بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2453
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید





معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان:

تولید شیر در کرمانشاه به 400 هزار تن می‌رسد

کرمانشاه-خبرنگار همدلی:معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برآورد کرد: امسال با افزایش 50 هزار تنی میزان تولید شیر در استان به 400 هزار تن برسد. بهرام خانی، با بیان ‌این‌که سال گذشته 350هزار تن شیر در واحدهای دامداری استان کرمانشاه تولید شد، گفت: امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام شده برآورد می‌شود افزایش 14.3 درصدی تولید شیر در استان را شاهد باشیم و میزان تولید شیر در استان به 400 هزار تن برسد. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: طبق هدف گذاری انجام شده تولید شیر خام استان در پایان سال آینده به 500 هزار تن خواهد رسید. خانی با بیان ‌این‌که برای افزایش تولید شیر در استان توسعه واحدهای پرورش گاوشیری در کنار تکمیل ظرفیت واحدهای موجود و بازگرداندن واحدهای غیرفعال به چرخه تولید را در برنامه داریم، گفت: همچنین اصلاح نژاد گاوشیری صنعتی و نیمه صنعتی و ایجاد و توسعه واحدهای پرورش گاومیش در استان دنبال می‌شود. خانی سپس با اشاره به جایگاه خوب استان در حوزه تولید شیر و فرآورده‌‌های لبنی در کشور، گفت: سرانه مصرف شیر خام و مشتقاتش در کشور و استان کرمانشاه سالانه بین 100 تا 110 کیلوگرم است، لذا نیاز سالانه استان کرمانشاه به شیر بین 220 تا 230 هزار تن است که نه فقط کمبودی برای تامین این میزان شیر نداریم، بلکه مازاد تولید هم داریم. خانی اضافه کرد: مازاد تولید شیر خام استان به صورت شیر و یا دیگر فرآورده‌های لبنی به استانهایی مثل خوزستان و همدان فرستاده می‌شود. خانی تعداد واحدهای دامداری صنعتی و نیمه صنعتی سبک و سنگین استان کرمانشاه را 604 واحد عنوان کرد و افزود: این واحدها 167 هزار راس دام دارند. وی همچنین جمعیت دامی استان کرمانشاه را چهار میلیون و 950 هزار واحد دامی عنوان کرد.