پزشک جمهور برای ایران
رضا صادقیان( روزنامه‌نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2453
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


متنقدان سابق «رسول خادم» یک یه یک با دبیر قطع همکاری می‌کنند؛

«پژمان درستکار» هم رفت مثل سوریان و بنا

همدلی| منتقدان مدیریت سابق فدراسیون کشتی که «علیرضا دبیر» پیشقراول آنها بود، یک به یک از قطار دبیر پیاده می‌شوند، پس از استعفای «حمید سوریان» از نایب رئیسی فدراسیون، پژمان درستکار هم استعفا داد به سبک محمدبنا. و البته عباس‌جدیدی هم که روزگاری در یک جبهه علیه تیم «رسول خادم» می‌جنگید حالا در محاکم قضایی با همراه دیروزش دست و پنجه نرم می‌کند.
انگار میدان سیاست است و می‌شود تعیبر حلقه اول یاران و نزدیکان را برای اطرافیان علیرضا دبیر به کار برد؛ کسی که تا پیش از جلوس بر مسند ریاست فدراسیون کشتی از در و دیوار کشتی انتقاد می‌کرد و با شماری از هم نظرانش از هیچ فرصتی برای انتقاد کردن دریغ نمی کرد؛ حالا در شرایطی پنجمین سال مدیریت خود در فدراسیون کشتی را پشت سر می‌گذارد که همان طور که اشاره شد خبری از حلقه اول یاران و یا حداقل هم نظرانش را در کار اجرایی پیرامون خود نمی بیند. هر چند او به قول خودش در کار با کسی تعارف ندارد و رفاقت هایش ادامه دارد، اما خود او بهتر از هر کسی می‌داند که از اساس انتخاب پژمان درستکار به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد اشتباه بود همان طور که در فاصله کمتر از یک سال مانده به المپیک برکناری این مربی هم اشتباه بود.
دبیر که پیشتر با محمد بنا هم در تیم ملی کشتی فرنگی به اختلاف خورده بود، حالا  محسن کاوه را به عنوان جانشین پژمان درستکار در تیم ملی کشتی آزاد معرفی کرد؛ کاوه البته خود نیز در هفته های گذشته با کنار گذاشته شدن از مدیریت تیم های ملی مورد غضب دبیر قرار گرفته بود. قطع همکاری درستکار و دبیر در نوع خود برای اهالی کشتی جالب توجه هم بود، دو یاری که بیش از دو دهه رفاقت صمیمانه داشتند و دبیر که در محافل خصوصی درستکار را منصور برزگر دوم کشتی ایران می‌دانست، حالا با او نیز قطع همکاری کرد.
شاید اگر فرشته اقبال روی شانه های دبیر و درستکار نمی نشست و در جهانی های اخیر تیم ملی کشتی روسیه غایب نبود همان دو نایب قهرمانی هم عاید تیم ملی ایران نمی شد ؛ موضوعی که در فینال لیگ کشتی ایران به خوبی نمایان شد که چگونه کشتی گیران روس یک یه یک حریفان ایرانی خود و البته ملی پوشان ایران را ناکام کردند.
تغییر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با واکنش منفی کارشناسان و پیشکسوتان کشتی مواجه شد و در صدر این کارشناسان و پیشکسوتان منصور برزگر است کسی که چندین المپیک هدایت تیم ملی ایران را بر عهده داشته و در سالن شهدای هفتم تیر روز جمعه شاهد مغلوب شدن ملی پوشان برابر حریفان روس بود. او در واکنش به ایجاد تغییر در کادر فنی تیم ملی به فارس گفت:» محسن کاوه با تیم بوده اما المپیکی فکر نمی‌کنیم همیشه در آستانه المپیک نفر عوض می‌کنیم که این مایه تاسف است.»
کاوه:پیشنهاد سختی را پذیرفتم
«محسن کاوه»  در مورد انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزا به مهر گفت: این سخت‌ترین پیشنهادی بود که با آن مواجه شدم. پژمان درستکار عزیز ماست اما به خاطر مشکلات خانوادگی بیشتر از این نتوانست تیم ملی را همراهی کند. به همین خاطر قرار شد من انجام وظیفه کنم و این مسئولیت را برعهده بگیرم. از امروز صبح برنامه‌ریزی برای تیم را شروع کردیم. تا المپیک ۸ ماه دیگر زمان باقی مانده و کار سختی پیش رو داریم. امیدوارم بتوانیم با بهترین شکل تمرینات را ادامه دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که مسئولیت سنگینی برعهده گرفته و الان همه از کشتی آزاد توقع کسب مدال در المپیک را دارند، عنوان کرد: کار سخت است، ولی من از همه دوستان خواهش می‌کنم بار کشتی را سنگین نکنند.
محسن کاوه ادامه داد: ما همه تلاشمان را به کار می‌گیریم اما نباید فشار مضاعف به لحاظ روحی و روانی به کشتی‌گیران وارد کنیم. به هر حال همه علاقمند به کشتی هستند و دوست دارند در المپیک کشتی‌گیران بهترین نتیجه را کسب کنند اما توقع کسب مدال طلا بار روانی برای کشتی‌گیران ایجاد می‌کند.