به پزشکیان فرصت دهیم
ولی‌الله شجاع‌پوریان (مدیرمسئول)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2479
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

پزشکیان و پوتین احتمالا مهرماه
 با هم دیدار می‌کنند
دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد: در نشست سران گروه بریکس که قرار است در ماه اکتبر برگزار شود، پوتین مشتاق دیدار با مسعود پزشکیان است.روسای جمهوری روسیه و ایران در نشست سران گروه بریکس در کازان با یکدیگر دیدار خواهند کرد.به گزارش ایزوستیا، مسکو از دیدار مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه استقبال کرده است. بر این اساس، دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد: در نشست سران گروه بریکس که قرار است در ماه اکتبر برگزار شود، پوتین مشتاق دیدار با مسعود پزشکیان است.وی در ادامه افزود: ایران به عنوان یکی از اعضای جدید سازمان بریکس به نشست سران دعوت بوده و امیدواریم پزشکیان در این نشست شرکت کند.براساس برنامه ریزی های صورت گرفته رئیس جمهور ایران در سفر احتمالی به روسیه علاوه بر دیدار با سران گروه بریکس، قرار است پیش نویس همکاری‌های راهبردی میان تهران و مسکو را نیز با حضور پوتین به امضا برساند.دو کشور روسیه و ایران اکنون تحت تحریم‌های گسترده غرب هستند و گسترش مناسبات دو جانبه می‌تواند بخش قابل توجهی از مشکلات دو کشور در تبادلات اقتصادی را حل کند.

خبر ارائه سه گزینه
برای هر وزارت نادرست است!
“محمدجواد ظریف” رئیس شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه چهاردهم در توییتی آخرین گزارش خود درباره روند تعیین اعضای هیات دولت برای معرفی به “مسعود پزشکیان” رئیس جمهور را ارائه کرد.ظریف نوشت:‏ جزگزارش‌هایی که اینجا پیرامون شورای راهبری می‌دهم و نیز مصاحبه‌های تصویری، هیچ مصاحبه‌ای نکرده‌ام و خبر ارائه سه گزینه برای هر وزارت کاملا نادرست است. برای هر دستگاه لااقل ۸ نامزد تعیین شده و به رئیس‌جمهور محترم تقدیم شده است. قرار است گزینه‌ها را با معاون اول محترم بررسی کنیم و احتمال دارد در این مرحله تعداد کاهش یابد.پس از مراسم تحلیف، بررسی نهایی گزینه‌ها را در حضور رئیس‌جمهور محترم خواهیم داشت. وی افزود: ‏به فضاسازی‌ها توجه نکنید.

حضور هیات‌های ۸۰ کشور در مراسم تحلیف رئیس جمهور
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: هیات‌های ۸۰ کشور دنیا از جمله ۱۱ رئیس مجلس، چهار نایب رئیس، چهار نخست وزیر و ۲ رئیس جمهور در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان حضور دارند.به گزارش ایرنا، علاء الدین بروجردی روز دوشنبه (۸ تیرماه) درباره جزئیات مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور اسلامی ایران اظهار داشت: در روابط بین‌الملل عرف است که در مراسم تحلیف از روسای جمهور، روسای مجالس و سایر مقامات کشورهای مختلف برای حضور در این مراسم دعوت می‌شود.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: شرایط مراسم تحلیف این دوره رئیس جمهور به دلیل شهادت آیت الله رئیسی ویژه است؛ چرا که ایشان در زمان حضور در جایگاه ریاست جمهوری، به بسیاری از کشورهای همسایه و دوست سفر کرده بودند که سبب شد این کشورها در زمان شهادت ایشان عزای عمومی اعلام کنند.نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این شرایط مزید بر علت شد تا کشورهای مختلفی برای حضور در مراسم تحلیف ابراز آمادگی کنند. بر همین اساس ۸۰ کشور دنیا در مراسم تحلیف حضور دارند و ۱۱ رئیس مجلس، چهار نایب رئیس مجلس، چهار نخست وزیر و ۲ رئیس جمهور به همراه فرستاده‌های ویژه، وزرای کشورها، معاونان وزیر در این مراسم حضور خواهند داشت.وی با بیان اینکه حضور مقامات سایر کشورها در مراسم تحلیف الزامی نیست و فقط احترام به کشور مقابل است، خاطرنشان کرد: در مدت باقی مانده تا مراسم تحلیف که عصر فردا انجام خواهد شد، این مقامات با مسئولان کشور دیدار خواهند کرد.

عارف مثل نخ تسبیح گرایشات سیاسی است
“سید حسین نقوی حسینی” فعال سیاسی، درباره مسیر پیش روی دولت “مسعود پزشکیان” به «نامه‌نیوز» گفت: «آهنگ آغاز کار دولت وفاق، اتحاد و یکپارچگی در جهت خدمت به مردم است. مراسم تنفیذ نشان‌دهنده، وفاق همه نیروها بود و مقام معظم رهبری هم برای ایجاد وحدت، سنگ تمام گذاشتند و چارچوب‌های حرکت دولت را تبیین کردند.  آقای پزشکیان هم بر اساس اسناد بالادستی سخن گفت که مشخص است مسیر حرکت پیش‌رو را به خوبی می‌داند. شعار آقای پزشکیان هم وفاق و وحدت است. شخصیت او همیشه همین‌طور بوده است و وقت‌هایی که در مجلس گفت‌وگوهایی خصوصی با هم داشتیم، همواره می‌گفت این دعواهای سیاسی نتیجه‌ای جز ضرر برای ملت ندارد؛ بنابراین دولت او دولت وفاق ملی خواهد بود که امیدواریم این ویژگی باعث تشکیل کابینه‌ای چابک و کارآمد شود. البته وقتی هر کسی برای هر وزارتخانه‌ای مطرح شود، عده‌ای موافق و عده‌ای مخالفند و نمی‌شود نظر همه را برآورده کرد اما تلاش دولت این است بهترین افراد را معرفی کند تا بتوان مشکلات مردم را از پیش رو برداشت. دومین قدم بعد از تشکیل کابینه، رفع مشکلات اقتصادی است. مردم انتظار دارد دولت به سرعت اقداماتی انجام دهد که نتایجش در زندگی همه دیده شود که اگر چنین شود در بلندمدت هم این امکان هست که مسائل اساسی اقتصادی هم اصلاح شود. در حوزه سیاست خارجی هم دولت باید با برنامه پیش برود تا تنش‌ها را رفع کند.»