اهداف و پیامدهای پمپاژ اتباع افغانستان به ایران
رامین فخاری ( تحلیل‌گر سیاسی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2497
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


سعیدشریعتی

تغییر مدیران میانی ضروری است

“سعید شریعتی” فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: «آقای پزشکیان رئیس‌جمهور ایران است و این یعنی رئیس‌جمهور همه ملت ایران. درست است که او از بخش‌هایی از مردم رأی گرفته است اما وقتی انتخاب شد، رئیس‌جمهور همه مردم ایران شد و طبیعتا باید با همه گروه‌ها، اقشار، جریان‌های سیاسی و گروه‌های بانفوذ تعامل داشته باشد و نمی‌تواند بگوید صرفا مطالبات آنهایی را دنبال می‌کنم که به من رأی داده‌اند؛ از این جهت ایرادی ندارد که حتی با گروه‌هایی که پیش از این مخالفش بودند هم تعامل کند. شعار دولت هم وفاق ملی است و چنین تعامل‌هایی در راستای تأمین همین هدف است.»
او در گفت‌وگو با نامه‌نیوزادامه داد: «آنچه باید معیار ارزیابی قرار گیرد، عملکرد دولت در برقراری تعادل، انصاف، عدالت و ایجاد رابطه‌ای متوازن با همه اقشار جامعه است؛ چه آنهایی که در قدرت حضور دارند، چه محذوفان و چه آنهایی که کمتر دیده می‌شوند. اگر جامعه احساس کند که آقای پزشکیان صرفا در جهت تأمین خواسته‌های یک بخش از جامعه حرکت می‌کند، حتما در معرض انتقاد قرارش می‌دهد. انتظار عمومی آن است که رفتار دولت به طور مشهودی مخرج مشترک مطالبات ملی باشد.»
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «تحقق هر برنامه‌ای الزاماتی دارد. ممکن است پیش روی اجرای یک برنامه موانعی وجود داشته باشد که باید آن موانع به نوعی مرتفع شود. فرض کنید یکی از مطالبات ملی گسترش آزادی‌های اجتماعی است. ممکن است بر سر راه این مطالبه موانعی مانند مقاومت گروه‌های ایدئولوژیک باشد. دولت باید سعی کند با تعامل با گروه‌های مختلف مسیری باز کند تا ضمن گسترش آزادی‌های اجتماعی از آسیب‌های این گروه‌ها در امان باشد تا بتواند کار را جلو ببرد. شاید چنین گروه‌هایی از نظر عددی، کم باشند اما می‌دانیم قدرت تخریب‌گری بالایی دارند. با این اوصاف به نظرم آقای پزشکیان هوشمندانه عمل می‌کند.»
او در پاسخ به این پرسش که آیا متجانس‌نبودن بعضی از وزرا با نوع نگاه سیاسی دولت، باعث ایجاد اخلال در کارها نمی‌شود، مطرح کرد: «بی‌تردید گرایش‌های سیاسی وزرا می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها تأثیرگذار باشد اما به نظر می‌رسد وزرایی که قبول مسئولیت کرده‌اند این قدر باید متعهد باشند که وقتی در کابینه‌ای قرار می‌گیرند، همسو با مجموعه دولت حرکت کنند. یک وزیر مجری برنامه‌های رئیس‌جمهور و دولت است نه مجری امیال سیاسی خود. البته این را هم بگویم که در ساختار سیاسی و حقوقی کشور یک نقیصه مهم وجود دارد؛ آنکه اجازه داده نمی‌شود دولتی کاملا حزبی با گرایشِ شناسنامه‌دارِ واحد یا در ائتلاف با گروه‌های همسو تشکیل شود تا در آن صورت حزب متبوع دولت پاسخگوی عملکرد دولت باشد.»
شریعتی در پایان گفت: «نکته دیگر هم آن است که تغییر مدیران میانی در زیرمجموعه‌های دولت یک ضرورت است.