پدر! مادر! ما متهمیم!
حسن دادخواه (فعال مدنی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2450
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


حامیان دولت رئیسی یا تشنگان قدرت

مهدی دهقان نیری (فعال مدنی)

  مقام معظم رهبری: “یکی از آسیب‌ها این است که نماینده‌ای که وارد مجلس می‌شود ازهمان روز اول به فکر نقشه رسیدن به فلان پست اجرایی است. درصورتی که خدمت باید برای خدا باشد... .”
ثبت نام نامزدها برای ریاست جمهوری به اتمام رسید. تعداد ۸۰ نفر توانستند مجوز ثبت نام اولیه برای ثبت نام بگیرند. نکته جالب وقابل توجه این که برعکس اصلاح‌طلبان واعتدالیون که سعی بر ورود بهترین نامزدهای خود به مانند اسحاق جهانگیری، علی لاریجانی، پزشکیان، محمود صادقی و...  برای ثبت نام بوده‌اند،  شاهد تعداد بالای اصول‌گرایان که بیش از ۵۰ درصد درلیست ثبت نام است وهمچنین شاهد تعداد ۵ نفر از اعضای اصلی کابینه “ابراهیم رئیسی” دراین لیست هستیم. همچنین “محمدباقر قالیباف” به عنوان حامی ابراهیم رئیسی درانتخابات ۹۶ درروز آخر به این لیست اضافه شد. اما اتفاقات عجیب‌تر این است که تمام حامیان دولت مدعی داشتن برنامه هستند. به عنوان مثال محمدباقر قالیباف درگفت‌وگوی مطبوعاتی در وزارت کشور اتمام برنامه ناقص خود را منوط به پیروزی درانتخابات ریاست جمهوری دانست؛ درصورتی که ایشان قبل ازحادثه برای رئیس‌جمهور فقید در انتخابات مجلس شرکت کرده و تلاش برای ریاست مجلس را ازهمان روزاول دربرنامه داشته است.  او حالا اما دوباره هوس شرکت درانتخابات ریاست جمهوری را درسرخود می‌پروراند و با ثبت نام دراین دوره، رکورد ثبت نام درانتخابات ریاست جمهوری را ازآن خود کرده است.  
نکته بسیار جالب وقابل تامل ورود “مهرداد بذرپاش” وزیر راه دولت سیزدهم به انتخابات است؛ شخصی که پس از حادثه برای رییس جمهور اعلام کرده بود خیلی‌ها به دنبال تک دوره‌ای شدن دولت ابراهیم رییسی بودند؛ خود با کتاب برنامه چندصدصفحه‌ای وارد وزارت کشور می‌شود که این کتاب نشان می‌دهد ایشان خیلی وقت است سودای ریاست جمهوری را برسردارد. وزیر ارشاد ابراهیم رئیسی یعنی “محمد مهدی اسماعیلی” که تا قبل از ثبت نام به خاطر ازدست دادن یار دیرین خود اشک برچهره داشت با لبخند وخنده وارد وزارت کشور می‌شود .آقای “قاضی‌زاده” شخصی که ۳ سال قبل به عنوان‌ نامزد پوششی مدعی حل کردن بورس و خیلی از مسائل بود و توانست ریاست بنیاد شهید را برعهده بگیرد و نتوانست دراجرای وعده‌‌های خود به دولت کمک کند بازهم برای ثبت نام درانتخابات اقدام می‌کند.
درکنار این افرادشاهد ثبت نام شماری از افرادی هستیم که در قواره ریاست جمهوره نبوده و فقط تلاششان این است که به عنوان نامزد پوششی وارد صحنه انتخابات شوند. شاید درصورت پیروزی نامزد اصلی بتوانند جایی در دولت برای خود دست و پاکنند . آنقدرشرایط ثبت نام کنندگان عجیب بود که موجب آزردگی خاطر جامعه مدنی شد. این که چگونه می‌شود این آمار بالا از تعداد ثبت نام‌کنندگان که مدعی بوده‌اند دولت ابراهیم رئیسی دولت مردمی وقوی بوده حالا همگی با ادعای حل مشکلات ودارای برنامه بوده اند؟ یکی از سوالاتی که مبنی برچرایی ضعف دولت سیزدهم در حل مسائل ومشکلات بوده حالا مشخص می‌شود که کابینه ابراهیم رئیسی نه تنها به فکر رفع مشکلات و داشتن برنامه بوده بلکه اکثریت به جای خدمت به مردم با تفکر در ردای ریاست جمهوری درانتظار پایان دولت سیزدهم بوده است . دراینجاست که می‌توان از بیانات رهبر انقلاب رمز گشایی کرد. چگونه می‌شود به افرادی اعتماد کرد که در جایگاه ریاست مجلس، وزارت، نمایندگی مردم درمجلس ،شهردار و...که می‌توان به مردم خدمت کرد آن جایگاه را به عنوان خدمت قبول نداشته بلکه جایگاه بالاتر قدرت را در نگاه خود برای رسیدن به اهداف وحل مشکلات دانسته است. همچنین این سوال نیز پیش می‌آید:اگر جایگاه قبلی کافی نبوده پس چرا برای آن اقدام کرده وبرای رسیدن به آن خود را به آب و آتش زده‌اید؟ پس کاملا پیداست که خدمت صادقانه به مردم برای رضایت خداوند در مسیر شما قرار ندارد بلکه تشنگی وشهوت رسیدن به قدرت دراولویت قرار داشته ودرصورتی که درجایگاه ریاست مجلس وزارت راه ویا شهرداری پایتخت می‌توان مشکلات اصلی را رفع نموده وهمچنین باتوجه به اینکه اکثریت به دلیل داشتن جایگاه نامزد پوششی بوده داشتن برنامه ازسوی ایشان را نقض کرده و فقط رسیدن به قدرت را به عنوان نیت اصلی برشمرد .

درست است که رجل سیاسی می‌توانند برای ثبت نام درانتخابات شرکت نموده وهردوره نیز شاهد ثبت نام رجل سیاسی بوده اما تفاوتی که دراین دوره کاملا مشهود است اینکه اصول‌گرایان به دوگروه پوششی واصلی تقسیم شده و این بار ریاست مجلس به عنوان جایگاه مهم کشور ریاست جمهوری را مهمتر دانسته و برای این انتخابات ثبت نام کرده است. درصورتی که رفع مشکلات وخدمت به مردم درجایگاه مجلس بسیارمهم است.  همچنین وزرایی که مدعی داشتن برنامه هستند. درصورتی که اگر این اتفاق تلخ برای رئیس دولت صورت نمی‌گرفت، مدعی اول انتخابات ریاست جمهوری درسال بعد شخص رئیس جمهور بود. همچنین اگر نامزدها مدعی برنامه هستند چرا این برنامه را برای کمک به دولت ارائه نکرده‌اند. همچنین ازطرفی چگونه می‌توانند ادعا داشته باشند دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و بدون نقصی بوده است؟ تمام این مسائل تناقضاتی است که می‌تواند ملت را هوشیار و آگاه کند.