بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


مدیرعامل آب و فاضلاب استان:

۴۵درصد خطوط انتقال آب شهر کرمانشاه فرسوده است

کرمانشاه-خبرنگار همدلی:مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: ۴۵درصد شبکه و خط انتقال آب شهر کرمانشاه فرسوده است که اعتبار کافی برای اصلاح آن وجود ندارد. علیرضا کاکاوند، با اشاره به این‌که با اجرای پروژه انتقال آب سد گاوشان مشکل آب شرب شهر کرمانشاه رفع نمی‌شود، اظهار داشت: حدود 1700کیلومتر شبکه و خط انتقال آب در شهر کرمانشاه وجود دارد که حدود 45درصد آن دچار فرسودگی و عمر بالای 30 سال است که باید تعویض شود.
وی عنوان کرد: مجموع اعتبار مورد نیاز برای اصلاح این خطوط 400 میلیارد دلار تومان است در حالی که سال گذشته 600 میلیون تومان اعتبار برای اصلاح شبکه به ما تخصیص داده شد. کاکاوند با اشاره به این‌که حجم مخازن در مدار بهره‌برداری در شهر کرمانشاه 125هزار مترمکعب است عنوان کرد: برای نرمال این موضوع حدود 113 هزار مترمکعب کمبود مخازن وجود دارد. وی گفت: مقرر شده تعدادی چاه در سطح شهر و خارج از روند اداری موسوم حفر شود و تمامی دستگاه‌ها از جمله شرکت توزیع نیروی برق، آب منطقه‌ای، شهرداری، دانشکده کشاورزی، حوزه علمیه و تربیت بدنی همکاری کردند و تعدادی چاه در اختیار ما قرار دادند و تا حدودی مشکل تأمین آب شرب رفع شد. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: پیش‌بینی می‌شد حدود 950 لیتر بر ثانیه کمبود آب در شهر کرمانشاه وجود داشته باشد اما با انجام اقداماتی در 40 روز گذشته به طور تقریبی 550 لیتر بر ثانیه از کمبود موجود تأمین شد.
وی با اشاره به مشکلات دیگر در زمینه تأمین آب شرب شهر کرمانشاه گفت: یکی از این مشکلات ساخت و سازهای غیرمجاز است که بیشتر در حواشی شهر و به صورت شبانه انجام می‌شود و چون مجوز ندارند از نظر قانونی شرکت‌های خدمات‌رسان از جمله آب و فاضلاب حق واگذاری انشعاب به آن‌ها را ندارند بنابراین به صورت غیرمجاز و غیراصولی از شبکه آب انشعاب می‌گیرند.
کاکاوند با بیان این‌که عمده مشکل آب شهرک‌های فدک و کهریز ناشی از انشعابات غیرمجاز برای ساخت و ساز است افزود: از شهرداری درخواست می‌شود این واحدها تعیین تکلیف شوند که یا مجوز برای آن‌ها صادر شود یا تخریب شوند.

حل مشکلات آب و فاضلاب منطقه اورامانات در دستور کار مسئولان قرار گرفت

در همین حال، مدیرعامل شرکت آب و فاضلات استان کرمانشاه گفت: پیرو پیگیری و هماهنگی نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی، مسایل و مشکلات آب شرب و تصفیه‌خانه‌های این منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. علیرضا کاکاوند در جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب شهرستان‌های جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی و پاوه که با حضور آرش لهونی نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی در فرمانداری جوانرود برگزار شد، افزود: به‌زودی با حضور مدیران آب و فاضلاب این شهرستان‌ها، معاونین و مدیران ستادی شرکت آب و فاضلاب استان مشکلات آب شرب و تصفیه‌خانه‌های این شهرستان‌ها به صورت وِیژه بررسی و پس از آن یک تیم تخصصی به منطقه اعزام خواهد شد. وی با بیان این‌که تامین آب بلندمدت منطقه اورامانات در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار گرفته است، اظهارداشت: از نماینده اورامانات که خود دبیر کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات است انتظارداریم که برای به نتیجه رساندن این پروژه‌ها ما را کمک کند. کاکاوند همچنین در خصوص غیرفعال بودن تصفیه‌خانه‌های شهرستان‌های منطقه اورامانات اظهارداشت: تصمیم داریم تا یک ماه آینده این تصفیه‌خانه‌ها را تعیین تکلیف کنیم و سال آینده با حذف بخشی از این پروژه‌ها آنها را به بهره‌برداری برسانیم. وی به فعالیت شرکت آب و فاضلاب برای توسعه آب میان مدت شهر جوانرود اشاره کرد و گفت: در این مدت توانستیم با بهسازی تعدادی از چاه‌ها و قتات‌ها ۳۰ لیتر در ثانیه به آب شهر جوانرود اضافه کنیم.
نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز بر عدالت در توزیع و تقسیم آب شرب در شهرستان‌های منطقه اورامانات تاکید کرد و گفت: برای رفع این مشکل باید تدابیرلازم اندیشیده شود. آرش لهونی، همچنین به تسریع در تامین آب بلندمدت و میان مدت و تکمیل تصفیه‌خانه‌های شهرستان‌های منطقه اورامانات تاکید کرد و افزود: تامین آب بلندمدت و میان و تکمیل و به بهره‌برداری رساندن تصفیه‌خانه‌های این منطقه در دستور مسئولان قرار دارد.
فرماندار جوانرود هم در این نشست به کمبود ۳۰ لیتر آب در ثانیه شهر جوانرود اشاره کرد و گفت: اگرچه با پیگیرهای انجام گرفته و همت شرکت آب و فاضلاب ۲۰ لیتر در ثانیه به آب شرب شهر جوانرود اضافه شده است اما همچنان این شهر و روستاهای آن با کمبود آب شرب مواجه است. رستگار یوسفی افزود: افزایش جمعیت، مهاجر پذیری، فاصله زیاد خط انتقال آب و قدیمی و فرسودگی شبکه‌های خط انتقال آب و... از مهم‌ترین چالش‌های حوزه آب شرب در شهر جوانرود است. وی اظهارداشت: هم اکنون ۲۶۰ لتیر در ثانیه از منابع و مخازن این شهرستان برداشت می‌شود که جوابگوی نیازهای شهروندان نیست. پیگیری احداث سد ساروخان و تکمیل پروژه تصفیه‌خانه شهرجوانرود که یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است، همچنین توجه ویژه به رفع مشکلات آب شرب ۲۰ روستای مجتمع مله‌رش داره‌ش بخش کلاشی از دیگر خواسته‌های فرماندار شهرستان جوانرود در این جلسه بود. منطقه اورامانات شامل چهار شهرستان پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی است.

جلسه هم اندیشی رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات مردم بخش ماهیدشت برگزار شد

از سوی دیگر با حضور دکتر رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، رنجبر فرماندار کرمانشاه، مهندس مرآتی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، بخشدار ماهیدشت و مدیران عامل بخش‌های خدمات رسان و اجرایی استان، جلسه هم‌اندیشی رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات مردم بخش ماهیدشت در سالن همایش بخشداری این شهر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، در این جلسه دکتر رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات مردم در روستاهای این بخش، گفت: برق یکی از زیرساخت‌ترین و مهمترین بخش توسعه روستایی است که به همت شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، تلاش‌های گسترده‌ای در این بخش از جمله رفع ضعف ولتاژ منطقه سرفیروزآباد انجام شده است. در ادامه، مهندس مرآتی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بازدید از مناطق چقانرگس و سرفیروزآباد گفت: خوشبختانه تمامی روستاهای بالای ۱۰خانوار در استان کرمانشاه برقدار هستند و امروز در منطقه چقانرگس تمامی روستاها دارای کابل‌ها خود نگهدار هستند.
وی با بیان این‌که در سال جهش تولید با تمام توان در خدمت اشتغال زایی روستائیان و ایجاد زیرساخت‌ها برای آنها هستیم، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه قرار است چاه آب راکدی که در محل روستای «جوَره» قرار دارد را در کوتاهترین زمان ممکن برقدار کند تا مشکل تامین آب شرب روستائیان این منطقه نیز برطرف شود. مهندس مرآتی در پایان از مشترکان برق استان کرمانشاه خواست تا باتوجه به گرمی هوا و افزایش پیک بار برق، مشترکان در ساعت‌های اوج مصرف (۱۳ تا ۱۷ و ۱۹ تا ۲۳)، مصرف خود را به میزان ۱۰درصد کاهش دهند تا تابستانی بدون خاموشی سپری کنیم.