پزشک جمهور برای ایران
رضا صادقیان( روزنامه‌نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2453
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبر داد:

تصویب بیش از 2هزار و800 پیشنهاد در شرکت گاز استان اصفهان

اصفهان – یحیی مرادیان- خبرنگار همدلی:مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، گفت: عملکرد نظام پیشنهادها در مقایسه با سال گذشته با رشد چشمگیری مواجه بوده و تعداد پیشنهادهای تکراری روند کاهشی داشته است. به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، سید مصطفی علوی، افزود: سال گذشته بالغ بر 8هزار و365 مورد پیشنهاد از سوی کارکنان به دبیرخانه نظام پیشنهادهای شرکت رسید که از این تعداد 2 هزار و 835 مورد مصوب گردید.
مهندس علوی، با تاکید بر اینکه فعالیت‌های دبیرخانه نظام پیشنهادها در جهت کیفی سازی پیشنهادها برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: راه اندازی 19کمیته‌ فرعی تخصصی، تعیین 100نفر به عنوان کارشناسان ارزیابی، اصلاح فرآیند ارزیابی پیشنهادها و هم اندیشی با دبیران کمیته‌ها از جمله اقداماتی است که در این خصوص صورت گرفته است.
وی، با بیان اینکه در سال 98 بیش از 4 هزار و 120 پیشنهاد گروهی ثبت شد، گفت: بیش از 3 هزار و 110 پیشنهاد توسط کمیته‌ها مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت و سال گذشته بیش از 71 درصد پیشنهادهای مصوب اجرایی شد.
مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان، با بیان اینکه نظام پیشنهادها باعث ارتقای سطح کیفی برند شرکت می‌شود گفت: کارآمدی این نظام، بالندگی کارکنان و بهره وری شرکت را در پی دارد که امیدوارم برنامه‎ریزی‌های صورت گرفته در این زمینه منشاء تحولات کیفی و کمی در شرکت گاز استان اصفهان شود. مهندس علوی، با اشاره به رضایت بخش بودن فعالیت نظام پیشنهادها افزود: سیستم ارائه پیشنهادها، تصمیم‌گیری‌ها و دریافت پیشنهادها توسط کارگروه‌ها باید به سمت کیفی سازی باشد و این امر می‌تواند در میانگین بازدهی به سازمان و در نهایت بالا رفتن ارائه خدمات به مردم استان در حوزه گازرسانی، اثربخشی بیشتری داشته باشد. وی، نظام پیشنهادها را شاخصی برای مشارکت کارکنان در تصمیم‌سازی‌ها و اقناع فکری و عملی کارکنان دانست و با تاکید بر اینکه میزان مشارکت در این نظام، بیانگر معیاری برای تعلق سازمانی کارکنان است افزود: هرچه تعداد پیشنهادها به لحاظ کمی و کیفی ارتقا یابد امکان بهبود ارائه خدمات فراهم می‌شود و افزایش تعلق سازمانی، بهبود مستمر را بدنبال خواهد داشت. مهندس علوی، خاطرنشان ساخت: بهبود مستمر در انجام کارها بدون همکاری و کار گروهی صورت نمی گیرد. بنابراین اگر اجرای نظام پیشنهادها با موفقیت همراه باشد، شرکت از مزایایی چون بهبود روابط انسانی، تقویت انگیزه کارکنان، بهبود فرایند‌های کاری، بروز خلاقیت، کاهش هزینه‌ها، هم‌سو شدن اهداف کارکنان با هدف‌های شرکت و در نهایت افزایش رضایت مشترکین برخوردار خواهد شد.
وی در پایان از همه کارکنان این شرکت درخواست کرد تا در این امر مهم بیش از پیش مشارکت کنند.