به پزشکیان فرصت دهیم
ولی‌الله شجاع‌پوریان (مدیرمسئول)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2479
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

پاسخ نمایندگی ایران در سازمان‌ملل به یک اتهام
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل ادعاها درباره نقش تهران در هک کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را رد و تاکید کرد: دولت ایران هیچ هدف و انگیزه ای برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ندارد.نمایندگی جمهوری اسلامی ایران درباره گزارش تارنمای پولیتیکو پیرامون هک کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ و دستیابی به اسناد، گفت: «ما اعتباری برای این اخبار قائل نیستیم. دولت ایران هیچ هدف و انگیزه‌ای برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ندارد.»تارنمای خبری پولیتیکو ادعا کرده است که شروع به دریافت ایمیل هایی از یک حساب ناشناس کرده که حاوی اسنادی از عملیات داخلی کارزار انتخاباتی ترامپ است.استیون چونگ، سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ نیز در بیانیه‌ای مدعی شد: «این اسناد به طور غیرقانونی از منابع خارجی که با ایالات متحده خصومت دارند به دست آمده و هدف آن مداخله در انتخابات ۲۰۲۴ و ایجاد هرج و مرج در فرآیند دمکراتیک کشور ماست.»ستاد انتخاباتی ترامپ به گزارش  محققان مایکروسافت اشاره کرد که ادعا کرده بود هکرهای مرتبط با ایران در ماه ژوئن سعی کرده اند به حساب یک «مقام عالی رتبه» در رقابت های ریاست‌جمهوری آمریکا نفوذ کنند. این گزارش جزئیات بیشتری در مورد هویت این مقام ارائه نکرد.چونگ بدون ارائه مدرک ادعا کرد: ایرانی‌ها می‌دانند که ترامپ مانند چهار سال اول حضورش در کاخ سفید، اقدامات تروریستی آنها را متوقف خواهد کرد.نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در پاسخ به سوالات در خصوص گزارشی از مایکروسافت در مورد دخالت ایران در انتخابات امریکا از طریق حملات سایبری تصریح کرد: «ایران قربانی عملیات تهاجمی سایبری مختلفی علیه زیرساخت‌ها، مراکز خدمات عمومی و صنایع کشور بوده است. قدرت سایبری ایران دفاعی و متناسب با تهدیداتی است که با آن مواجه می‌شود. »نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد ادامه داد: «ایران هدف و یا برنامه‌ای برای تهاجم سایبری ندارد. موضوع انتخابات آمریکا مساله داخلی این کشور است، و ایران دخالتی در آن ندارد.»

وزارت عراقچی یعنی ادامه مذاکرات، احیای برجام و پذیرش FATF
عزت‌الله یوسفیان‌ملا، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، به «نامه‌نیوز» گفت: «در بخش وزارت امور خارجه تجربه‌های زیادی به دست آمده است و وقتی نام فردی برای تصدی مسئولیت وزیر امورخارجه مطرح می‌شود، می‌توان دریافت که اگر او وزیر شود، شرایط دیپلماسی کشور به چه سمتی می‌رود. او ادامه داد: «معرفی عراقچی به مجلس و احتمالا رأی اعتماد گرفتن او و وزیر امورخارجه شدنش باعث می‌شود ادامه سیاست مذاکرات است که به نظر من مذاکرات در دوره عراقچی با سرعت بیشتری هم ادامه می‌یابد، چون آقای عراقچی به هیچ وجه اهل سیاست‌بازی نیست برخلاف آقای ظریف که قدری سیاست‌بازی می‌کرد.»این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «آقای عراقچی از مبتکران اصلی برجام بوده است. وقتی او وزیر شود حتما احیای برجام به شدت پیگیری می‌شود و در ادامه‌اش حتما ایران به سمت پذیرش اف‌ای‌تی‌اف گام برخواهد داشت زیرا برجام و اف‌ای‌تی‌اف لازم و ملزوم یکدیگرند.»

“ابوالفضل کیانی” رئیس دفتر عارف شد
طی حکمی از سوی محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، ابوالفضل کیانی بختیاری به عنوان مشاور و رئیس دفتر معاون اول رئیس جمهور منصوب شد.کیانی دانش آموخته دکترای تخصصی مدیریت تکنولوژی و نوآوری از دانشگاه تهران و فوق دکترای مدیریت جهانی کسب و کار‌های کوچک و متوسط (SMEs) از دانشگاه علوم کاربردی اف. اچ. ام آلمان است.وی که پیشتر در نهاد ریاست جمهوری در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ در حوزه معاون اول سابقه فعالیت داشته است در کارنامه فعالیت‌های مدیریتی، اجرایی و علمی‌اش مدیرعاملی سازمان مدیریت صنعتی، معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، مدیریت برنامه ریزی راهبردی، بودجه و ارزیابی عملکرد ایدرو، ریاست کمیته صنایع و معادن دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضویت در هیأت مدیره و ریاست هیأت مدیره شرکت‌های تابعه و وابسته ایدرو و تدریس در دانشگاه‌های تهران دیده می‌شود.

از دستاوردهای انتخابات ریاست‌جمهوری صیانت کنیم
مشاور سیاسی رهبر انقلاب اسلامی گفت: صیانت از دستاوردهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و تداوم آن، نقش مهمی در تقویت ‎سرمایه اجتماعی خواهد داشت.به گزارش ایسنا، دریابان علی شمخانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در ‎ایران ضمن آن که در وقوع، روند برگزاری، رفتار نامزدها، گروه‌های سیاسی و رسانه‌ها یک پدیده بود، بسترساز کنشگری سیاسی فعال، غیرتخریبی و سازنده در جامعه شد. صیانت از این دستاورد و تداوم آن نقش مهمی در تقویت ‎سرمایه اجتماعی خواهد داشت.»