پزشک جمهور برای ایران
رضا صادقیان( روزنامه‌نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2453
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


افزایش طلا برای دومین هفته متوالی

قیمت طلا دومین هفته افزایشی خود را به علت تضعیف دلار و نگرانی در مورد بهبود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا ثبت کرد. به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز جمعه افزایش یافت و دومین هفته افزایشی خود را به علت تضعیف دلار و نگرانی در مورد بهبود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا ثبت کرد. هر اونس طلا (معادل 31.132گرم) در بازارهای جهانی با 6.42 دلار افزایش 1950.86 دلار فروخته شد و طی هفته گذشته 0.6 درصد افزایش یافت. ادوارد میر، تحلیل‌گر بازار گفت: «ما شاهد اندکی تضعیف دلار هستیم. به علت ادامه کاهش ارزش دلار، قیمت طلا عملکرد بهتری داشت.» ارزش دلار در برابر رقبایش 0.1 درصد کاهش یافت و طلا برای مالکان ارزهای دیگر ارزان تر ساخت. فدرال رزرو در روز چهارشنبه متعهد شد، نرخ بهره را برای مدت طولانی تری در نزدیکی صفر قرار دهد، درحالی که آمریکا در حال بررسی یک کمک مالی کرونایی دیگر به ارزش 1.5 تریلیون دلار است. سوکی کوپر، تحلیل‌گر استاندارد چارترد گفت: «ما معتقدیم توازن ریسک‌ها در طلا به سوی ریسک‌های افزایشی است و انتظار داریم، قیمت طلا به طور متوسط در سه ماهه آخر امسال به 2000 و در سال آینده به 2125 دلار برسد.»

شنبه پرنوسان برای بورس

شاخص کل بورس دیروز در ساعات ابتدایی معاملات روندی نزولی به خود گرفت و مجددا به کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد عقب گرد کرد، اما در ساعات میانی حرکت صعودی خود را آغاز کرد و تا مرز یک میلیون و ۷۰۹ هزار واحد پیش رفت. در نهایت و در ساعات پایانی شاخص بورس مجددا نزولی شد و در نهایت در رقم یک میلیون و ۶۹۹ هزار واحد ایستاد. به گزارش ایسنا، معاملات دیروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص کل این بازار با ۴۵۹۷ واحد کاهش رقم یک میلیون و ۶۹۹ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز با ۲۴۷۷ واحد کاهش در رقم ۴۲۷ هزار و ۷۲۴ واحد ایستاد. معامله‌گران دیروز یک میلیون معامله به ارزش ۱۳۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال انجام دادند. پالایش نفت تهران، پالایش نفت اصفهان و بانک ملت نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معدنی و صنعتی گلگهر و گسترش نفت و گاز پارسیان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بازار بورس گذاشتند. همچنین بانک ملت، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، بانک تجارت، بانک صادرات ایران، گسترش سرمایه‌ گذاری ایران خودرو و ایران خودرو نمادهای پربیننده این بازار بودند.

بازگشت فرابورس به کانال ۱۸ هزار واحد

در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس با ۱۹۹ واحد صعود رقم ۱۸ هزار و ۱۲۰ واحد را ثبت کرد. معامله‌گران این بازار ۹۴۲ هزار معامله به ارزش ۴۴ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال انجام دادند. سنگ آهن گوهرزمین، سرمایه‌ گذاری صبا تامین، پلیمر آریاساسول، بیمه پارسارگاد، فولاد هرمزگان جنوب، پتروشیمی تندگویان و پتروشیمی زاگرس نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند. لیست نمادهای پربیننده این بازار از بانک دی، پتروشیمی تندگویان، سهامی ذوب آهن اصفهان، پلیمر آریاساسول، سرمایه‌ گذاری صبا تامین، پتروشیمی زاگرس و س‌. توسعه و عمران استان کرمان تشکیل شده بود.

تعیین عوارض ۲۰۰ درصدی برای صادرات خامه فله

ستاد تنظیم بازار در راستای تنظیم بازار کره برای صادرات شیر خشک و خامه بسته‌بندی (بسته تا ۲۵۰ گرمی) عوارض صادراتی ۴۰ درصدی تعیین و مقرر کرده صادرات خامه در احجام مورد اشاره ممنوع و یا با ابلاغ عوارض ۲۰۰ درصدی از خروج آن جلوگیری شود.