در کرده‌ها و نکرده‌هایتان تجدید نظر کنید!
ولی‌الله شجاع‌پوریان (مدير مسؤل)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2319
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


حاشور

تجهیز مراکز ناباروری استان‌های کم‌برخوردار
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام بر تجهیز ۵ مرکز ناباروری در استان‌های کم‌برخوردار کشور تا پایان سال جاری تاکید کرد.حمیدرضا علیان‌زادگان مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد از تجهیز مراکز ناباروری استان‌های محروم و کم‌برخوردار کشور خبر داد و گفت: همچنین پرداخت کمک‌ هزینه درمان ناباروری به زوج‌های کمتر برخوردار از جمله فعالیت‌های بنیاد در زمینه جوانی جمعیت است.وی با اشاره آسیب‌هایی که سقوط در چاله جمعیتی برای آینده کشور دارد گفت: امیدواریم با برنامه ریزی‌‌های صورت گرفته در سطح ارکان تصمیم گیر کشور و با هم افزایی بوجود آمده بین نهادهای اجتماعی و فعالان جمعیتی، جامعه را از افتادن در چاله جمعیتی نجات دهیم.مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد تصریح کرد: رشد موالید و جلوگیری از تحدید نسلی یکی از موضوعات مهم کشور است که در سال‌های اخیر بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته و بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به عنوان یکی از دستگاه‌های دغدغه‌مند این موضوع، زنجیره‌ای از اقدامات را در حوزه زیرساختی جمعیت، اقتصادی جمعیت، فرهنگی جمعیت، سلامت جمعیت و عمرانی جمعیت را تعریف کرده است که رویکرد اصلی هر یک از این طرح‌‌های ملی مقابله با مقوله تحدید نسلی و توجه به فرزند آوری و حمایت از نهاد خانواده می‌باشد.

=============

روز«بدون کیف»به معنی وقت تلف کردن بچه‌ها در مدرسه نیست
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، با تاکید بر اینکه معنی روز بدون کیف این نیست که بچه‌ها همینطوری به مدرسه رفته و وقت خود را در مدرسه تلف می‌کنند، گفت: در روز بدون کیف معلمان باید موقعیت یادگیری شبیه زندگی واقعی برای دانش آموزان ابتدایی خلق کنند تا دانش آموز در آن موقعیت، زندگی را یاد بگیرد و شایستگی‌های پایه در آنها ایجاد شود.معصومه نجفی پازوکی درباره روز بی‌کیف و کتاب برای دانش آموزان ابتدایی، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین در مورد آموزش دانش آموزان به ویژه در دوره عمومی که دوره ابتدایی طلایی‌ترین دوره آموزش عمومی است، تاکید شده که باید بچه‌ها را در شش ساحت زیستی، تربیت بدنی، هنری و زیبایی شناسی، علمی و فناوری، اجتماعی و اقتصادی تربیت کنیم.وی ادامه داد: سال‌ها معلمان عادت کردند به اینکه به کتاب درسی به عنوان جهت دهنده به کل مسیر آموزش و نه به عنوان یکی از ابزارهای تربیت نگاه می‌کنند. این در حالی است که وقتی خیلی به کتاب درسی وصل شوید این امر خودش شما را به سمت حافظه محوری پیش می‌برد به طوری که فقط مباحث دانشی مطرح می‌شود.معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه روز بدون کیف در مدرسه در واقع کتاب را  حذف می‌کند، تاکید کرد: در این شرایط این سوال مطرح می‌شود که معلم عزیز، در این روز کیف و کتاب وجود ندارد، حال می‌خواهی چه کار کنی؟. در این شرایط معلم باید موقعیت‌های یادگیری خلق کند.نجفی پازوکی خاطر نشان کرد: معنی روز بدون کیف این نیست که بچه‌ها همینطوری به مدرسه رفته و وقت خود را در مدرسه تلف می‌کنند، بلکه خلاق‌ترین معلم است که می‌تواند برای روز بدون کیف طراحی آموزشی کند، یعنی کتاب دیگر نیست و معلم برای روز بدون کیف باید طراحی آموزشی داشته باشد.وی با تاکید بر اهمیت ایجاد موقعیت یادگیری توسط معلم برای دانش‌آموزان، توضیح داد: در روز بدون کیف معلمان باید موقعیت یادگیری شبیه زندگی واقعی برای دانش آموزان ابتدایی خلق کنند تا دانش‌آموز در آن موقعیت یادگیری، زندگی را یاد بگیرد و شایستگی‌های پایه در او ایجاد شود.

========

برگزاری نخستین  همایش‌ملی «شیخ الرئیس»
دبیر علمی همایش ملی شیخ الرئیس اظهار کرد: این همایش در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه؛ یکم تا سوم آذر برگزار می‌شود.«رضا شروین بدو» گفت: گروه هدف همایش کلیه دست اندرکاران علوم پزشکی، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و علاقه‌مندان فعال در حوزه آموزش پزشکی است. هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت در مرکز همایش‌‌های رازی و سالن‌‌های اقماری آن برای برگزاری همایش در نظر گرفته شده است.شروین بدو افزود: برای اولین بار به فناوری‌‌های نوین در علوم پزشکی در این سطح پرداخته می‌شود. در روزهای همایش از هفت صبح برنامه داریم که با حضور معاونین آموزش پزشکی خواهد بود و در روز دوم ستاد مشارکت شرکت‌‌های فناور و شبیه ساز را خواهیم داشت. طی سه روز، چهار پنل اصلی در سالن اصلی همایش داریم.

========

ممنوعیت فعالیت‌های اقتصادی توام با آلودگی محیط زیست
دادستان کل کشورگفت: مطابق قانون اساسی حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل‌های بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند وظیفه‌ای عمومی است از این رو فعالیت‌های اقتصادی و غیر آن که با آلودگی محیط زیست یا تخریب غیرقبل جبران آن ملازمه پیدا کند ممنوع است.حجت الاسلام والمسلمین موحدی در دیدار علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه حفظ محیط زیست یک وظیفه و تکلیف انسانی است گفت: مطابق قانون اساسی حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل‌های بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند وظیفه عمومی تلقی می‌گردد. از این رو فعالیت‌های اقتصادی و غیر آن که با آلودگی محیط زیست یا تخریب غیرقبل جبران آن ملازمه پیدا کند ممنوع است.