بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


دریچه

رهبر کوبا در نیویورک
آل‌پاچینو با «کشتن کاسترو» همراه شد
همدلی|  آل‌پاچینو، دیگو بونتا و زولو ماریدوئنا در فیلم مهیج «کشتن کاسترو» بازی می‌کنند.
به نقل از هالیوود ریپورتر، «کشتن کاسترو» اولین فیلم ایف ریورا با بازی آل‌پاچینو، دیگو بونتا و زولو ماریدوئنا ساخته می‌شود. این فیلم درباره وقایع واقعی دوره‌ای است که فیدل کاسترو رهبر انقلاب کوبا در سال ۱۹۶۰ به نیویورک رفت و در هارلم ساکن شد.
دیگر بازیگران این فیلم کیکی لین، الکساندر لودویگ، ران لیوینگستون، کندریک سمپسون، نیکول بهاری، لوگان مارشال و تیتوس ولیور هستند.
«کشتن کاسترو» نوشته لئون هندریکس، توماس دی گرزیا و کالین بیتمن، رویدادهای واقعی حضور کاسترو در نیویورک برای سخنرانی در مجمع‌عمومی سازمان ملل متحد به‌عنوان رهبر انقلابی کوبا را دنبال می‌کند.
وقتی کاسترو در هتل اصلی خود با رفتارهای دشمنانه روبه‌رو شد، مالکوم ایکس را ملاقات می‌کند که او را به اقامت در هتل معروف ترزا در هارلم دعوت کرد. یک مأمورمخفی تازه‌کار اف‌بی‌آی که ابتدا مأمور تحقیق درباره مالکوم ایکس بود، ناگهان باارزش‌ترین دارایی اف‌بی‌ای می‌شود تا از حذف کاسترو توسط سیا و مافیای ایتالیا جلوگیری کند.
برد فاینشتاین از کمپانی رومولوس تهیه‌کننده فیلم گفت: مفتخرم که بخشی از چنین داستان مهمی باشم که بخشی از تاریخی است که تا حد زیادی ناگفته و ناشناخته بود. این هدف ما در کمپانی رومولوس است.
چیزی درباره اینکه نقشی که پاچینو در این فیلم ایفا می‌کند، گفته نشده است.

========

برای برگزاری چهل و دومین دوره این رویداد
فراخوان تجلی اراده ملی فیلم فجر منتشر شد
همدلی| دبیرخانه چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر فراخوان بخش تجلی اراده ملی این رویداد را منتشر کرد.
به نقل از روابط‌عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، متن فراخوان بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر منتشر شده، به این شرح است:
با استعانت از خداوند قادر متعال، بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ضمن دعوت از ارگان‌ها، نهادها، وزارتخانه‌ها، مؤسسات و سازمان‌های دولتی و خصوصی، با شرایط ذیل برگزار می‌شود.
ارگان‌ها می‌توانند ضمن بررسی آثاری که در بخش مسابقه سودای سیمرغ جشنواره پذیرفته شده‌اند، به فیلم‌های منتخب از نگاه خود باتوجه‌به اولویت‌های موضوعی سازمان متبوع جوایزی اهدا کنند.
هیئت داوران هر سازمان مشتمل بر سه نفر از کارشناسان فرهنگی و هنری است که حضور یک نفر از داوران از میان کارگردانان، بازیگران، تهیه‌کنندگان، مدرسان و منتقدان سینما و یا یکی از مشاغل اصلی فنی در سینما با صلاحیت علمی و هنری و ۲ نفر از کارشناسان سازمان مذکور خواهد بود.
پس از درخواست تقاضا از سوی سازمان‌ها، چگونگی مشارکت از سوی جشنواره بررسی و حداکثر ۱۵ سازمان انتخاب و اعلام خواهد شد. سازمان‌های منتخب ضروری است نسبت به تکمیل فرم شرکت و مشخصات نماینده تام‌الاختیار و بارگذاری مشخصات سازمان ذی‌ربط با آرم سازمان و رزومه هیئت داوران در سامانه جشنواره اقدام کنند.
در مراسم اهدای جوایز بخش تجلی اراده ملی که به‌صورت جداگانه و با حضور مقامات و رؤسای سازمان‌ها و نهادها برگزار خواهد شد، نماینده هیئت داوران یا بالاترین مقام سازمان برای اهدای جایزه در جایگاه حضور خواهند یافت و بیانیه‌های هیئت داوران، تنها از طریق روابط‌عمومی جشنواره در رسانه‌ها منتشر خواهد شد.
ارگان‌ها و سازمان‌های متقاضی می‌توانند برای ارتباط و دریافت فرم تقاضا با داشتن معرفی‌نامه از ارگان مربوطه به دبیرخانه جشنواره به نشانی تهران خیابان ولی‌عصر نرسیده به توانیر نبش کوچه لنکران ساختمان دبیرخانه و شماره تماس ۸۸۱۹۴۲۳۵ ارتباط بگیرند.
آخرین‌مهلت درخواست و تکمیل فرم ۳۰ آذر ۱۴۰۲ است و این تاریخ تمدید نخواهد شد.