مردم به‌مثابه ریشه‌ها
محمدعلی نویدی (استاددانشگاه)
۱- صفحه اول

۲- سیاست

۳- اقتصاد

۴- جامعه
۵- ویژه شهرستان
۶- فرهنگ و هنر
۷- ورزش
۸- صفحه آخر

2467
جهت اشتراک در روزنامه همدلی ایمیل خود را ثبت فرمائید


واگذاری سرخابی‌ها به مجموعه‌های دولتی به سخره گرفتن اصل 44 است

سیلی سرخابی روی گونه بازنشستگان

همدلی| رئیس مرکز تجارت جهانی ایران گفت: وزارت کار و دستگاه‌های زیرمجموعه به ویژه صندوق‌های بازنشستگی، اگر کارآمد و توانمند هستند، مرحمت فرموده به کار اصلی و تخصصی خویش بپردازند و سعی کنند حقوق بازنشستگان تحت پوشش را به موقع پرداخت کنند.
به گزارش تسنیم «محمدرضا سبزعلیپور» گفت: چنانچه سازمان خصوصی‌سازی دو تیم سرخابی را به شرکت‌های دولتی واگذار کند، قطعاً از مسیر ابلاغیه سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی منحرف شده است. سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند سهام تیمهای استقلال و پرسپولیس را خیلی بهتر و از روش‌های معقول‌تری به بخش خصوصی و مردم عادی واگذار و به فروش رساند.
وی به داستان واگذاری یکی از این دو تیم پرداخت و گفت: مجدداً چند روزی است که اظهارات ضد و نقیض و بسیار نگران‌‌کننده‌ای از واگذاری باشگاه پرسپولیس و به دنبال آن استقلال به گوش می‌رسد.
این بار وزارتخانه دیگری خواستار خرید سهام تیم پرسپولیس شده و «صولت مرتضوی» وزیر کار هم با این سخن که «چنانچه چنین افتخاری داشته باشیم که سهامدار عمده پرسپولیس باشیم، صندوق‌های ما تمام‌‌قد استقبال می‌کنند و باور داریم که این باشگاه‌ها نه تنها میتوانند خودکفا باشند بلکه درآمدزا نیز خواهند شد»
 تلویحاً از این معامله حمایت کرده است. در همین ارتباط شرکتی که تحت نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، چکی به‌ مبلغ 2 هزار و 100 میلیارد تومان آماده کرده و درخواست خرید باشگاه پرسپولیس را داشته است.
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران اظهار کرد: هرچند که خبرهایی از منتفی شدن این معامله و فروش پرسپولیس به تأمین اجتماعی به گوش می‌رسد اما بحث اصلی اینجاست که با این نوع خصوصی‌سازی و به قول معروف خصولتی کردن شرکت‌ها، اصل 44 قانون اساسی را به سخره نگیریم!
وی اظهار داشت: با این وضعیت به جرأت اعلام می‌کنم که خصوصی‌سازی واقعی سرخابی‌ها طی دو سه سال آینده هم انجام نخواهد شد. با این روش، اگر هم واگذار شوند، قطعاً با مشکل بیشتری روبه‌رو خواهند شد!! به یاد دارید که سال گذشته در چنین روزهایی «قربان‌زاده» رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که اگر تا 15 اسفند سال جاری (1401) سرخابی‌ها را واگذار نکنم از این سمت استعفا می‌دهم اما چند ماه گذشت و نتوانست به وعده خود عمل و واگذاری آن دو تیم را انجام دهد اما نه تنها استعفا نداد بلکه به جانشینی وزیر اقتصاد هم منصوب و در اصل ارتقای درجه پیدا کرد!
علیپور در پایان گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های زیر مجموعه این وزارتخانه اگر کارآمد و توانمند هستند، مرحمت فرموده به کار اصلی و تخصصی خویش بپردازند و سعی کنند حقوق بازنشستگان تحت پوشش را به موقع پرداخت و تلاش کنند تا هیچ بازنشسته‌ای پیش خانواده‌اش شرمنده و خجل نشود. لطف کنند فوتبال بازی کردن را به بخش خصوصی و افراد متخصص این رشته محول کنند!
واگذاری سرخابی‌ها آن هم با میلیونها طرفدار در سراسر ایران با واگذاری یک شرکت مثل هفت‌تپه، ماشین‌سازی تبریز، هپکو، ماشین‌سازی اراک، رشت الکتریک و چندین شرکت و کارخانه دیگر واگذار شده که همگی به مشکل خورده‌اند، فرق دارد. عواقب واگذاری نادرست و مشکل‌دار سرخابی‌های بسیار وسیع و خطرناک‌تر از معضلات شرکت‌های فوق‌الذکر خواهد بود، پس دولت باید در این خصوص هشیارانه عمل کند.