بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


چشم انداز

تحقیق و تفحص نا‌به‌جا در مجلس!
سعیدی، نماینده مجلس گفت: به جای تحقیق و تفحص از چای دبش، شاهد تحقیق و تفحص از واردات اسب و اسپرم منجمد هستیم!نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز با وجود بحث اختصاص ارز برای واردات چای دبش که بخشی از اعتماد مردم به پایانه‌های سیستم اجرایی را لرزانده است، اولویت مجلس باید همین موضوع باشد. اما در چنین شرایطی ما امروز شاهد بودیم در مجلس در خصوص ۲ تحقیق و تفحص بحث شد؛ یکی عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران در خصوص واردات اسب و اسپرم منجمد شده و دیگری گزارشی از عملکرد شرکت سیاحتی همدان در خصوص غار علیصدر. معین‌الدین سعیدی درخصوص اولویت‌های مجلس شورای اسلامی در شرایط کنونی گفت: احساس می‌کنیم در این شرایط کشور اولویت‌هایی وجود دارد که باید در مجلس روی آن بحث شود؛ اما گاهاً مشاهده می‌کنیم مباحثی در قالب طرح‌های تحقیق و تفحص عنوان می‌شود که شاید چالش فعلی کشور نباشد.

پاداش ۳۰ میلیارد تومانی برای کارکنان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ مهرداد باقری پیدنی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری برای اعضای این سازمان پاداش ۳۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته است، این در حالی است این مسئول به ۶ ماه انفصال از خدمت محکوم شده است. سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نقش موثری در تبلیغات موضوع حجاب و حضور حجاب بان ها درسطح شهر تهران دارد.

دستگاههای نظارتی باید پاسخگو باشند

«سید کاظم دلخوش» نماینده صومعه‌سرا در مجلس در گفت‌وگو با اعتبار ضمن اشاره به فساد 3 میلیارد و 370 میلیون دلاری واردات چای عنوان کرد: متاسفانه با کسانی که در کشور فساد اقتصادی می‌کنند به صورت جدی برخورد نمی‌شود . وی گفت: اگر با این افراد برخورد جدی می‌شد و چهار مورد از آن‌ها را اعدام می‌کردند، قطعا دیگر کسی جرأت نمی‌کرد دست به فساد اقتصادی بزند. معتقدم یکی از دلایل بروز انواع فساد اقتصادی در کشور همین مدارا کردن و کوتاه آمدن‌هاست. دستگاه‌های اقتصادی، نظارتی، بانک مرکزی و بانک‌هایی که این یارانه‌ها را به مفسدان پرداخت کردند، باید پاسخگوی مردم باشند و علل آن را ریشه‌یابی کنند از طرفی دستگاه قضایی هم لازم است با شدت با عوامل فساد برخورد کند.

چرایی جدی نگرفتن قانون هوای پاک
معصومه ابتکار به انتخاب گفت: با حذف بنزین پتروشیمی، کمپین تخریب من شروع شد و جریان پایداری که جشن خودکفایی بنزین گرفته بود، آن را ادامه داد.وی گفت:کمیسیون اصل ۹۰ با حضور آقایان مختارپور که بعدا مشخص شد جرم‌هایی داشته، میرکاظمی، حسینیان و چند نفر دیگر ما را متهم به سندسازی کردند. در حالیکه همه چیز روشن بود و مدارک وزارت نفت هم که رسید نشان داد ترکیبات غیرمجاز در بنزین در کدام پتروشیمی‌ها تولید شده است. ابتکار افزود: این اسناد موجود است و قابل انکار نیست. مستندات را به سازمان‌های مختلف از جمله سازمان بازرسی هم ارسال کردیم... اما تخریب‌ها تمام نشد. ابتکار تصریح کرد: از دستاوردهای دولت دکتر روحانی قانون هوای پاک و اجرایی سازی آن با تدوین آیین نامه‌هایش بود و اجرای آن وضعیت هوا را از این وضعیت نجات می‌دهد. اما شواهد فاقد نشانی از اراده لازم برای این کارها است.  وی گفت:کمیسیونی در دوره مسئولیتم داشتیم که برای توزیع سوخت پاک کار می‌کرد. اگر این مسئله جدی گرفته نشود و همکاری بین بخشی نباشد، همچنان شاهد آلودگی شدید هوا خواهیم بود.

مهاجرت طلاسازان ایرانی  به افغانستان و عراق

اقتصاد ۲۴ گزارش داد؛ بحران رکود و تورم اقتصاد در سال‌های اخیر به صنعت طلا رسیده است و باعث شده که شماری از فعالان صنعت طلاسازی کشور، کارگاه‌های خود را تعطیل کرده و به افغانستان و عراق مهاجرت می‌کنند. از طرفی به دلیل کاهش درآمدها، مردم توان خرید نقره هم نداشته باشند.

بورس به رکوردشکنی  نزدیک است!؟

شاخص کل بورس در بازار امروز، رشدی ۳۵ هزار و ۸۳۰ واحدی معادل ۱.۶۵ درصد را رقم زد و با بازپسگیری سطح دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی، روی پله دو میلیون و ۲۰۷ هزار واحدی، معاملات را به پایان رساند. به نقل از صفحه اقتصاد، با توجه به رشد ۳۵ هزار و ۸۳۱ شاخص کل بورس احتمال رشد بورس فردا نیز وجود دارد، البته صعود یا کاهش بورس به اخبار رخ داده طی امروز و فردا بستگی دارد. با توجه به بهبود فضای کلی معاملات در بازار امروز، بخش عمده نمادهای پالایشی نیز صعودی شدند. طوری که امروز ۱۲ نماد بازدهی مثبت داشتند و نماد نفت بهران (شبهران) با افت ۰.۲۲ درصدی، تنها نماد نزولی بازار پالایشی‌ها بود.