بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


طعنه حناچی به برخی مسئولان حوزه شهری :

با موتور گازی آمدند و با بنز رفتند

همدلی | پیروز حناچی که به‌نظر می‌رسد با پایان دوره شورای شهر پنجم روزهای آخر خود را در شهرداری تهران سپری می‌کند، این روزها در مقابل دوربین خبرگزاری‌ها می‌نشیند تا از عملکرد خود در پایتخت دفاع کند. او در بخشی از گفت‌وگوی روز گذشته خود با ایرنا گفت: «ما دوره‌هایی داشته‌ایم که افرادی با ۱۰۰هزار رای وارد شورا شده‌اند، با موتور گازی آمده و با بنز رفته‌اند بیرون. اگر مردم پای صندوق‌های رای نیایند هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.‌‌‌‌‌» حناچی درخصوص عملکرد شهرداری تهران بیان کرد: «مردم از زمانی که به دنیا می‌آیند تا زمانی‌که از دنیا می‌روند، بیشترین ارتباط را به جهت مراودات و خدمات با شهرداری دارند؛ نمی‌خواهیم بگوییم شهر را بهشت کرده‌ایم اما خدمات خود را عرضه کرده‌ایم و البته شرایط، شرایط عادی نبوده است. تحریم‌ها و کرونا، شرایط خاصی را به ما تحمیل کرد که با وجود آن تلاش کردیم تا پروژه‌های عمرانی ما متوقف نشود.‌‌‌‌‌»
وی در بخشی دیگر از صحبت‌ها خود ادامه داد: «در دوره‌های قبل به مدیریت شهری انتقاد می‌کردیم که مگر آخرین روز کاری شما، آخرین روز زندگی مردم تهران است؟ شما همه ذخایر و منابع را مصرف می‌کنید، باغات را از بین برده‌اید و بارگذاری‌های سنگین بر روی شهر انجام داده‌اید. ‌‌‌‌‌این‌که این روزها زیاد مصاحبه می‌کنم به این دلیل است که آخر دوره کاری است و باید به مردم بگوییم که چه کار کرده‌ایم و معتقدم عملکرد ۳۰ماه گذشته را می‌توان با ۳۰سال قبل آن مقایسه کرد به جهت عملکرد و مبانی تئوریکی که در پَس اقداماتی که انجام دادیم داشتیم. از سوی دیگر وظیفه داریم که اقداماتی که انجام داده‌ایم را به مردم بگوییم و تفاوت آن را نیز مطرح کنیم. دوستان گاه ناراحت می‌شوند، اما هدف ما این نیست که بگوییم دوره‌های قبل زحمت نمی‌کشیدند، هدف این است که بگوییم اگر شما بدون مبانی نظری روشن کاری را انجام دهید، مشخص نیست خدمت کرده باشید.‌‌‌‌‌»
شهردار تهران درخصوص انجام مگاپروژه‌ها در پایتخت گفت:«نمی‌خواهم به کسی اهانت کنم اما اگر اعتقاد داریم که تخصص در کارها تاثیر دارد، باید دید که چه کسی این حرف‌ها را می‌زند. بله پروژه‌های بزرگ منابع خیلی‌ها را تامین می‌کند، مشاوران، پیمانکاران و کسانی که از قبل آن منتفع می‌شوند. عارضه‌هایی هم ایجاد می‌کند و همه را باید با هم دید. ما در این دوره پروژه‌های محله محور را مدنظر قرار دادیم و سال گذشته ۲هزار میلیارد تومان نیز برای آن اعتبار در نظر گرفتیم. سال ۱۴۰۰ هم اعتباری برای آن در نظر گرفتیم و اینها از جنس پروژه‌هایی است که از نگاه مردم هم به آن نگاه شده است.‌‌‌‌‌» حناچی درپاسخ به این پرسش که اگر مدیران بعدی شهر تهران رویکرد شما را نداشته باشند چه می‌شود؟ بیان کرد: «من وظیفه داشتم شروع کنم و این کار را کرده‌ام. بالاخره تفاوت‌ها از همینجا حادث میشود. هیچ کیفیتی اتفاقی نیست و نتیجه ممارست است. علت آنکه ما به مردم گزارش می‌دهیم و آنان را دعوت به شرکت در انتخابات می‌کنیم این است که اگر مردم پای صندوق‌های رای نیایند، هر اتفاقی ممکن است بیفتد. ما دوره‌هایی داشته‌ایم که افرادی با ۱۰۰هزار رای وارد شورا شده‌اند، با موتور گازی آمده و با بنز رفته‌اند بیرون. اگر مردم پای صندوق‌های رای نیایند هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. معتقدم حتی در انتخابات ریاست جمهوری هم اگر دلخوری وجود دارد و بر فرض افرادی را که نامزد شده‌اند نمی‌پسندند، در انتخابات شورای شهر این شرایط به‌حداقل برسد و اگر لیستی وجود داشت که قابل دفاع بود، این حمایت مردم است که می‌تواند به این حرکت تداوم بدهد.‌‌‌‌‌» وی درباره سرنوشت انتخابات شورای شهر آینده بیان کرد: «اگر مردم پای صندوق‌های رای نیایند، همان اتفاقی که گفتم می‌افتد. افرادی با ۱۰۰هزار رای وارد شورا می‌شوند که با حداقل رای، سرنوشت شهر را در دست می‌گیرند و در آن شرایط هر اتفاقی ممکن است بیفتد؛ اما اگر مردم با رای قاطع، روشن و با تمایز معنادار از افراد متخصص و سالمی حمایت کنند که در شهر می‌توانند این نگاه را ادامه دهند، خوب این نگاه ادامه پیدا می‌کند.‌‌‌‌‌»