برداشتها از یک بیانیه؛
برخورد فدراسیون ووشو با خاطیان ماکائو
یم ملی ووشو شهریورماه در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی ماکائو شرکت کرد و با کسب ۷ مدال طلا، سه نقره و ۵ برنز و دستیابی به عنوان نایب قهرمانی به کار خود پایان داد.
مدتی بعد از این مسابقات تصاویری از حضور برخی اعضای تیم در محافل شبانه منتشر شد. در همین راستا فدراسیون ووشو بیانیه ای منتشر کرده که در آن از برخورد با ملی پوشان خاطی و تشکیل کمیته قضائی خبر داده است.
در متن بیانیهای که فدراسیون ووشو منتشر کرده، آمده است:
«حفظ و ارتقا ارزشهای اخلاقی در کنار ورزش قهرمانی، همواره یکی از اولویتهای اساسی این فدراسیون بوده است. فدراسیون ووشو همواره تلاش کرده است که اصول اخلاقی و دینی را در تمامی جنبههای فعالیتهای خود و ورزشکاران نهادینه کند.
متأسفانه، برخی از ملیپوشان اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا که در شهریورماه در کشور ماکائو برگزار گردید بدون در نظر گرفتن شئونات و ارزشهای یک ملیپوش رفتارهایی خارج از عرف و قواعد اخلاقی از خود نشان دادند. در پی این هنجارشکنی و با ابراز تأسف از وقوع این مسائل، فدراسیون ووشو به محض اطلاع از این ماجرا، خاطیان را به کمیته انضباطی و اخلاق فراخوانده است تا در خصوص این موارد، تصمیمگیریهای لازم صورت گیرد.
فدراسیون ووشو با ابراز تأسف عمیق از وقوع این حوادث، از تمامی ورزشکاران، قهرمانان و جامعه ورزشی عذرخواهی میکند و بر تعهد خود به ترویج ورزش همراه با ارزشهای اخلاقی تأکید مینماید. این فدراسیون همواره در پی ایجاد محیطی سالم و محترم در ورزش است و بهشدت با هرگونه رفتار غیر اخلاقی و خلاف شأن و چارچوبهای موجود برخورد خواهد کرد.»
نکته مهم در این جریان بی تفاوتی فدراسیون نسبت به مسئولین تیم اعزامی است. این اتفاق ناخوشایند در سفری رخ داد که طی آن فدراسیون با یک لشکرکشی، از مجری معروف تا افراد غیرضروری را درترکیب تیم اعزامی داشت.
سوال اینجاست که چرا برای برخورد با خاطیان فقط باید ملیپوشان کانون توجه قرار گیرند؟ آیا مسئولینی که همراه تیم بوده و وظیفهای جز حفاظت از تیم نداشتند هم به کمیته انضباطی دعوت میشوند؟
امید میرود علی صدیقی رئیس فدراسیون ووشو که در این سفر تیم ملی را همراهی کرد با جدیت بیشتری نسبت به گذشته با مسئولین خاطی هم برخورد کند.