بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


رویداد

به آهنگ‌سازی بابک زرین و در قالب پلتفرم‌های بین‌المللی
آلبوم موسیقی متن سریال «دل»  منتشر شد

همدلی| آلبوم موسیقی متن سریال «دل» به کارگردانی منوچهر هادی و آهنگ‌سازی بابک زرین در قالب عرضه بین‌المللی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
به نقل از امور رسانه‌ای پروژه، آلبوم موسیقی متن سریال «دل» به آهنگ‌سازی بابک زرین منتشر شد. بر اساس اعلام بابک زرین انتشار جهانی آلبوم آغاز فعالیت‌های شخصی این آهنگ‌ساز در عرصه موسیقی بی‌کلام است. چرا که او قصد دارد در هفته‌ها و ماه‌های آتی آلبوم‌های دیگر خود با موضوع موسیقی فیلم و همچنین چند تک آهنگ و آلبوم بی‌کلام را ارائه کند.
سریال «دل» یکی از پروژه‌های نمایش خانگی بود که قطعات متنوع باکلام هم برای آن تولید شد. این در حالی است که بابک زرین بیش از ۱۰ قطعه با کلام برای شهاب مظفری و رضا بهرام هم تهیه کرد که در تیتراژها و بین قسمت‌های مختلف سریال پخش می‌شدند.
بابک زرین طی سال‌های اخیر علاوه بر همکاری با خوانندگان معروف موسیقی پاپ و کلاسیک به‌عنوان تهیه‌کننده و مدیر هنری با چند خواننده جوان هم همکاری دارد.
سعید شریعت، محمدرضا منصوری و متین و مبین از جمله خوانندگان جوانی هستند که این آهنگ‌ساز مدیریت تولید و انتشار آثارشان را پیگیری می‌کند و زمزمه‌هایی مبنی بر برگزاری کنسرت برخی از این افراد هم به گوش می‌رسد.
سریال‌های «عاشقانه»، «روزهای آبی»، «گیسو»، «افرا»، «معمای شاه»، «تبریز در مه»، «ایراندخت» و «ستارخان» از جمله پروژه‌های آهنگ‌سازی بابک زرین در قاب تلویزیون و شبکه نمایش خانگی بوده است.
این هنرمند در سال ۱۳۹۷ موسیقی متن فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» به کارگردانی منوچهر هادی را هم ساخته بود.

===

در نگارخانه بهارک
«آی با کلاه، آی بی‌کلاه»  به نمایش درآمد

همدلی| حسین ونکی ۲ سال بعد از برپایی نمایشگاه انفرادی نقاشی «دنج» در سال ۱۴۰۰، «آی با کلاه، آی بی‌کلاه» را به نگارخانه بهارک آورد.
به نقل از روابط‌عمومی نگارخانه بهارک، نمایشگاه انفرادی نقاشی «آی با کلاه، آی بی‌کلاه» که شامل مجموعه آثار حسین ونکی هنرمند نقاش با بن‌مایه‌ کاریکاتور است، روز جمعه ۱۷ آذرماه در نگارخانه بهارک افتتاح شد.
حسین ونکی متولد ۱۴ خردادماه ۱۳۳۷ در تهران است. او خط را مدتی نزد استاد عباس حاج‌آقا محمد آموخت و توانست در سال ۱۳۵۲، مقام نخست مسابقات خطاطی کل شمیرانات را به دست آورد. وی در سال‌های ۱۳۵۹ و ۱۳۵۸ در رادیو مشغول به نویسندگی بود. در سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵، ویراستاری ادبی و تصویرگری نشر نی را بر عهده داشت. همچنین، حسین ونکی از پایه‌گذاران و افراد پیشرو در خط برجسته در ایران است. مضاف بر اینکه وی گروه مجسمه‌سازی آرش را به همراه حسن ارژنگ نژاد و ابوذر ونکی در سال ۱۳۸۶ تأسیس کرد که از جمله آثار آنها می‌توان به «آرش کمانگیر» در کاخ‌موزه سعدآباد، «مرد آرزوها» در باملند، تندیس‌های «باغبان» و «رفتگر» در تهرانسر، تندیس «تیرانداز» دروازه فدراسیون تیروکمان و... اشاره کرد.
اولین نمایشگاه انفرادی نقاشی حسین ونکی با عنوان «دنج»، در نیمه آذرماه سال ۱۴۰۰، در نگارخانه بهارک برگزار شده بود و «آی با کلاه، بی‌کلاه» دومین نمایشگاه انفرادی وی در حوزه نقاشی به شمار می‌رود.علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند برای تماشای تابلوهای نقاشی به‌نمایش‌درآمده در «آی با کلاه، آی بی‌کلاه»، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روزهای شنبه، ۱۸ تا چهارشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲، به نگارخانه بهارک واقع در میدان ونک، ده ونک، کوچه شهید صابری، کوچه یکم، پلاک ۱ مراجعه کنند.