بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


‌‌‌رئیس کل دادگستری تهران:

مرتکب جرم سیاسی باید حتما انگیزه اصلاح امور داشته باشد

‌‌‌رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مطابق قانون، مرتکب جرم سیاسی باید حتماً انگیزه اصلاح امور را داشته باشد؛ اگر ضدیت و مقابله با نظام داشته باشد از جرگه جرائم سیاسی خارج می‌شود. محمدجواد حشمتی مهذب، ‌‌‌رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به موضوع جرائم سیاسی اظهار کرد: ‌‌‌رئیسی از زمان پذیرش مسئولیت ریاست قوه قضائیه، تاکید فراوان و مستمری بر فعال شدن دادگاه‌های سیاسی داشته است. وی تصریح کرد: تفاوت مجرم سیاسی در نحوه رسیدگی به جرائم این افراد است؛ مجرمان سیاسی از امتیازاتی برخوردارند ازجمله رسیدگی به جرائم با حضور هیات منصفه، برخوردار بودن وکیل در تمام مراحل رسیدگی، همچنین دادگاه‌های این افراد علنی برگزار می‌شوند و امتیاز‌هایی در نگهداری افراد بازداشت شده به واسطه جرم سیاسی، وجود دارد.
حشمتی بیان داشت: ترکیب هیات منصفه در دادگاه‌های رسیدگی به جرائم سیاسی، تلفیقی از بخش‌ها و افراد مختلف است.
رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: قانون جرم سیاسی از اواخر سال ۹۵ تصویب و ابلاغ شده و تشخیص جرم سیاسی در پرونده‌ها با قاضی رسیدگی‌کننده است.
حشمتی تاکید کرد: مطابق قانون، مرتکب جرم سیاسی باید حتماً انگیزه اصلاح امور را داشته باشد؛ اگر ضدیت و مقابله با نظام داشته باشد از جرگه جرائم سیاسی خارج می‌شود.
‌‌‌رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به موضوع جرائم سیاسی اظهار داشت: ‌‌‌رئیسی از زمان پذیرش مسئولیت ریاست قوه قضاییه، تاکید فراوان و مستمری بر فعال شدن دادگاه‌های سیاسی داشته است. وی تصریح کرد: تفاوت مجرم سیاسی در نحوه رسیدگی به جرائم این افراد است؛ مجرمان سیاسی از امتیازاتی برخوردارند ازجمله رسیدگی به جرائم با حضور هیات منصفه، برخوردار بودن وکیل در تمام مراحل رسیدگی، همچنین دادگاه‌های این افراد علنی برگزار می‌شوند و امتیاز‌هایی در نگهداری افراد بازداشت شده به واسطه جرم سیاسی، وجود دارد. حشمتی بیان داشت: ترکیب هیات منصفه در دادگاه‌های رسیدگی به جرائم سیاسی، تلفیقی از بخش‌ها و افراد مختلف است. ‌‌‌رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: قانون جرم سیاسی از اواخر سال ۹۵ تصویب و ابلاغ شده و تشخیص جرم سیاسی در پرونده‌ها با قاضی رسیدگی‌کننده است. حشمتی تاکید کرد: مطابق قانون، مرتکب جرم سیاسی باید حتماً انگیزه اصلاح امور را داشته باشد؛ اگر ضدیت و مقابله با نظام داشته باشد از جرگه جرائم سیاسی خارج می‌شود.