درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
دکتر حبیب صادقی (استاد دانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2480
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

 پیامدهای ویران کننده حمله ایران
به اسرائیل
دیوید لامی، وزیرامور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: اکنون زمان بسیار خطرناکی برای منطقه است. خطر خارج شدن شرایط از کنترل در حال افزایش است. هر گونه حمله ایران به اسرائیل می‌تواند تبعات ویران کننده‌ای برای منطقه درپی داشته باشد.
مهر به نقل از الجزیره نوشت: ادامه یافتن جنگ غزه و خطر تبدیل آن به یک منازعه بزرگ منطقه‌ای اکنون کشورهای حامی تل آویو را نیز به وحشت انداخته و آنها نیز می‌کوشند از تمامی ابزارهایی که در اختیار دارند برای جلوگیری از کنترل خارج شدن شرایط استفاده کنند.
بر این اساس، وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: وزرای امور خارجه انگلیس و فرانسه در یک سفر مشترک به خاورمیانه به دنبال کاهش تنش‌ها در این منطقه خواهند بود.
دیوید لامی در این بیانیه تاکید دارد: قرار است وزرای امور خارجه این دو کشور به سرزمین‌های اشغالی و نیز کرانه باختری سفر کرده و با دیدار با مقامات صهیونیست و تشکیلات خودگردان فلسطین بر ضرورت رسیدن به توافق آتش بس و کاهش تنش‌ها به منظور جلوگیری از گسترش منازعه در خاورمیانه تاکید کنند.
در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون زمان بسیار خطرناکی برای منطقه است. خطر خارج شدن شرایط از کنترل در حال افزایش است. هر گونه حمله ایران به اسرائیل می‌تواند تبعات ویران کننده‌ای برای منطقه درپی داشته باشد.
استفن سجورین، وزیر خارجه فرانسه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: هیچگاه برای رسیدن به صلح دیر نیست. ما باید به هر قیمتی از یک جنگ منطقه‌ای که می‌تواند تبعات وحشتناکی داشته باشد، جلوگیری کنیم.
این سفر مشترک، نخستین سفر مشترک وزرای خارجه فرانسه و انگلیس به سرزمین‌های اشغالی طی ۱۰ سال اخیر محسوب می‌شود.

عارف: در گذشته متوقف نمی‌شویم
محمدرضا عارف در دیدار اعضای هیئت رئیسه جبهه اصلاحات با تاکید بر اینکه دولت نیاز به کمک همه دلسوزان ایران دارد گفت: دولت هیچگاه وعده تحقق نیافتنی نمی‌دهد و به دنبال حرف و شعار نیست بلکه به دنبال عمل به وعده های دست یافتنی است.
عارف ضمن قدردانی از همراهی موثر این جبهه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری با دکتر پزشکیان بر لزوم کمک و ارائه پیشنهادات کاربردی به دولت وفاق ملی از سوی جریانات سیاسی از جمله جبهه اصلاحات تاکید کرد.
وی با بیان اینکه شرایط کشور به هیچ وجه قابل مقایسه با شرایطی که دولت اصلاحات روی کار آمد نیست ،گفت : تمام تلاش همه از جمله جریانات سیاسی و البته دولت باید احیا سرمایه اجتماعی از دست رفته باشد.
وی با رد دوگانه مسئولیت و اختیار دولت‌ها، تاکید کرد: اینکه در مقطعی گفته می‌شد دولت مسئولیت دارد ولی اختیار ندارد قابل پذیرش نیست دولت هم اختیار دارد و هم اقتدار و طرح اینگونه مباحث باعث سواستفاده عده ای می شود که احیانا به دنبال موفقیت دولت نیستند.عارف تفکر اصلاح طلبی را راه نجات کشور دانست و تاکید کرد: راهبرد دولت وفاق ملی تعامل با همه جریانات سیاسی است.وی با تاکید بر اینکه دولت نیاز به کمک همه دلسوزان ایران دارد گفت : دولت هیچگاه وعده تحقق نیافتنی نمی دهد و به دنبال حرف و شعار نیست بلکه به دنبال عمل به وعده های دست یافتنی است .
معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت پایداری اقتصاد در کشور تاکید کرد و گفت : به دنبال خالی کردن دل مردم نیستیم که بگوییم دولت چه میزان بدهی انباشته شده دارد چرا که راهبرد ما امید بخشی همراه با تحقق به مطالبات به حق مردم است.
وی با بیان اینکه در گذشته متوقف نخواهیم شد، تصریح کرد: یکی از وظایفم این است که دکتر پزشکیان در آرامش امورات کشور را مدیریت کند و اجازه ندهم مسائل حاشیه‌ای ذهن ایشان را درگیر کند.

تحلیل یک نماینده سابق
از کابینه پیشنهادی پزشکیان
نظام‌الدین موسوی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا، در ارزیابی کابینه معرفی شده از سوی پزشکیان گفت: در حقیقت برداشت من این است که کابینه متوسطی است. قبلا هم تأکید داشتم که شعار وحدت ملی و وفاق ملی که درباره کابینه آقای پزشکیان مطرح می‌شود، به دلایل متعددی قابل تحقق نیست و به نظرم اگر آقای پزشکیان تلاش می‌کرد یک کابینه قوی ولی همسو با خود انتخاب می‌کرد، بیشتر به نفع کشور بود.
وی افزود: برداشت من این است، ضمن احترام به همه عزیزانی که در کابینه هستند، در کابینه‌ای که معرفی شده بعضی از افراد قوی و خوب هستند اما من‌حیث‌المجموع معدل کابینه متوسط است و به همین دلیل ملاحظه می‌کنیم که بسیاری از حامیان آقای پزشکیان در فضای مجازی شروع به نقد کردند و به نظر می‌رسد شاید بخشی از این مسأله، ناشی از این بود که در زمان تبلیغات انتخاباتی شعارهای خاصی داده شد که معلوم بود این شعارها قابل تحقق نیست و بلافاصله بعد از آن شعارها شاهد بودیم که بر شکل‌گیری دولت وفاق‌ملی یا اجماع ملی تاکید می‌شد که به دلیل حضور حامیان آقای پزشکیان معلوم بود که قابل تحقق نیست. به همین دلیل فکر می‌کنم کابینه متوسطی است و احتمالا برخی از افراد که ضعیف قلمداد می‌شوند ممکن است از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی رأی نیاورند. در هرحال ما برای این دولت با توجه به مشکلات متعددی که کشور در مسائل معیشتی مردم دارد، آرزوی موفقیت می‌کنیم و همه با هم کمک می‌کنیم تا این کابینه توفیق پیدا کند.