پدر! مادر! ما متهمیم!
حسن دادخواه (فعال مدنی)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2451
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید





هاشور

تاثیر قطعی امتحانات نهایی  در کنکور

وزیر آموزش و پرورش گفت: تاثیر قطعی امتحانات نهایی در کنکور، مسیری برای پررنگ شدن تلاش دانش آموزان در دوران تحصیل است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی، با اشاره به قطعی شدن تاثیر امتحانات نهایی در کنکور گفت: دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم، امتحانات نهایی دارند و این تصمیم فراهم نمودن مسیری روشن برای دانش آموزانی است که در طول دوران تحصیل خود تلاش می‌کنند و نقش موسسات کنکوری را کمرنگ خواهد کرد.
وی ادامه داد:  مصوبه تاثیر قطعی امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان دانشگاها نشان داد که دانش آموزان مناطق محروم می‌توانند به دانشگاه خوب راه یابند و نشانه آن در نفرات برتر کنکور مشخص بود که تعداد زیادی از این نفرات از مناطق محروم بودند.
صحرایی ادامه داد: هیچ مکانی به اندازه مدارس زنده و فعال نیست و ۹ ماه از سال دانش آموزان در مدارس حضور دارند و از فضای آموزشی استفاده می‌کنند و با راه افتادن جریان مدرسه سازی در فواصل زمانی معین، مدارس نوسازی و تجهیز می‌شوند.
صحرایی افزود: آموزش وپرورش سازمان عظیمی است به طوریکه ۴۰ درصد کل نیروهای دولت در آموزش و پرورش مشغول خدمت هستند و این نشان از ظرفیت عظیم دستگاه تعلیم و تربیت است.
وی ادامه داد: در سال آینده ۷۲ هزار نیروی معلم استخدام خواهیم کرد و خوشبختانه به برکت انقلاب و خدمات دولت سیزدهم در دورترین و صعب العبورترین مناطق کشور هم معلم داریم.

وضعیت پایدار شیرخشک در کشور

سخنگوی سازمان غذا و دارو با تاکید بر وضعیت پایدار تولید شیرخشک در کشور، گفت: در حال حاضر به صورت میانگین ماهانه بین ۶ تا ۷.۵ میلیون قوطی شیرخشک درکشور تولید می‌شود.
دکتر سجاد اسماعیلی ، درباره آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور اظهار کرد: بر اساس مقتضیات و آنچه که موقعیت و شرایط تعیین می‌کند، برنامه‌ریزی تولید شیرخشک با کارخانجات داخلی انجام می‌شود.
اگر کمبودی وجود داشته و نیاز به تولیدات بیشتر باشد، کارخانجات شیفت‌بندی می‌شوند و حتی سه‌شیفته کار می‌کنند، اما اگر نیاز نباشد و تولید بیش از اندازه نیاز داشته باشیم، ممکن است تاریخ انقضای آن‌ها تمام شود و بنابراین بر حسب نیاز بازار، برنامه تولید را با کارخانجات هماهنگ می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه روند فعالیت کارخانه‌ها و تولید شیرخشک پایدار است، ادامه داد: تولید شیرخشک طبق روال سابق در حال انجام است و این درحالیست که سیاست‌های عرضه شیرخشک نیز اصللاح شده است.
بر اساس استعلامی که از معاونت بهداشت و ستاد ملی جمعیت انجام شد، میزان مصرف شیرخشک توسط هر کودک ماهانه ۴ الی ۷ قوطی برآورد شده است.
 اما برای تامین رفاه خانواده‌ها ۱۰ قوطی شیرخشک به قیمت یارانه‌ای تعیین شد که طی ماه خانواده‌ها می‌توانند آن را با نرخ یارانه‌ای دریافت کنند. در عین حال تعرفه شیرخشک بیش از ۱۰ قوطی با قیمت غیر یارانه‌ای محاسبه می‌شود و آن هم تا سقف ۲۰ قوطی امکان‌پذیر است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو از یک طرح تسهیلی خرید شیرخشک برای خانواده‌ها خبر داد و گفت: وقتی کودکی در آخر هفته به دنیا می‌آید و به هر دلیلی در روند ثبت کد ملی آن مشکلی ایجاد می‌شود، پدر و مادر می‌توانند به کد ملی خود، برای کودک یک عدد شیر خریداری کنند تا مشکل تامین شیر به‌صورت موقتی حل شود.
اسماعیلی درباره میزان تولید ماهانه شیر خشک گفت: به‌طور متغیر، ماهانه بین ۶ تا ۷.۵ میلیون قوطی شیرخشک درکشور تولید می‌شود.