیدن این رویداد ملی با انتشار پیامی از دستاوردها و تاثیرات مثبت آن سخن گفت.
به نقل از روابط عمومی جشنواره، حمیدرضا اردلان دبیر هفدهمین جشنواره موسیقی جوان در آستانه فرارسیدن این رویداد ملی با انتشار پیامی از دستاوردها و تاثیرات مثبت آن سخن گفت.
در پیام حمیدرضا اردلان آمده است:
«جشنواره ملی موسیقی جوان هفدهمین دوره برگزاری خود را سپری می‌کند. این تداوم برای یک جشنواره با موضوع و ماهیت محضِ موسیقی در نسبت با نسل جوان سبب ایجاد و تأسیس دستاوردهای کم‌نظیری شده است.
علاوه بر تجمع فرهنگ‌های نواحی ایران، جهت‌مندی در بروز مدام معرفت شنیداری که در پیوستگی میراث گذشتگان اهمیت بنیادین دارد و اتصال آن تا دوره حاضر را نشان می‌دهد. از دیگر سو، نگاه به موسیقی مغرب‌زمین ما را در هم‌سخنی با فرهنگ‌ها و تمدن‌های جهان یاری می‌رساند.
این‌ها سبب می‌شود تا برای غنای هرچه بیشتر صورت و محتوای جشنواره طرح مسائل نوین به‌ویژه در حوزه‌های آموزش، پژوهش و اشاعه کار موسیقی‌دانان نسل جوان اقدامات مؤثر شکل گیرد؛ از این رو، بررسی برپایی کارگاه‌های آموزشی قبل و بعد از جشنواره طی سال، چاپ و نشر متون در حال انجام است. همچنین تهیه مستند از اجراها در راستای نیازهای جامعه و دغدغه‌های موسیقی‌دانان که نسل جوان را نیازمند حمایت می‌دانند، موضوع قرار گرفته است.
شرکت موسیقی‌دانان جوان از ٣١ استان با حضور ۲ هزار و ۱۱۷ نفر و با حضور ٩٠ داور نشان می‌دهد که جشنواره از پایگاه اجتماعیِ حائز اهمیت برخوردار است، هرچه این مقبولیت بیشتر فراگیر می‌شود اندیشه به چگونگی و نحوه طراحی و اجرای جشنواره اهمیت مضاعف می‌یابد.
اکنون جشنواره ساختاری منسجم و قابل اتکا دارد، چرا که مفاهیم و روندهای موسیقایی اعم از یافت ترم واژگانی، انتخاب قطعات و رپرتوارها، ترکیب داوران، نحوه داوری، اشکال رقابت و تبادلات فرهنگی‌ـ‌موسیقایی و فعالیت گروه اجرایی، روشمند و دلگرم‌کننده است و این مدیون تلاش‌های همه هنرمندان و مسئولان طی هفده دوره جشنواره بوده است.
اکنون می‌توان به این افق اندیشید و باور داشت که جشنواره ملی موسیقی جوان در حال تبدیل شدن به رسانه‌ای نیرومند است که حضور بخش مهمی از جامعه موسیقی کشور به همراه دستاوردهای هفده دوره حافظ تداوم، پیشرفت و ماندگاری آن خواهد بود.»