“وفاق‌ملی” و الزام‌های آن
علی کرد (فعال سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2490
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


آقای دبیر !»صداقت»را قربانی نکن

حجت اله اکبرآبادی (روزنامه‌نگار)

علیرضا دبیر متناقض صحبت می کند.یکجا می گوید با من فنی صحبت کنید و در جای دیگر تصریح دارد که از من ایراد فنی نگیرید و ایراد مدیریتی بگیرید .
او در جای دیگری از اظهارات خود و در پاسخ به نقد منتقدین گفته است مشکل آنان با من اعتقادی و سیاسی است.
البته این نوع موضع گیری و اظهار نظر رئیس فدراسیون کشتی تازگی ندارد و او که یاد گرفته از پاسخ دادن فرار کرده و توپ را به زمین دیگران بیندازد،آسمان و ریسمان را به هم می بافد تا خود را در جایگاهی همه چیزدان قرار داده و از موضعی بالا همه منتقدین به عملکرد تیم ملی کشتی آزاد را مخالف اعتقادت خود خوانده و بدین گونه فرار به جلو کند.بطور طبیعی خلط مبحث کاری است که دبیر انجام می دهد تا از پاسخگویی شانه خالی کند. باید خدمت رئیس فدراسیون کشتی که به دفعات گفته فن صحبت کردن بلد نیست، گفت که هیچکس به اعتقادات شما و مواضع سیاسی تان کاری ندارد و اگر ایرادی گرفته می شود فنی است. اینکه تیم ملی کشتی آزاد نتیجه لازم را در جهانی بلگراد نگرفته و دیدارهای مستقیم را به حریفان امریکایی و روس به جز یک مورد
 باخته ایم،همانطور که خود دبیر نیز تصریح دارد نسبت به عملکرد کادر فنی و پژمان درستکار سرمربی تیم انتقاد دارد و می خواهد بعد از بازیهای آسیایی هانگژو چین بدان رسیدگی کند.
آقای دبیر! اینکه شما دوست داری و ترجیج می دهی با رفیق دیرینه ات (درستکار)کار کنی ، حرفی نیست، اما از شما انتظار نمی رود که صداقت را قربانی کرده و طوری صحبت کنی که عده کمی فهم لازم را از مسائل کشتی دارند و شما عالم به همه مسائل ریز و درشت کشتی هستید و بر این مبنا هر فردی که انتقاد می کند را متهم به غرض ورزی می کنید.
آقای دبیر!در پاسخ به این انتقاد که تیم ملی نیاز به کادر فنی قوی تری دارد ، گفته ای که شما در باشگاهها بگردید ببینید قهرمانان جهان و المپیک کدامیک حاضر به همکاری با کادر فنی فعلی هستند.
بدیهی است فردی که قهرمان جهان و المپیک شده، خود را در جایگاه بالاتری نسبت به پژمان درستکار قرار می دهد و چنین انتظاری منطقی نیست که از قهرمانان سرشناس خود انتظار داشته باشیم قدم پیش گذاشته و زیر نظر نفر چهارم جهان در سال 1998 تهران کار کنند .
به هر روی باید خدمت علیرضا دبیر با آن نوع ادبیات خاص اش ! گفت تکلیف همه را روشن کند؛ بالاخره آدمی فنی است یا غیر فنی که تنها باید مسائل کلان مدیریتی کشتی را با او مطرح کنیم ؟! بی شک اگر دبیرغیر فنی است نباید همیشه حول و حوش تیم های ملی و تمرینات قهرمانان دیده شود. البته به شخصه دبیر را آدمی فنی می دانیم، چرا که فردی که از سکوی جهانی و المپیک صعود کرده ، نمی تواند خالی از فکر و اندیشه فنی باشد .