• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search

خانه » دیدار و گفت و گوی رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با رئیس دیوان عالی کشور

دیدار و گفت و گوی رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با رئیس دیوان عالی کشور

  • شناسه خبر: 15031
  • بازدید : 21
  • نویسنده: فاطمه فاضلی

همدلی– رئیس دیوان عالی کشور در دیدار با رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و هیات همراه، بر نقش وکلا در جهت تحقق عدالت قضایی و کاهش اطاله دادرسی تاکید کرد.

به گزارش  همدلی به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام منتظری گفت: رسیدگی در دیوان عالی کشور شکلی است، لذا حضور وکلا در مرحله بدوی و تجدیدنظر باید جدی و تاثیرگذار باشد؛ با توجه به تسهیل فرایندهای رسیدگی و تعیین تکلیف اختلاف طرفین در دعاوی که وکیل حضور دارد، این امر از اهمیت بسیار در کاهش اطاله دادرسی برخوردار است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری با اشاره به رسالت وکلا در احقاق حق و اجرای عدالت اظهار کرد:  دو مجموعه ارزشمند وکلا و کارشناسان رسمی نقشی مهم و سازنده در تحقق اهداف ترسیم شده دستگاه عدلیه از جمله تحقق عدالت قضایی دارند.

وی ادامه داد: پرونده هایی که وکیل در آنها حاضر است به صدور حکم منتهی و اختلاف طرفین تعیین تکلیف می شود و این امر نقش مهمی در کاهش اطاله دادرسی دارد.

این مقام عالی قضایی با تاکید بر این مهم که وکلا باید ملتزم به برخی مسائل از جمله حفظ شان وکالت باشند، ضرورت رعایت حرمت وکلا در مجتمع های قضایی را یادآور شد و افزود: اینکه وکلا و کارشناسان را دو بال فرشته عدالت می دانند بیانگر ضرورت همکاری و همیاری دو جانبه وکلا و کارشناسان با قضات در تحقق عدالت است، ما از حضور وکلا در جلسات وحدت رویه هیات عمومی و استفاده از نظرات کارشناسی این قشر استقبال می کنیم و معتقدیم این مهم یاری رسان ما در اتخاذ تدابیر گره گشا و حل چالش های پیش روی قوه قضائیه از جمله جلوگیری از اعاده دادرسی های مکرر و بی مورد خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری در پایان سخنان خود بر نقش موثر کانون وکلای دادگستری در خصوص پیگیری حقوقی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونی و دادخواهی ملت ایران در عرصه بین الملل تاکید کرد.

در ادامه این جلسه رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز به ارائه گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده در کانون پرداخت و عنوان کرد: کانون وکلای دادگستری به عنوان نهادی مدنی و مستقل، از روزهای نخست جنگ با صدور بیانیه ها و مکاتبات رسمی با سازمان ملل متحد خواستار ایفای نقش موثر سازمان ملل در حفظ صلح و عدالت بین المللی شده است.

دکتر شاه محمدی همچنین گزارشی اجمالی از فعالیت های کانون در بررسی راهکارهای حقوقی استیفای حقوق مردم ایران در جنگ تحمیلی سوم طی نشست تخصصی کانون وکلای دادگستری مرکز، آمادگی کانون وکلای دادگستری مرکز برای اعلام وکالت آسیب دیدگان جنگ تحمیلی اخیر، تشکیل ۵ کمیته فرعی برای رسیدگی به جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل در کشور، مکاتبات با مراجع حقوقی بین المللی در خصوص جنایات جنگ، ارائه مشاوره های رایگان به عموم مردم در دوره جنگ تحمیلی سوئم و پس از جنگ و … ارائه داد.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به هم افزایی مدیریت کانون با دولت و قوه قضائیه تصریح کرد: پذیرش وکلا بعد از تبادل لوایح و پرونده در دیوان و حضور اعضای کانون در جلسه وحدت رویه هیات عمومی نقشی مهم در تقویت سیاست های دستگاه قضا و افزایش رضایتمندی عموم خواهد داشت و ایجاد تعامل و هم اندیشی بین قضات و وکلا سبب پویایی عدلیه در جامعه می شود.

شایان ذکر است، در پایان جلسه برخی از اعضای هیات مدیره به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

مطالب مرتبط

احضار ۱۳ مدیر شرکت‌های پتروشیمی به دادسرای جرایم اقتصادی

توقف اجرای مصوبه ایجاد ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی

تأکید قوه قضاییه بر برخورد قاطع با محتکران در شرایط حساس کشور

مهلت ثبت درخواست مهمانی دانشجویان تمدید شد

اژه‌ای: استکبارستیزی جزء لاینفک تفکر انقلابی است

تعرفه‌ خدمات دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سال ۱۴۰۵

افزایش ۳۹ درصدی تعرفه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سال ۱۴۰۵

رأی پرونده پژمان جمشیدی ابلاغ شد

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 8 خرداد 1405

    یک منبع نظامی رهگیری پهپاد آمریکایی را تایید کرد

  • بین الملل 8 خرداد 1405

    ونس: با ایران پیشرفت زیادی داشته‌ایم، برخی اختلافات هنوز باقی است

  • سیاسی 8 خرداد 1405

    تقدیر پزشکیان از نخست وزیران مالزی و پاکستان برای حمایت از ایران

  • اجتماعی 8 خرداد 1405

    بازگشت حجاج ایرانی از 11 خرداد به کشور

  • اقتصادی 8 خرداد 1405

    خشم آمریکایی‌ها از احیای صنعت هوانوردی ایران

  • سیاسی 8 خرداد 1405

    محکومیت تجاوز اسرائیل به صور و صیدا؛ ایران: همبستگی خود را با لبنان حفظ می‌کنیم

جدیدترین مطالب

  • یک منبع نظامی رهگیری پهپاد آمریکایی را تایید کرد
  • ونس: با ایران پیشرفت زیادی داشته‌ایم، برخی اختلافات هنوز باقی است
  • تقدیر پزشکیان از نخست وزیران مالزی و پاکستان برای حمایت از ایران
  • بازگشت حجاج ایرانی از 11 خرداد به کشور
  • خشم آمریکایی‌ها از احیای صنعت هوانوردی ایران
  • محکومیت تجاوز اسرائیل به صور و صیدا؛ ایران: همبستگی خود را با لبنان حفظ می‌کنیم
  • ۱۶ بازیکن تیم ملی والیبال ایران برای هفته اول مشخص شدند

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 3,290 فرمانده نیروی هوایی ارتش منصوب شد
  • بازدید: 2,543 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 2,270 حق شنیده‌شدن
  • بازدید: 2,243 هویت شهروندی، ضرورتی برای جامعه ایران
  • بازدید: 2,204 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 2,120 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 1,982 ریزش دلار و ریزش بورس؟

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram