بیانیه‌های بازنده و برنده انتخابات 1403
فروزان آصف‌نخعی (روزنامه نگار)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2452
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


عضو جامعه روحانیت مبارز کشور:

دو سوم نمایندگان مجلس نسبت به ‌مسئولیت خود بی‌تجربه هستند

عضو جامعه روحانیت مبارز کشور، نمایندگان مجلس یازدهم را‌ بی‌توجه به شرایط موجود کشور دانست و گفت: دو سوم این نمایندگان نسبت به ‌مسئولیت تقنینی و نظارتی خود بی‌تجربه هستند و حاضر نیستند، بپذیرند در شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا قرار داریم.
به گزارش ایرنا، سیدرضا اکرمی، درباره عملکرد مجلس یازدهم گفت: چون مجلسی بودم، مذاکرات مجلس یازدهم را گوش می‌کنم و علاقه دارم برخی از مسایل را یادداشت کنم. خدا می‌داند می‌بینم دو سوم این نمایندگان نسبت به ‌مسئولیت تقنینی و نظارتی خود بی‌تجربه هستند. گویی نمایندگان جدید حاضر نیستند بپذیرند که ما در شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا قرار داریم.  
عضو جامعه روحانیت کشور ادامه داد: متاسفانه این نمایندگان هتک حرمت و بی‌احترامی را برگزیده‌اند و مصوباتی را ارائه می‌کنند که دولت نمی‌تواند آن را اجرا کند.  این امر سبب دعوا می‌شود، لذا باید میان مجلس و دولت ارتباط به وجود آید.
اکرمی درباره ترکیب سیاسی نمایندگان مجلس یازدهم گفت: تعریف اصلاح‌طلب و ‌اصول‌گرا در مورد مجلس یازدهم مصداق ندارد. برخی می‌گویند ‌اصول‌گرا هستند، اما روش و منش آنها نشانی از ‌اصول‌گرایی ندارد. از طرفی هم باید پذیرفت ‌اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی تعریف مشخص و منظمی ندارد.
این فعال ‌اصول‌گرا یادآور شد: هر ‌اصول‌گرایی باید اصلاح‌طلب باشد چون باید وضع موجود را اصلاح کند.  هر اصلاح‌طلبی هم باید ‌اصول‌گرا باشد چون بدون رهبری و ولایت فقیه، قانون و اصول ثابت نمی‌توانیم کار کنیم. دو سوم این نمایندگان جدید هستند، باید یک‌سال بگذرد تا ببینیم رفتارشان به کجا می‌رسد. اما برداشت من این است که آنها به شرایط موجود توجه ندارند. اکرمی اضافه کرد: با این‌که توافق‌نامه برجام را مجلس قبلی، شورای عالی امنیت ملی و شورای نگهبان تایید کرد ولی این نمایندگان برای آن حرف و حدیث می‌تراشند. معلوم است این کارها برای دولت مشکل ایجاد می‌کند. وی درباره این‌که تا چه اندازه رفتار نمایندگان و مصوبات مجلس یازدهم، سیاسی و جناحی است، اظهار کرد: چون در جمع آنها نیستم نمی‌توانم چیزی بگویم. در مورد طرحی که برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصوب کردند باید صبر کنیم ببینیم شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت چه می‌گویند و به کجا می‌رسد. بالاخره رجل سیاسی مومن، مدیر و مدبر تعریفش چیست و این مفهوم چه سرنوشتی پیدا می‌کند.
اکرمی ادامه داد: چون تحزب و تشکل درست و درمان نداریم، همه انتخابات‌ ما فصلی و موجی است. یک مرتبه سیلی از جمعیت داوطلب می‌شوند و بعد هم شورای نگهبان بیشترشان را رد می‌کند و چند نفر برای رییس جمهوری می‌مانند. در شرایط کنونی مهم نیست چه کسی رییس جمهوری شود، باید به این پرسش، پاسخ دهیم کسی که می‌آید چگونه و با کدام ابزار و سازوکار می‌خواهد مشکلات را حل کند؟