بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


لیست بلند بالایی که مجلس به قوه قضائیه ارجاع داد

تقلب، رانت، دوپینگ و فساد در فدراسیون سوارکاری

همدلی| فدراسیون سوارکاری که به ظاهر دور از حاشیه و بی سر و صدا فعالیت می‌کند؛ اما در یکی دو سال اخیر کانون حاشیه و تنش تبدیل شده است جایی که صحبت از تجارت صدها هزار میلیاردی است و دیروز از مجلس خبر  رسید گزارش تحقیق و تفحص از این فدراسیون به قوه قضائیه ارجاع شد.
احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی متن گزارش نهایی تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری را در صحن مجلس قرائت کرد.
بر پایه این گزارش در فدراسیون سوارکاری در سرفصل‌های دستکاری تست‌های دوپینگ، ابهام در زمینه هزینه کرد صدها هزار دلاری در همکاری با آزمایشگاه‌های داخلی و خارجی، عدم پرداخت 30 هزار دلار حق عضویت سالانه به فدراسیون جهانی، ورود غیرقانونی میکروچیپ‌‌ها و صدمه و تبار و نژاد اسب ها، انعقاد قراردادهای غیر قانونی، واردات غیر قانونی ، تحصیل اموال از طریق نامشروع، جعل، خرید و فروش اب با قیمت‌های گزاف، کشف 400 راس اسب باDNA مشابه به منظور تقلب‌های گسترده و تقلب در کتاب‌های تبارنامه اسب‌‌ها از جمله تخلفاتی است که در فدراسیون سوارکاری رخ داده است.
گزارش این تحقیق و تفحص به این شرح جمع بندی شده است:
۱- مشارکت در فساد و دوپینگ و جلوگیری از ارسال نمونه دوپینگ اسب‌های افراد شاخص به آزمایشگاه و تغییر نتایج مسابقات به نحو دلخواه
۲- خروج حدود ۱۳۵ هزار دلار از منابع ارزی به بهانه بررسی نمونه‌های ارسالی از کشور که در این خصوص اخذ غیرقانونی ارز و وجه هزینه ارسال  به خارج از کشور به صورت غیرواقعی محرز می‌باشد.
۳- عدم تسویه بدهی با فدراسیون جهانی از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ هزار دلار حق عضویت با وجود دریافت ارز لازم با تأیید وزارت ورزش و جوانان از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و هزینه‌کرد آن در محل‌های دیگر که سبب ضررهای فراوان به فدراسیون شده است.
۴- تنظیم موارد متعدد گزارش خلاف واقع به مراجع رسمی با هدف در نظر گرفتن منافع غیرقانونی یک فرد معین که با مسئولین ذی‌ربط در فدراسیون دارای منافع شخصی مشترک بوده است.
۵- عدم رعایت قانون نظام جامع دامپروری مصوب مجلس شورای اسلامی و ورود غیرمجاز میکروچیپ‌ها
۶- عدم رعایت قانون در انعقاد قراردادها با شرکت‌های خاص در تعیین نژاد اسب‌ها
۷- مشارکت و فساد در واردات اسب‌های نامرغوب از خارج از کشور با تغییر آیین‌نامه واردات به نفع اشخاص خاص
۸- تبانی و تحصیل اموال نامشروع با تنظیم گواهی تأیید نژاد اسب ترکمن و خرید و فروش اسب با قیمت‌های گزاف
۹- ضرر و زیان جبران‌ ناپذیر به اصالت نژادی اسب‌های ملی که موجب اختلاط نژادی و تبارنامه‌ای شده است.
 در خاتمه این گزارش با استناد به ۲۱۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، از هیات رئیسه مجلس خواسته شد به منظور رسیدگی به تخلفات مطروحه نسبت به ارجاع گزارش تحقیق و تفحص به قوه قضائیه اقدام قانونی شود.