وفاق ملی؛ سیاستی برای رفاه یا بقا؟
روزبه کردونی( فعال سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2498
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

آقای نبویان بهتر است به کار نمایندگی بپردازد
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: رئیس‌جمهور صحبت از وفاق می‌کنند من جای نمایندگان مجلس خصوصا جبهه پایداری بودم دست آقای پزشکیان را رد نمی‌کردم و اخلاقاً صلاح ممکلت را در وفاق می‌دانستم تا متهم به چوب لای چرخ دولت گذاشتن نشوم.
به گزارش ایلنا، سعید شریعتی، درباره اظهارات اخیر محمود نبویان که اطرافیان رئیس‌جمهور و افراد حاضر در دولت را اغتشاشگر و حامی اغتشاشگران خطاب کرده بود و اینکه آیا این قبیل ادبیات و ادعاها یک هشدار برای کارشکنی جریان تندرو در ابتدای کار دولت چهاردهم نیست، گفت: یک مطلبی را در خصوص ماجرای اغتشاشات یادآوری می‌کنم که ناآرامی‌های سال ۹۶ در مشهد آغاز شد، یک جست‌وجوی ساده کنید مشاهده خواهید کرد؛ در همان ایام ششم تا نهم دی ماه ۱۳۹۶ چه آقایانی در مشهد کنگره برگزار کردند و ساماندهی کردند برای اینکه آن اتفاقات رخ دهد آن زمان متوجه خواهید شد که ریشه ناآرامی‌ها به کجا بازمی‌گردد و جرقه ناآرامی‌های سال ۹۶ و ۹۸ کجا و چگونه زده شده است؟ و چه عواملی محرک ماجراهای خیابانی اعتراضات در شروع ماجرا بودند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: یک سرچ ساده می‌رساند که کنگره‌ای توسط جوانان یک ستاد انتخاباتی با محوریت چهره‌های شناخته شده جریان پایداری در همان روزهایی که ماجرای سال ۹۶ در مشهد اتفاق افتاد، در حال برگزاری بود.
ابتدا تجمعی به بهانه خطوط بی‌آرتی مشهد در حوالی چهارراه شهدا تا حرم شکل گرفت؛ کسبه آنجا جمع شدند تا اعتراض کنند، بعد عوامل نزدیک به همین جریان به اعتراضات دامن زدند و سویه‌اش را به سمت آقای روحانی و دولت بردند و بعد آن از ماجرای خیابان شهدای مشهد شروع شد، سپس به سمت خیابان امیر کبیر این شهر رفت و تبدیل به موج اعتراضات به صندوق‌ها و موسسه‌هایی مانند پدیده و غیره شد.اتفاقات در مشهد در سایه همین آقایان رقم خورد و بعد هم فراگیر شد و دامن مملکت را گرفت، ده‌ها نفر جان خودشان را از دست دادند و افراد زیادی هم هزینه‌های سنگینی دادند، حال ۹۸ هم به طریق دیگری بود.
شریعتی تاکید کرد: آقای نبویان بهتر است این حرف‌ها را نزند و این گفتار و رفتار نخ‌نما را تکرار نکند و به کار نمایندگی مجلس بپردازد و سعی کند با تدوین قوانینی برای بهبود معیشت و اقتصاد مملکت گام بردارد و روی برداشتن موانع قانونی از سر راه رشد و توسعه کشور متمرکز شود.
وی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور صحبت از وفاق می‌کنند من جای نمایندگان مجلس خصوصا جبهه پایداری بودم دست آقای پزشکیان را رد نمی‌کردم و اخلاقاً صلاح ممکلت را در وفاق می‌دانستم که خوشبختانه در مجلس و هنگام رأی اعتماد اتفاق افتاد و این را ادامه می‌دادم.

کنعانی:
رژیم صهیونیستی راهبرد «زمین سوخته» را دنبال می‌کند
سخنگوی وزارت امورخارجه عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از ۲ شهر جنین و طولکرم در شمال کرانه باختری را نشانه ناامیدی این رژیم از دستیابی به پیروزی عنوان کرد.
ناصر کنعانی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: در خبرها آمده‌ است که نظامیان رژیم اسرائیل بعد از ۱۰ روز تجاوز به اردوگاه جنین و چهار روز تجاوز به شهر طولکرم در شمال کرانه باختری، از این ۲ شهر عقب نشینی کرده‌اند. تصاویر تخریب جنون‌آمیز همه زیرساخت‌های شهری و خدماتی نوار غزه و اکنون بخش‌هایی از شمال کرانه غربی بویژه “جنین” و “طولکرم” نشان می‌دهد رژیم اسرائیل ناامید از دستیابی به پیروزی بر مقاومت و ملت فلسطین، راهبرد «زمین سوخته» را دنبال می‌کند.کشورها و مجامع بین‌المللی نسبت به پیشگیری از تکرار جنایات جنگی نوار غزه در کرانه غربی توسط رژیم اسرائیل وظایف قانونی، اخلاقی و انسانی دارند.

طلب حلالیت کردم، ظریف حلالم کرد
“عبدالرضا داوری” از روزهایی روایت کرده است که تحت تاثیر “احمدی‌نژاد” علیه “ظریف” مطلب می‌نوشته است.
این فعال سیاسی که سابقه حضور در دولت احمدی نژاد را دارد و بعدها به منتقد او تبدیل شد، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت؛من تا بهمن ۱۳۹۹ در دفتر محمود احمدی نژاد بودم و تحت تاثیر وی، مطالبی را علیه دکتر ظریف که آن زمان وزیرامورخارجه بود، می‌نوشتم. پس از آنکه بنا به دلایلی که قبلا توضیح دادم از احمدی نژاد جدا شدم، بی‌پایه بودن اغلب ادعاهای او علیه دکتر طریف برایم روشن شد و [...]به همین دلیل در سال ۱۴۰۱، زمانی که دکتر ظریف مسئولیت دولتی نداشت با انتشار یک توییت، بابت همه مطالب قبلیم از ایشان طلب حلالیت کردم و دکتر ظریف هم بزرگوارانه حلالم کردند. من جواد ظریف را مردی صادق، عالم، انقلابی و میهن دوست یافته‌ام که وجودش برای توسعه ایران مغتنم است.