به یاد” فاروق‌قدومی “
دکتر سیف‌الرضا شهابی (تحلیل‌گر سیاسی )
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2486
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


یک مدیرکل ورزش: دبیر مسایل شخصی را در برکناری اسطوره کشتی دخالت داد

چرخه از این رفیق به آن رفیق!

همدلی| گروه ورزش: فدراسیون کشتی در شرایطی به لطف کارنامه خوب حسن رنگرز در تیم‌ملی کشتی فرنگی و آسیب دیدگی کتف  حسن یزدانی بر نتایج ضعیف آزادکاران در المپیک پاریس سرپوش می‌گذارد که زمزمه بازگشت مربی برکنار شده این تیم همزمان با افشاگری مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه در حضوری سلیقه محوری  علیرضا محوری به گوش می‌رسد!
 «علیرضا دبیر» رئیس فدراسیون کشتی که  همواره رئیس سابق این فدراسیون را له دلیل گسب فقط یک طلای المپیک مورد انتقاد قرار می‌داد، خود در قامت رئیس فدراسیون در دومین المپیک پیاپی رنگ طلای کشتی آزاد را ندید! آن هم در شرایطی که در هر دو دوره المپیک نیم ملی کشتی روسیه به عنوان قدرت بلامنازع کشتی جهان غایب بود و برخی کشتی گیران روس که برای دیگر کشورها روی تشک زفتند، حسابی درخشیدند!
دبیر که در یک برنامه تلویزیونی با به کار بردن عبارت کریم شیره‌‌‌‌ای ، نسب به محبوبیت رسول خادم و انجام کارهای انیاندوستانه او حسادتش را علنی کرد و نشان داد نگاه شخصی در مدیریت او تاثیر بسیاری دارد!
رییس فدراسیون کشتی به صراحت عنوان کرد در امور فنی کادر فنی تیم‌‌های ملی اعمال نظر می‌کند!
در این شرایط او که پیشتر پژمان درستکار را بدون کارنامه بین المللی و بدون حتی یک مدال جهانی سرمربی تیم‌ملی کرده بود پس از چند سال به دلیل نتایج ضعیف خط قرمز بر نام درستکار کشید و این امید را زنده کرد که یکی از بزرگان کشتی سرمربی تیم‌ملی شود.
با این حال دبیر باز رفاقتی حال کرد و محسن کاوه را که در دو ، سه دهه اخیر به عنوان دستیار و دیگر سمت‌‌های فنی حضور داشته به عنوان حانشین درستکار معرفی کرد. از آن رفیق به این رفیق!
درستکار بر می‌گردد؟
حالا به دلیل ناکامی تیم‌ملی کشتی ازاد در المپیک که فدراسیون نشین‌ها خیلی سعی دارند دلیل آن را اسیب دیدگی کتف حسن یزدانی بدانند، زمزمه‌‌های رسانه‌‌‌‌ای حاکی از تلاش دبیر برای سپردن سکان هدایت تیم‌ملی کشتی آزادبه درستکار است!
ایسنا در این خصوص نوشت:تیم ملی کشتی آزاد با هدایت محسن کاوه با ۵ آزادکار راهی المپیک شد و در نهایت با ۳ مدال نقره رحمان عموزاد، حسن یزدانی و امیرحسین زارع و یک مدال برنز امیرعلی آذرپیرا و بدون کسب مدال طلا به کار خود پایان داد؛ این نتیجه در حالی بدست آمد که تیم‌ملی کشتی فرنگی با هدایت حسن رنگرز با نتیجه درخشان ۲ مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.
ناکامی کشتی آزاد ایران در کسب مدال طلای المپیک در شرایطی بود که رحمان عموزاد و امیرحسین زارع با نمایشی ناامید کننده در فینال مقابل رقبای خود تن به شکست دادند و برخی انتقادات نیز نسبت به میزان آمادگی آزادکاران از جمله زارع مطرح شد.
در شرایطی که پس از المپیک برخی شایعات مبنی بر استعفای حسن رنگرز از هدایت تیم‌ملی کشتی منتشر شده بود، وی پس از صحبت با علیرضا دبیر برنامه‌‌های خود را به فدراسیون ارائه داد و با قدرت به کار خود به عنوان سرمربی تیم‌ملی کشتی فرنگی ادامه خواهد داد. طی روزهای آتی جانشین محسن کاوه سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد معرفی خواهد شد.
بر همین اساس نیز نام چند گزینه مطرح شده اما جدی‌‌‌‌‌ترین گزینه پژمان درستکار است و او شانس زیادی برای انتخاب به عنوان سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد خواهد داشت.
حب و بغض شخصی دبیر
همزمان با موضوع کادر فنی تیم‌ملی کشتی آزاد که سوژه این روزهای کشتی است، منوچهر حاتمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز گوشه‌‌‌‌ای از نگاه سلیقه محور و حب و بغض شخصی علیرضا دبیر را فاش کرد.
 منوچهر  حاتمی در نشستی خبری، بااشاره به پیگیری رئیس فدراسیون کشتی برای برکناری رئیس هیات استان، اظهار کرد: آقای دبیر چند باری به صورت شفاهی و کتبی از استان خواسته بود که برای برکناری آقای محبی از ریاست هیات کشتی استان اقدام کنیم و آخرین مکاتبه هم مربوط به هشتم خردادماه بود، اما ما هربار با این درخواست مخالفت می‌کردیم.
وی با تاکید بر این مطلب که برادران محبی اسطوره‌های ورزش استان هستند و تنها چهار ماه تا پایان دوره ریاست محبی بر هیات کشتی استان باقی مانده بود و نیازی به برکناری نبود، تصریح کرد: با توجه به مخالفت‌هایی که ما داشتیم، رئیس فدراسیون موضوع را به حکمیت وزارت ورزش برد که در آنجا به همراه رئیس فدراسیون و شش کارشناس از رئیس هیات کشتی استان دفاع کردیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با اشاره به مباحث مطرح شده در آن نشست افزود: در آن نشست به رئیس فدراسیون گفتم که تنها چهار ماه تا پایان دوره ریاست آقای محبی باقی مانده و قصدی هم برای شرکت در انتخابات هیات ندارد، بنابراین بهتر است که احترام این قهرمان را که سال‌ها پرچم کشورمان را در مسابقات کشتی بالا برده حفظ کنیم و اگر بخواهیم او را لحظه آخری از سمت خود برکنار کنیم به اسطوره‌هایمان خیانت کرده‌ایم.
حاتمی با بیان اینکه هیات کشتی نیز مانند سایر هیات‌های ورزشی طبق بخشنامه‌های فدراسیون فعالیت‌های خود را انجام می‌داد، گفت: ما برای حمایت از این هیات حدود دو میلیارد تومان به آن کمک کردیم، اما فدراسیون بگوید چه کمکی به این هیات کرد؟ چرا هر بار که درخواست میزبانی مسابقات قهرمانی کشور را می‌دادیم آن را رد می‌کرد؟ چرا پیشنهاد ما برای میزبانی یک مسابقه بین‌المللی را قبول نمی‌کرد؟
وی با ابراز این عقیده که چنین برخوردی که فدراسیون با اسطوره‌های ورزشمان داشت درست نیست و باید صبر می‌کرد، اضافه کرد: چطور فدراسیون کشتی وقتی هیچ حمایتی از هیات استان نداشته انتظار کار کردن هم دارد؟
مدیرکل ورزش و جوانان استان افزود: با وجود دفاعیاتی که از هیات کشتی استان داشتم، اما در زمان رای گیری جلسه حکمیت، تنها من مخالف بودم.
وی ابراز عقیده کرد که در برکناری رئیس هیات کشتی کرمانشاه مسائل شخصی حاکم بود، اما من بنا به وظیفه خود از ایشان دفاع کرده است.
حاتمی در خصوص چرایی تاخیر در انتصاب سرپرست هیات کشتی استان هم گفت: حدود ۲۰ روز پیش به رئیس فدراسیون نامه زده‌ایم و لیست پیشنهادی خود را معرفی کرده‌ایم، ولی هنوز پاسخی نداده است.